färgning

Camilla kom och hämtade upp mig hos mormor, vi for till kvarra och köpte hårfärg. Camilla färgade mitt och jag hennes, men hon blev inte nöjd så vi for och plocka upp jenny. for till kvarre igen och köpte mera färg ! Nu färgar camilla sitt hår igen. jag blev däremot nöjd =)

Saknar min Johan massor ! <3<3<3<3<3<3<3<3



.


30/9

Idag vaknade jag tidigt. skulle och klippa mig kl 07.45 ! egentligen så har ju inte frissan öppet då men hon ville så gärna klippa mitt hår. De som sög var att detta är min lediga dag ! så jag gick upp kl 7 på den. givetvis somnade jag om när jag kom hem . och vaknade upp vid kvart över 1.  Idag ska jag och hämta ut teori böcker, fara till mormor och äta palt...(nej tack) och sedan bege mig till camy babe <3. Ska även försöka göra bort mina svenska uppgifter. men det återstå att se om orken finns till.

Johan <3<3<3 kom hem ! =)

29/9

Sitter på skolan och har datalektion (webbdesign) utan lärare, tror ni att jag jobbar då? nae. helt rätt ! Har haft ett långt hål så jag,jenny,jennifer,sara,ida och carro var och käkade på mat och prat. Blev besviken på min kyckling curry macka ! Den var inte som jag förväntade mig. Idag slutar jag 4 ! tungt. Sen ska jag och göra lite mission innan jag far hem.  Och idag blir de en härlig powernap innan middagen !!   Hela johan-norge grejen har börjat kännas bra nu. (måste nästan skämmas lite för att jag inte saknar honom för stunden)  De är på kvällarna de kommer. De är då de är som värst ! Ajja. nu ska jag snoka vidare på andra bloggar ! =)

pusssss

28/9

september är snart slut , herre gud. tiden går snabbt snart får jag ta och plocka fram dunjackan ! Jippie. Idag har jag haft skola från 8.15-17.00. jag var inte pigg på mina sista lektionen ! ville bara hem och sova men for med mamma på hockey.  imorgon ska jag göra massa ärenden. Bla köpa gymkort ! köpa hårfärg,boka klippningstid och en HEMLIS. juste jag kan inte skriva de här för då ser johan mohaha. egentligen är de en simpel sak. men han får ändå inte veta något ! =) Nu satsar jag på 3 månader.  de är målet ! :D

Johan <3

puss

Jag vet att jag inte kan hantera sprit, men ändå drack jag de . Jag svamlade runt på tuna och mamma letade efter mig. Jag hade tydligen ringt till johan och varit knas.  Jag har inget minne från igår kväll/natt. menmen jag är hemma helskinnad i alla fall. grejen är den att jag inte ens drack mycket ! Jag drack 2 vinglas och 3 drinkar.  Nejtack inge mer sprit för mig.  Nu när jag vaknade fick jag lite trevliga överraskningar. Har kräkts på mina byxor blandannat. Sånt som händer ?  Nu ska jag bege mig till jobbet. Jag vill inte jobba idag men jag får skylla mig själv som så snällt erbjöd sig ta de jävla passet. 

Johan är min bäbis <3


rubrikslös

Idag gick jag upp kl 7 ! de var ju sådär lagomt härligt på en lördag (nej de var de inte) övningskörde till jobbet , de har varit full rulle hela dagen, Har skit ont i fossingarna.  Nu gör jag mig klar för emmas 21års party ! nog för att de lär bli en nykter kväll, hinner inte få tag på något att dricka, de suger för ikväll vill jag vara redlös och inte veta vad jag heter.  Men de kanske är lika bra jag ska jobba imorgon igen =) egentligen skulle jag varit ledig, men de är bara 4 timmar så why not ? ob hela dagen , nice ! ;D

förövrigt så hatar jag johan för att han stuckit till norge även fast jag älskar han. Hur går de ihop egentligen ? hata & älska. hmm.  Less är jag i alla fall. Jag tycker att han kan komma hem nu ! helst nyss.


Hemmakväll

ikväll är de bara vi flickor som är hemma, Jensa är på hockeytunering, Pappa jobbar och johan är i oslo. (Jag hatar dig för de)  ska dra med mamma ut och övningsköra en runda. De behövs ! Jag är verkligen inte van att vara själv på fredagskvällar .Johan har skämmt bort mig med de. menmen jag vänjer mig.

Och för er nyfika så kan ni läsa hans blogg   JohanPP.blogg.se


Byggstök

Jag bad min kära lillasyster att göra om min blogg för jag fattar ingenting av alla kodmallar, så hon satte igång att göra om men gav upp när det sket sig för henne.  Nu har jag desperat försökt göra så gott jag kan för att de inte ska se förjävligt ut . men jag lyckades inte. Ni får ursäkta rörar men jag bygger om ;)  Jenny eller camilla ska få hjälpa mig med de här sen !


Änkan Jenny

Då har min käresta farit till Norge på obestämd tid, De känns riktigt förjävligt just nu. visst jag kommer säkert vänja mig efter ett tag, men det är inget jag vill. Jag vill att Johan ska vara här med mig ! inte i något annat land. Hela gårkvällen och morgonen har bestått av konstant gråt för min del. Passade på att vara hemma från skolan idag igen. Ikväll ska alla flickor på Cleo, men jag vet inte om jag ids, Imorgon blir de jobb. börjar 8.30.. och när kommer min älskade Johan hem ? :(

23/9

Grattis till Mami som fyllde år i går och papi som fyllde år i förrgår !  Sitter ute hos johan i antnäs, Han ska laga mat till oss. idag var jag "sjuk"  Vi for till Johans morfar och mormor, sen storhandlade vi så att han ska klara sig. Jo min lilla snutt far till Norge och jobbar på fredag. Nej jag är absolut inte nöjd, ids inte göra en konflikt av de heller. vi ser ju hur de går med ett förhållande på distans.. Jag hatar de bara av att höra ordet. De här kommer suga stenhårt !!! 


20/9

Har just vaknat upp och sitter ute i antnäs, det är riktigt lugnande att vakna upp här,allt är så tyst. Just nu ligger vi i soffan med täckerna runt oss, och här lär vi ligga ett tag till. 
Igår for vi med Johans kompisar på streetrace längst ut i lulviken. De var aldeles svart där å bilarna gick riktigt hårt. De var mkt folk men man såg inte vem någon var pga mörkret. De var lite smått spännande. Sen for vi till kvantum och handlade snask för 170 kr. Sen satte vi oss i antnäs och tröck allt gott. Nu är  vi tjocka ;)

bakisdag,nej tack

Gårkvällen var verkligen super rolig! Jag som först tänkte vara nykter men så blev det ej ;D De blev en riktig tjejfest med mycket skratt , Kvällen avslutades givetvis med ett friscomål på max ;D jummie !

företagsekonomi

Jajamen de sitter jag på just nu. så roligt...


Grattis Johanna blom på 18 års dagen !

slutar kl 11.10... såå skönt :D


stay with me baby

snälla.


snart

Jag vill packa ihop mina saker, flytta till mitt egna hem. där jag är den som lagar min egen mat och den som städar min egen lägenhet. Jag är den som bestämmer hur de ska se ut  och vad alla mina pengar ska gå till. Men den ser inte ljust ut. här sitter man fast. Och jag är så less

Yoville

Som alla andra har jag börjat spela yoville på face. nu är de sagt !  slutade skolan 12.03 idag ! otroligt skönt ;D älskar mina onsdagar ;D efter jul blir de ännu bättre ..Lediiiig :D dock bara fram till sportlovet men inte klagar jag ;D  Gliisen kom och hämtade mig på skolan  vi tävlade i gulbil leken på väg hem (som vanligt) och idag vann fan jag !  Johan har i alla fall begett sig hem till antis, han tyckte att han hade såååå mkt att göra som skulle ta hela kvällen... Han tyckte även att jag skulle göra min feeeta kemi läxa jag har. Men jag gick i strejk och tog en för lång powernap . Har faktiskt läst alla sidor i boken. nu är de alla 100 frågor kvar. och jag skojar inte när jag säger 100!  och nej de blir inge sthlm i helgen, och johan ska flytta till norge ? nu får ni inte tro att jag är världens svartsjukaste men "Johan bestämmer, men vi gör som jag säger" är sådär lagomt less just nu.


när jag ändå kommer ihåg


Jag : honken kan du skjutsa mig till statoil så jag för köpa nödraketer, jag har slut alkohol.
Camilla : vaaa har dom raketer på statoil ??
Jag... altså 3,5or :P
Camilla.... jahaaa

Gilla

Hade redovisning av våran teater i dag på Ios´en. den var uppskattad av klassen, De blev mkt skratt ;D Jag spelade en "Fest knarkare" .. Började även med data pjojektet.. suuck.  Nu sitter jag här med älsklingen och tänkte skämma bort honom. ;D Sen ska vi kolla på hundvalparna :D Jippie ;D  btw så är jag fortfarande i valet och kvalet på skorna som är i inlägget under. vad ska jag ta mig till ?

(Taggad som fan för ida å carros 18års ferre i morgon)


spenderar dagen

Efter skolan gick jag å käka med Jenny på stan (johan kom efter ett tag). Köpte ett linne och en tröja. Hittade ett par skit snygga skor !  Men beslutsångest som jag har kan jag inte bestämma mig för om jag ska köpa dom eller ej ? Var även gullig och köpte Johan en tröja. Ska snart och hämta ut ett paket från konsum ;D Men hjälp mig med skorna !!!! Något förslag?


7/9

skola från 8.15 - 17. halleluljah ;D  Dagens höjdpunkt (ett internskämt ) var när linn sa att de inte är tomat på veggie pizza. Orkar inte skriva ner hela monologen. men kul var de !  Jag och Johan funderar på att fara ner till finspång i morgonkväll eller onsdag morgon, Brorsan spelar ju tv pucken så de skulle vara kul att överraska han å kolla någon match, Men de skulle tydligen ta 16 timmar att köra dit. Och på fredag har ida och Carro sin 18års fest, Vi räknade även ut att jag skulle vara tvungen att vara vaken i 48 timmar innan festen o vi far.,  Men  de skulle varit sjukt mysigt att slänga in en madrass i bilen och gara iväg på en liten road tripp.  Så vi ser vad som händer =)



Den här bilden har min lillasyrra tagit. 12 bast och ganska skillad ? ;)


6/9

Jobbade stägning igår, de var ganska lungt där på kvällen så de var skönt, Efter de for jag ut till mitt troll i antnäs, Han var på byafest, så jag traskade dit, träffade  endel kända ansikten, Kvällen slutade med att alla drog när polisbilarna rullade in, Jag fick bära johan hem på ryggen, (jag var nykter inte han)

Idag har jag kollar på Johans mammas hundvalpar ! Så jävla söta , och hjälpt johan att stäa här hemma hos han, De är skönt att vara i Antnäs igen, var ett tag sedan. =)




Jag är kär i denna lilla tös !!


3/9

De blev inga 20 inlägg idag , men de kan i alla fall bli ett. Skolan var ett evigt väntande idag. bara massa långa hål. Inge roligt alls faktiskt.  De enda positiva var att vi ska få flytta fram torsdagens lektion så den slutar när den egentligen skulle börjat ! Wohoo slipper gå till  5 på torsdager. Annars har de inte hänt nå kul. Var och övningskörde, Och min lillasyster är för mesig för att vara hemma så hon följde med. Jag fick panik av att ha henne i bilen så mamma fick köra hem.

Julia " Ska du köra ner i diket, gasa då jenny, ska du krocka eller, Du måste växla, De guppar osv "

De lär inte bli något körkort för min del......

2/9

Jag ska bli den nästa bloggdrottningen ! hehehe. jag ska uppdatera bloggen minst 20 ggr per dag ! och se om jag kommer på listan för mest aktiva ! hahaha :D Nog för att mitt liv inte är värt att ens skriva 2 inlägg om per dag ! Jag menar jag bor i luleå. haha nä jag ska ge de ett försök .. eller så inte. vi ser ju om jag uppdaterar galet mkt i morgon ;D 


RSS 2.0