giiirls

Jobbade seent igår, lämnade av mina kollegor och begav mig till Blomman där bengan och Jossi körde 3manna party, vi for å hämtade sandra å körde en spontan tripp till piteå! Kvällen bjöd på så många skratt! speciellt när jenny spillde öl på sina leggins å skulle absolut torka dem genom rutan på bilen!!!


.

Gissa vad jag ska göra ikväll!!! jobba såklart ! sista passet sen är de helg!! nu är jag äntligen ledig på helgen!! och kommer vara de 3 veckor framöver! lycklig tjej!  Annars så har de införskaffats alkohol tills imorgon då jag tänker vara drägg på PDOL. Ha en trevlig kväll!

trött tjej

Just innan jag for å jobbade på mitt kära storis så ringde dom från midgårds å bad mig jobba natt, så jag har stängt 2 ggr idag, de tär på krafterna vill jag lova! Nu ska jag mysa med min gris!


onsdag

Har varit på assistent möte kl 9 imorse, for hem och sov igen dirr efter!! Nu ska jag hinna med en lägenhetsvisning på varvet innan jag far å jobbar kväll på storis, vi ses mina vänner!

arg..

Har sett 11 avsnitt paradise idag, och jag blir så arg å frustrerad! Jag vet att jag inte klarar av serier, blir för inne i dem! å nu är jag på riktigt förbannad!!! Hur fan kan man vara så dum ?? Ska å fika nu för att lugna ner nerverna lite!

27/7

Precis som alla andra så reagerade jag på åskan, de var ju inte lite! Rädd som ett litet barn, lyckades somna om med en liten gris vid min sida, Är ledig idag, vad ska man göra?? hmm


Kick-ass

Har myst på med min syster heeela kvällen, vi har varit å tagit oss ett nattdopp på sinken, kallt som satan men vad gör man inte för sin lilla?? Vi avslutade nyss filmen Kick Ass, den var fan riktigt bra och rekomenderas starkt! Jag kännner mig som en superhjälte å vill ut å slåss mot lite bad boys.  Men jag ska hålla händerna i styr å tagga sängen istället, kanske ta med mig lite av denna energin till jobbet imorgon ??





söööt mami

Mamma: men jag kanske ska ta med legget ändå.
Jag: göre på vissa ställen måste man ha legg för att köpa med kort i baren
Mamma: Jag tar me de, dom kanske tror att jag är under 18!

HAHAHAHAHA :D

Lördag

Super lugnt de första timmarna på jobbet, då passar man på att skicka hem folk, sen säger de pang å alla kunder kommer på samma gång, där står vi underbemannade :) jag har sprungit som en yr höna å svalkat mig i den stora frysen! Helt galen dag :) Kvällen väntas att bli lugn, ska vara hemma med min syster och gosa när mina päron ska på fiiieeest :)


Tisdag... oj är de fredag

Är så fruktansvärt dagvild när jag jobbar olika skift, lite roligt ändå.. Puffen skulle på 40års fest idag å jag satt å funderade på vilken jävel som har en 40års fest på en tisdag.. men oj så fel jag hade de var visst fredag, sånt som händer! Fick sluta tidigare och njöt lite av solen! Jag har varit på grillparty hos grannen/3-männingen,  har även lekt jaga med lilla joppe, fruktansvärt jobbigt! Slapp fara ut å springa på ormberget som annars var planen ikväll (jag vet att de är fredag). Nu väntas jobb tills på tisdag som är min lediga dag nästa vecka !




Puffen ljusade upp mitt hår ännu mer i tisdags, jag är nöjd :)

bbbåteen

Igår for vi runt på alla bilaffärer i luleå! Spanade på audi,merca och bmw men hittade inget!!! De var lite små tråkigt faktiskt, Sen for jag hem å fixade mig, var inte allt för peppad på att gå ut då de spöööregnade! For på assistentmiddag för alla "chefer" på storheden, de var riktigt gott och väldigt trevligt, solen kom fram, men satan så vilsen jag var på båten! de var ju ingen man kännde där, kanske för att jag bara är 18??

Just nu är min blogg tråkig, inte så mkt bilden, kameran försvann i turre, min bärbara med cam är sönder!! Sånt som händer:)


Förövrigt så vaknade jag nu! och är sugen som fan på att färga håret mörkt igen !


välkommen åter

Idag när jag vaknade var mina ögon svullna som 2 golfbollar, jag var trött som ett cp och trampade i en glasbit som låg på mitt golv. For till jobbet, min chef var världens bästa  å lät mig sluta tidigare!! jag for hem å sov, vaknade ganska nyss.

Allt jag fick höra igår, de var kraftiga ord. De tog där de skulle, jag har insett vilken jävla hemsk människa jag var mot personen jag älskade och fortfarande älskar. Ingen är perfekt å min "defekt" är att jag flyr så fort nått inte går som jag vill. Jag ber hundra gånger om ursäkt, jag kommer aldrig förstå hur illa jag fick dig att må. Från och men nu ska jag sluta fly, jag ska vara rak å ärlig, framförallt kämpa mer för det jag vill!

I don't need no one else but you in my life
Even if I try I can't work it out
I'm longing no one else but you in my life

;)

"ha ingen fest nu Jenny", var tvungen att påpeka för mamsen att de är måndag!! ingen festar nu, eller??  Är helt själv i de stoora läskiga huset! tycker inte alls om att vara själv. De suger stenhårt!   Har haft besök av Honken som har kärlekstrubbel, tycker att de krisar sig för alla just nu, va fan händer ? 

Vet ni vad jag gör för roligt? Man ska ju som passa på att tare riktigt lugnt när man verkligen är själv, men jag städar! Ska snart parkera mig i sängen, slå på ett avsnitt paradise och sen sussa. Om någon skulle känna för att köpa nikotin till mig så kan ni ju svänga förbi, jag vill ha kronan vit!



Gårdagens kvällsdopp i brändön :)


Jag lever

Farmen
Bakis
Bad
chirre
Paradise hotel
storheden,max

Typ de jag har sysslat med ! =)


puuh

Sista natten avklarad! Vi satte rekord ikväll, försök att slå de nu när världens bästa storhedare är borta! Lite tråkigt är de faktiskt, Speciellt när alla vill ha kvar mig så mkt!

Imorgon blir de farmen med mina flickor! så se upp ;)

workiiie

Jag tror jag har sovit 17h inatt, har vaknat några gånger men även lyckats somna om! De var även riktigt varmt när jag vaknade, låg å chillade i solen, men blev fort less! Jag kommer verkligen vara blekast av alla denna sommar! Sånt som händer, ska snart bege mig mot jobbet, så vi ses vid 3tiden kära vänner!

De är så kul att se på statistiken, när livet inte leker å allt går åt helvete har man helt plötsligt så jävla mkt mer läsare, haha  :)


ZZzzz

Jag är riktigt trött, tänker vara äckligt tråkig å vuxen nu! ska krypa ner i sängen, slå på en film och sedan SOVA! Jag vet att klockan bara är barnet, men nu är jag verkligen trött, jag ska sova!


No color or religion ever stopped a bullet from a gun

Idag har jag shoppat loss, började sprätta pengar på stan med Jenny,kom hem å slängde iväg en beställning på Nelly, For sen på en ansiktsbehandling eller vad man ska kalla de, å shoppade även saker där, så nu är jag ca 3000kr fattigare. Men de vad nödvändiga saker!

Varför ska de vara så jävla svårt att visa för en person hur mycket man tycker om honom? Jag brukar inte vara dålig på de, men nu jävlar! Jag blir så nervös! Vet inte vad jag ska ta mig till!!! Jag ska visa! Vet bara inte riktigt hur!

lite tankar

Jag har blivit bedd om att uppdatera här med någonting roligt, men vafan de händer inget roligt i mitt liv just nu! Jag är lika kluven som mina hårtoppar! Jag dras åt olika håll å vet inte vilket håll som är det rätta, även fast jag vet vad jag vill så är jag för feg.  För första gången så är jag rädd för framtiden, jag är rädd för att jag kommer kasta bort tiden mot framtiden, fucka upp den helt åt h*vete!  Jag saknar det som har varit, jag har ångest för att inte få gå i LED3B!  Jag saknar mitt storiis och längtar efter mina kollegor!

Jag är väldigt ytlig i min blogg, går sällan in på djupet, eftersom att jag inte vet vilka som läser den så kommer det fortsätta vara så! Jag är så fjantig så jag inte ens delar mina spellistor på spotten, de känns som att nån inkräktar på mitt revir! HAHA^^

Kära vänner och ovänner, detta är något som jag brukar ha i bakhuvudet! 
Att börja på någonting nytt är som att bygga ett hus, Du börjar med grunden,
slarvar du med den så finns det risk för att huset kommer ramla ihop senare.
Visst du kanske får schyssa väggar men när taken ska på plats så rasar de!
Så slarva inte med grunden!





En halv advokat??

Ingenting vettigt har jag fått gjort idag, har badat badkar varvat med att se på film, Hatar att ha feber! de förstör ens liv, tog mig ut en sväng för att fara å käka glass! Den var så underbart god så de inte är sant!  Imorgon ska jag å steka på stranden med bengan, sen blir de shopping !


I don't want anybody else

Började jobba kl9 idag, for hem vid 11, mådde riktigt jävla dåligt, gör de fortfarande. Jag orkar inte vara sjuk nu!  Jaja bara att härda, Ska ladda ner massa filmer å be jens fara å köpa gotta åt mig, sen kommer jag parkera mig i sängen ett bra tag! :)

You're the one who makes me come running
You're the sun who makes me shine
When you're around I'm always laughing
I want to make you mine


Grattis lillebroooer <3

Nu ska jag smälla i mig tårta som en gris! Pussa lite på Jensa å sen bli arg när han bryter ihop mig!  Grattis på 16års dagen lillebror <3




We are on the run tonight

Kul att jag har sovit bort hela min lediga dag! Kommer aldrig kunna somna.... Ska fara å åka lite båt ikväll, kulkul, var år sen jag gjorde de sist tror jag! Imorgon Fyller min bror år, och jag jobbar ! Han ville att jag skulle skjutsa runt honom i piteå imorgon, men jag tror jag dissar passaten! Äckel biiilll! Tycker synd om alla passat ägare. Hur står ni ut?

Heeipaa

Jobbar kväll/natt idag, vi ses igen vid 3 gott folk ;) Nu far jag å ler lite på jobbet !



Jag har tänkt på en grej, folk brukar säga att jag ler med ögonen, men hur fan ler man med ögonen egentligen ?


dumma blom

Blomman ska alltid sitta å peppa mig på massa olika saker ! Nu äre en sista minuten som gäller, jag är så jävla på!!!!!!!!!!!!! men jag jobbar :( Annars skulle jag redan varit påväg mot nått varmt land  och lämna lilla pissLULÄÄÄÄ.

Jag vill tbx till turkiet, med samma gäng, samma hotell, samma all inclusive, samma äckliga vin, sitta vid poolen med en öl i ena handen å en cigg i andra! Dricka bodyTequila och ha kraftiga minnesluckor!


sinnesförvirrad tjej

Att jobba så långa pass gör mig död i skallen, hänger inte riktigt med. Att jag bara sov 3timmar inatt gjorde nog inte saken bättre.  Men dagen susade förbi, for hem å drog en nap, sen besökte jag mina kära maxare som festade, de bjöd på många skratt!

Sen fick jag ett hemsk samtal, visste inte hur jag skulle reagera. Satte mig såklart i bilen på en gång, plattan i mattan, Jag kan inte göra saken bättre, men jag lovar att den där gubben inte kommer ge upp. Han är en riktig krigare!

puuuuess

Citerat Blomman "de är bara vi som är lite wild and crazy", Vi badade altså på udden när Sandra,Stina,Erica och Hanna kollade på. De var svinigt kallt! Sen plockade vi upp Ellipelli som berättade massa Peace&Love historier för oss, ska akta mig för bajamajorna! Imorgon äre jobb till 19.30 som gäller, sen äre bio med B-rudarna, vi ska se Eclipse, myspys!


dresscode

Tänkte visa vilka tjusiga brallor jag hade på mig idag, hängde inte riktigt me på att de skulle vara fint väder idag så tog bara med mig varma kläder till stugan, när solen tittade fram var jag tvungen att leta efter nått annat, haha hittade dessa snyggingar, tror dom har 20år på nacken eller nått sånt, riktigt 80 med andra ord.




älskade sol

Kom nyss hem från stugan, de har varit riktigt trevligt faktiskt! Fick dock ingen jävla fisk! Jag var den enda jäveln som blev nollad, de suuger! Klev upp vid 10 som är riktigt tidigt för att vara mig på en ledig dag, har varit ute hela underbara dagen, har badat, ätit glass, fiskat, kört fiddy (nästan, inte riktigt) skjutit med ett luftgevär och legat å stekt!





De lilla monstret!

sneeell iiia

Jensa kom in å väckte mig idag å frågade om han kunde få en kastspö, jag svarade såklart absolut, somnade om å blev sedan väckt igen av en lillebror som ville fara å handla för syrrans pengar, Han fyller år på lördag så jag tänkte att de är väl lika bra då slipper jag köpa en present åt honom. Jensas shopping gick lös på 1000spänn, och då hade ändå han i kassan dragit av massa för de ena å de andra.  Jag köpte ett drag! Idag tänker jag få massa fiskar! De är så fint mitt lilla drag, blir förbannad om de inte nappar!



Har ingen aning om vad man får för fiskar me de, men nått ska jag väl lyckas dra upp!! eller?


trött flicka

Nu äre "helg" äntligen! trodde vi skulle bli klara tidigt idag, men inte de! Var ändå skönt att jobba sent, har chillat på å käkat tårta ! Fick även ta med mig en skumpa flarra när jag gick hem, Gybbe tyckte så synd om mig som har  jobbat så mkt övertid, och den flarran var inte billig, ska spara den till nått bra tillfälle, typ fredag?


vilka stjärnor!

Ska snart pedala mig iväg till jobbet, hatar att cykla men har inte så mkt till val. Tänkte bara tacka Blomman å Erica för att dom gjorde min kväll igår! Jag å Challe for å hämtade en som vanligt för full blomman å erica i boden ;) haha så mkt skratt! Tack flickor! :D

Johanna: Jag är så blöt om fötterna för jag har ramlat i vattnet!
Erica: Jag är blöt i trosan !

<3

Jag älskar min lillebror, ,även fasst han kan vara världens värsta, försöker skämma bort honom på alla sätt jag kan! När Jensas kompisar börjar säga åt mig vilken underbar syster jag är så tar jag de som att jag har lyckats ganska bra! Får inte glömma bort jullan, jag älskar ju min syster med <3



ooh my

Har jobbat i nästan 11timmar idag med en rast på ynka 15min, haha vet inte om jag ska skratta eller gråta, saknar mitt storheden =/  Är så otroligt trött!

RSS 2.0