Heej

Jag har ingen nyårspanik, de verkar som att alla andra är galna? Över kläder, håret, maten, alkoholen, platsen, naglarna, jaa allt möjligt. Jag har ingen panik, jag kommer dricka smuggel och jag skiiiter i klänningen. OK!

Jag har en annan panik! Res panik!, Jag och Johan fick ju som sagt ett erbjudande, eller ja ett ställe att bo på i Thailand då mina farföräldrar hyr ett hus där. Men flyget för mig och Jojje går på 18 000 med alla kostnader som tillkommer. Vi har bokat biljetter, imorgon ska vi betala dom!  Så imorgon vet jag om de blir Thai den 30/1-14/2. Skulle varit så förannat skönt!


slut

Har jobbat kväll idag igen, hatar att jag aldrig kan somna efter! Jag ska tydligen vara där kl 9 imorgon och ha möte, men njaa jag kommer nog till 11 då jag börjar jobba istället. Har även fixat så jag är ledig de 2 första veckorna i februari, så om Januari lönen är bra drar jag å Jojje till Thailand i 2 veckor. Är den halv bra blir de nått annat ställe!

Sen vill jag säga att ID är de bästa jag någonsin har testat! Även efter 10timmar på Max sitter sminket helt okej!


de var den julen

Jag har haft en toppen Jul, helt fantastisk. Hann med att fira den på 3 ställen, först hor farmor och farfar, hos Johans mamma och hos min mormors bror. Som sagt så avskyr jag julmat, så detta har varit en riktig bantar helg! Kan ha varit nödvändigt då jag och Jojje blev medbjudna till thailand av farmor å farfar. Så vi får se hur mkt Johan har i skolan framöver, kanske blir en semester ??

Okej, de roligaste då, Julklapparna! Jag fick massa pengar, en locktång, eltandborste, skor, morgonrock, massa porslin, smink, massa nagel produkter, berlock till mitt thomas sabo armband, godis, tofflor, skålar, chokladfondy grejer, Armanis senaste parfym, värme skydd till håret och massa annat smått och gott.

Den årliga traditionen då, på juldagen samlas många människor här hemma hos oss. I år var vi 39st! Då nästan hälften var barn, och barn har en tendens att dras till mig  (för jag är inte vuxen och tråkig) Så jag har lekt med alla små sötnosar, Dom har ridit på mina axlar så jag kan tala om att jag har en redig träningsvärk! Alla ville sova över, tur att de inte fick för sina päron! Jag tror inte jag skulle kunna hantera 10st övertrötta ungar.

Idag har jag jobbat, men de gör inte mig nått då de är bra betalt! Och nu jobbar jag mån-tor.







Torsdag

Okej vad hände med denna månad, har inte fattat att de är julafton imorgon, känns absolut inte som de! De sista klapparna blev klara idag, nu kan jag pusta ut. Jag har även fått mina klappar från Max, hahaha jag dör! Kan de bli mesigare än detta??  Jag lovar att slita dem med hälsan, bortstoppad i en garderob! :)



När man var liten hade man skyhöga förväntningar inför den 24Dec,och gud nåde mamma och pappa om någon av syskonen fick mer klappar än de andra, då var julen förstärd (om man inte var den som fick mest) Men iår vette fan. Jag har typ redan fått mina klappar. En fjällräven jacka å ett sminksett från ID. Jag har faktiskt en sak på önskelistan och de är en Eltandborste! HAHA


Tack Max, för detta underbara saltkar! HAHAHA


Tisdag

Johan hatar mig, han hatar att gå på stan, och vi gick i 6 timmar. Nu är nästan alla klappar fixade, har 2 kvar, de svåraste såklart! Fick jobba lite på min lediga dag, men inte gjorde de nått. Imorgon stänger jag, gud hjälp mig! kommer aldrig komma hem :(

Jaja nu ska jag gå å leka med hamstern (Diezel), heeeojdååå


Måndag

Idag kom de in en "kändis" på jobbet, Jag och Fia gjorde en deal med söt Malin, om hon fick 2st hallonpajer med glass skulle hon fixa en autograf. Så nu hänger de en lapp på kontoret där de står "Kram till max storheden, Foki". De var så kul för  blev alla blev helt tomma i planeten, inget blev rätt då alla var så fruktansvärt nyfikna!

Sen fick jag jaga en äldre man som hade parkerat sin bil i driven, han skulle in å handla på coop och tyckte att de var en jätte bra parkering! De var faktiskt jävligt roligt att jobba, mina kollegor gör mina dagar <3

Får lite panik angående julklapparna. Imorgon är jag ledig så då måste jag vekligen plöja igenom staden. Ångest...

Jo en annan grej, hade ett missat samtal från ett jätte konstigt nummer, så jag ringde upp. En äldre dam svarade, hon kom fram till att hon hade ringt fel. Men vårat samtal avslutades inte där, hon bodde i växsjö nu men var ursprungligen från Kalmar, hon hade flyttat för kärlekens skull å hade varit gift i 55 år. Hon pratade på och jag kunde verkligen inte lägga på då jag tyckte så synd om henne. Sen så önskade vi varandra en god jul. Hahaha jag dooooog!

Lördag

Johans mamma lurar mig alltid när de gäller mat, hon vet att jag är kräsen så hon säger nästan aldrig vad det är innan jag har käkat upp, igår käkade vi tacos hos henne, sen fick jag reda på at köttfärsen var av en GET, men inte märkte jag de, var typ ingen skillnad! Hon är så söt!

Annars så har de inte hänt så mkt idag, jag å Jojje var förbi storheden, han handlade lite klappar. Förkylningen  vägrar försvinna och nu börjar jag bli lite bitter. Jag å min syster har plumsat i skogen med snö upp på låren för att hitta en mini gran, eller en topp av en gran. Efter många om och men hittade vi den perfekta. Sen gjorde vi även ett pepparkakshus. Gulle julle!



Fredag

Min förkylning har gått över styr, vill bli frisk nu tack! Jag som skulle å fira mormor idag, men vette fan om jag har orken. Jaja sånt som händer.














Torsdag

Försöker fördriva tiden, har fortfarande inte kommit upp ur sängen, har jätte ont i halsen och i går mitt i allt så tappade jag rösten! bara sådär. De sög! Den har inte riktigt hittat tbx heller.
*
Men gårdagen då, jo vi började kl 11 och hade möte, inte det roligaste kanske. sen fick vi lunch från dagobert, hade mer möte och sen for alla hem förutom cheferna. Vi chefer bestämde priser, vissa bastade och vi andra chillade bara i relaxen. Vi fick middag från baan thai och de var jätte gott!
*
Jag fick ett pris för årets "glädjespridare", blev jätte glad! De förtjänar jag fan! Sen gick de strålande för mitt lag (party prinsessorna) i frågesorten, musiktävlingen och lappleken. Vi tog hem hela skiten! hehehe'
*
Vi drog vidare till Allstar, där var de dött! Men kul hade vi ändå :P

Problem

 I morgon väntar en personalfest, som startar med ett personal möte, jag har packat ner en vindunk och en bikini. Frågan är vad fan ska jag ha på mig, temat är "gala". Nej jag äger inga klänningar som skriker "gala". Endast sommriga och de passar ej in. Då är mitt andra problem att jag har haft 80öre på kontod de senaste dagarna. Imorgon får jag min lön, men jag hinner inte springa på stan!  Jag blir galen!


Måndag

Skulle börjat jobba kl 16.30 idag, så jag sov länge för att orka jobba kväll, men då ringde chefen och ville att jag skulle vara dagchef imorgon istället. Detta betydde att jag är ledig idag men börjar 07.30 imorgon. Så de sög ju lite att jag sov länge, kommer ha kämpigt att somna! På återseende!


Söndag

Idag drack jag för mkt cola på jobbet, resultatet blev såklart en jävligt speedad tjej! Nåväl jag var så jävla bra på att merförsälja, för de bryr ni ju er verkligen om? Den bästa vinner ett pris, och jag är så nära varje gång! Men då kommer den där jävla Elin och vinner allt på slutet..Förlåt jag ska inte skriva jävla Elin, jag tycker om henne!
Fick faktiskt gå tidigare, och de tyckte mina fossingar om! For och käkade hos momo,  jag å Johan tog en liten nap på soffan. Jag hjärta pn <3
*
*
*
Vad händer nu då?? Jo jag har hur mkt energi som helst, skulle kunna farit ut å haft ett roligt snöbollskrig kanske. Fast de är ju ingen kramsnö, men de var inte de jag skulle säga. Jag försöker hålla Johan vaken, han börjar bli arg på mig nu, för jag är såååååå jobbig! Snart sover han, å då ska jag vara ännu jobbigare och väcka honom! Hahaha stackars lilla fan. Jag hatar att bli väckt om jag inte har någon tid att passa. En gång råkade jag armbåga Johan i näsan, blodet bara sprutade! Då skämdes jag faktiskt, men de kunde jag inte visa, jag var ju förbannad!
*
*
*
På tal om inget så är jag nå jävulskt tjurskallig, och nu har Johan börjat vara tjurskallig tbx!! VAAAAD HÄNDER?? Jag brukar ju alltid,alltid,alltid,alltid få som jag vill, men nu jävlar ska han börja vara kaxig!. Och eftersom att ingen vill ge sig då den andra vinner slutar det med att vi är dryga svin mot varandra. Men de är faktiskt lite roligt, vi kan gå hur långt som helst! Sist fick faktiskt jag ge mig, och  vi "tjurade" om en sån simpel grej (vem som skulle få sova mot väggen) Det slutade med att Johan stod fullt påklädd utanför mitt fönster hotade med att fara hem, så jag var tvungen att ge mig då jag hatar att sova själv! Det har även hänt att Jojje har fått skjutsa hem mig från Antnäs bara för att vi är så tjurskalliga, och att vi beter oss som 2 st 5åringar de visste vi redan!
*
*
*
Okej de blev inget vettigt av detta, Nu är de dags att väcka Johan! bara för att retas lite ;)

som håkan

När vi klev in på kulturenshus möttes jag av ett julbord, jag höll på att bryta ihop! De måste vara de vidrigaste som finns, fiiiifaaan. Kombon av allt på ett julbord gör mig spyfärdig! så vidrigt.... Så jag tänkte att jag får göra som Håkan i Sunes jul, bara käka potatis!  Men de fanns fläskfile å potatisgratäng så jag överlevde!


Idag tog pappa fram en rolig grej, en riktig "alkomätare", en sån som poliserna har. Johan testade blåsa efter en öl, han var grön! Kul att man inte har fått veta att vi hade en sån tidigare. Jag menar alla bakisdagar man har varit inne för man trott att man inte varit körduglig. Så skulle man bara ha blåst i den så var problemet löst! Jaja nu vet jag att den existerar.

Nu mina kära vänner väntar en otroligt mysig säng på mig! Med massa kuddar, 2 täcken och en man! Eller nä jag ljög, jag har lovat att hämta mamma från deras julfest, och dom är i sundom! jag måste sluta lova....

hahaha

Jag är i en sånt jävla dåligt skick idag, Jag satt på en stol i duschen, Johan tvättade mitt hår. Han bara skrattar åt mig. Jag vill sova hela dagen! Men jag ska å fira farfar som fyller år, vi ska käka på kulturens hus, jag är besviken vill ha flottig mat! Riktig bakis mat.

Lördag

Gårdagen är ett stort ????, vad fan hände egentligen. Jag kan inte dricka vin, när ska jag lära mig de? De blir bara jävla katarefyllor. Nä men kul hade jag, de som jag minns!










Torsdag

Idag var de kul att jobba, de var strömavbrott så allt sket sig, kul med lite omväxling lixom. Jag taggar för morgondagen, då ska jag må bra och dricka vin med underbara tjejer!


(Jag hade tänkt att vi skulle ha ungefär så här underbart,mohaha....för jag är ledig på lördag!)





Och jag älskar min lilla gulleplutt, Johan mannen i mitt liv <3


Tisdag

Idag blev jag erbjuden ett heltids vikariat i piteå från och med nu tills i Mars, men eftersom jag inte har någon egen bil så vette fan om de är värt allt bussåkande. Så de tåls att fundera på.


söndag

Jakob- försöker du bli smartare Jenny?
Jag- Va???
Jakob- Men du har ju färgat håret ännu mörkare!!
~~~
Måste säga att jag blev imponerad av Jojje igår, han ser aldrig om jag gör nått med håret, absolut aldrig!! Men när han kom igår så kände han på lukten att jag hade färgat de, haha. Jag menar de kan ju vara en sån enkel grej som att jag skulle ha använt ett annat schampo eller nått, men han kände att de var hårfärg.
~~
Annars då, joo jag har joppat å joppat. Nu ska jag basta sen blir de film mys med min kära!

Lördag

Denna dag har jag

*myst lääänge i sängen
*kollat på jens match
*käkat hos mormor
*färgat håret
*spelat nhl med trevligt sällskap!




Fredag

Har varit på begravning,  så nu är ögonen härligt röda och svullna. Även fasst det inte var någon som stod mig nära så gör hela grejen mig till en riktig caybaby. När  man såg hans fru, hans barn, hans barnbarn som grät, när mamma och mormor grät, inte kunde jag hålla mig då. Det var en fin begravning helt enkelt.


ironi

Jag har bitit av en flisa från tanden, när jag tuggade på ett tuggummi!! Jag dör hahaha

Torsdag

2a dec, shiit vad tiden går fort! Men de betyder också att jag får öppna 2a luckan i min chokladkalender!! lalala neeej jag har inte vuxit ifrån dom ännu.

RSS 2.0