knas

Inatt kommer gubben hem från sthlm, så jag for ut till hans lilla hus i antnäs å började städa för att vara lite snäll, har diskat, å plockat undan allt skräp, nu är de skinande rent. Vi brukar sällan vara där å har nästan aldrig värmen på, inte heller i detta fall. så de var kallt i huset. Efter att ha städat toan så spolade jag i den, och vatten nivån bara steg ! då började vattnet även att stiga i handfatet! så jag tog ett glas och håvade upp vattnet från toan! Riktigt jävla ÄCKLIGT ! nu kokar jag vatten för fullt och häller i toan och handfatet i hopp om att frysningen i rören ska tina. jävla skiiiiiit !!!

Gillar (Y)

Jag gillar DKNY´s  "nya" parfym ! Lätt värt pengarna.



Max nya hamburgare ! så jävla god ! :D:D



Stora och små flarror! De stora glänser man me, de små är lätt att ta me ;)



Crayons, fastnat för den låten !


:(

När vi var på Grankan så passade pappsen på att byta skoter, jag som gillade den  "gamla" så mkt. Får vara glad över att den har en bra ägare nu (syftar på carro) hehehe. men i alla fall. Den nya är väl okej =)



Jag å Jenny förra vintern :'(



De nya aset.... En Rave Re 800 power tek........

borta bra men hemma bäst

Eller så inte. jag vill tbx till värmen !!!! kul att komma hem mitt i snöstormen, njaaae. Jag å grisen har i alla fall börjar planera för nästa resa, eller mest johan då.  orkar inte lägga upp några bilder just nu. så om ni vill veta hur underbart jag har haft de så hänvisar jag er att kolla in min face ;)


puss !

tankte slanga upp lite bilder bara for att gora er avundsjuka ;)






pussen

Nu tror jag att packningen är klar, 15kg slutade väskan på. Imorgon bilar jag å Johan ner till sthlm,och på onsdag morgon lyfter vi till Grankan!! jag tycker inte synd om er som får vara hemma ;) vi ses på en vecka gott folk !! :D


men vadå

Packar för fullt! känns verkligen som att jag har glömmt nått, hoppas att det inte är någonting viktigt bara ! men i alla fall, Johan tycker att det är onödigt att  ta med sig massa skor, men vadå ett par klackar för varje kväll, ganska rimligt.... plus att jag tar med mig tygskor,flippisar mm.


lördag

Kom nyss hem från jobbet, tiden gick jävligt snabbt när de var fullt i folk hela dagen, de gillar jag ! Nu sitter jag här med bejbi å vi funderar på vad denna kväll kan bjuda på? 

Löning :D

Är hemma på mitt hål just nu, har varit och observerat en grupp 6åringar som jag ska leda, De kan bli kul 27st var dom men de blir en lätt match ;) Har gjort lunch åt mig gubbe, han blev såå glad ! älskar när man får respons på de man gör =) ska snart tbx till skolan, efter mys med babe förståss ;) efter skolan blir de självklart en runda på stan då de är löning !!!


14/1

Efter skolan gick jag med Jenny på stan en sväng, Jenny shoppa loss medans jag bara fönstershoppa, lika bra så jag har råd att shoppa på Grankan, och imorgon kommer lönen! tjooho ;) Mormor kom även in till mig för ett tag sedan, hon sa att hon skulle gå på banken å ta ut en liten slant åt mig nu när jag ska utomlands, och hennes "små slantar" brukar vara ganska stora slantar , ååh jag har världens bästa mormor !! har alltid haft de å kommer alltid att ha de ! thats it!

Funderar på att "plattpermanenta" mitt hår, är less på lockarna!


Beslutsångest!


skeeewlan

Ska snart gå till bussen, typiskt att de är så kallt idag ! orkar inte klä på mig ordentligt :P  Men idag är de en lugn dag. börjar kvart i 10 slutar kvart i 1 :D jippie.  ska försöka plugga när jag kommer hem,så jag slipper göra de på semestern, har redan massa uppgifter. suck !!  Grattis till Jennifer som fyller 19 idag, wohooo!!!


Stängt pga renovering

Håller på att göra om lite, men orkar inte mer ikväll så ni får stå ut med mitt byggstök ;)

slö

Skönt med en ledig dag, tyvär så har ingenting vettigt gjorts men de kanske var lika. Om en vecka så är jag å Johan på Gran Canaria, heelt otroligt skönt ! längtar !!!


trött

Trött efter en hel dag i skolan, skönt att vara ledig imorgon! Johan kom å hämtade mig när jag slutade å nu degar vi båda i sängen, kommer nog somna  snart.... Ikväll väntar en varm dusch, sen ska jag smörja in mig med världens härligaste hudkräm! Den luktar så gott å huden blir super mjuk!!!! Nä jag måste bryta min vana med att duscha 2ggr/dag. En gång räcker nog gott å väl. Men min morgon dusch kommer alltid genomföras, Den överlever jag inte utan ! ;)


Kostar ca 160kr, lätt värt!


;)

Nästa onsdag flyger jag å Älsklingen min iväg till värmen ! Vi säger hejdå till Norrland å HEEEJ Gran Canaria ;) Vi far till Puerto rico, solsäkrast så här års och bor på Puerto Azul. AS NICE ! Kommer bli en hur mysig vecka som helst med min ögonsten. Bad,Sol,Värme jag längtar !


.

Att stiga upp idag var inte de lättaste, Låg bara å vred å vände på mig hela natten, kunde inte somna för johan var bara ivägen ! å han var varm, så jobbigt. En kul grej var när vi låg å busade så råkade jag slå till han så att han började blöda näsblod, stackarn :(  Slutar kl 5 idag !  men döö!


Tänk om

Johan är så äckligt less på Luleå så han satt å kollade resor en hel dag, han hittade ett hotel som han vill fara till på Grankan, De typiska var att alla resor från Luleå var slut ! vilken tur att mami jobbar på resebyrå! Imorgon ska hon få kolla hur vi tar oss dit billigast ! jag menar att fara bort en vecka till Grankan mitt i vintern skulle varit underbart =) Men som vanligt när jag och Grisen ska iväg så blir de väl nå tjorv !

Jag vet att jag är slö

"Johan jag är sååå bakis, kan jag inte få frukost på sängen ??" Nu ligger jag och väntar på frukosten + att jag mår toppen ;) gårkvällen var fantastisk kul ! Började med att glida lite bil, sen begav vi oss till björx, den första festen var inte så rolig, men va fan de blir vad man gör de till. Den andra festen var mkt roligare, där var de både gamla och nya ansikten ! När den tog slut så bestämde vi oss för att försöka ta oss in på allstar ! de är ju 20+ där, men de var inga problem, tur att man är snygg ;) När allstar stängde så kom mamsi och hämtade oss =) fyllesvin som man var så började jag å johan små bråka på skoj, de slutade med att vi hällde ett stort vattenglas över varandra ! vi somnade som "ovänner" men när jag vaknade så låg vi ändå så nära varandra som de bara går haha =)

Ikväll ska vi på middag hos Johans Papi ! hoppas att de blir nånting riktigt mumsigt , men egentligen är jag bara sugen på en burgare =) haha

vadå kallt.

Minus 30, ja de bet i kinderna ! Johans mamma anordade en räddningsaktion i morse "Rädda kaninerna", Tyckte att de var ganska kul, skulle varit tråkigt om de dog, men kanin är gott ! smakar som kyckling! men mkt mörare! Nu kommer säkert alla djurvänner hata mig, men ser de ut som att jag bryr mig ?  Nu har jag å gubben förflyttat oss till björx, vi har tänt ljus å har just slängt in en kladdkaka i ugnen ! Mysigt värre =)


6Jan

Är fortfarande i Antnäs, skönt som bara den ! Vi har käkat goo middag, entrecot,klyftpottar, kryddsmör osv. de satt fint i magen! Ikväll ska vi se "Min stora feta grekiska semester" kommer bli så sugen på att fara utomlands ! Speciellt grekland, älskar de !  Med alla vita små hus med blåa detaljer ! ååh vad underbart de skulle vara att fara dit på semester igen ! har ju bara varit där 3 ggr så en 4e kan inte skada :)


Tummen upp !

Piteåhavsbad var as kul ! med tanke på att vi klev upp tidigt så fick vi se solen för en gångs skull ! bara de var lycka ;D De var dock inte lika roligt att bada som när man var liten, Var less redan efter 1h, käkade MaxMat på hemvägen ! kunde inte bli bättre ;D  Hjälpte även Ante att färga hans hår när vi kom hem. Låt inte killar köpa hårfärg själv ! jag menar om man har mörkt hår kan man inte köpa en ljus färg och tro att de kommer bli som på bilden ! Övertalade Johan att vi skulle sova i antis inatt! sköönt ! ingen som stör en, massa lugn och ro :) Massa mys med älsklingen med andra ord !


4Jan

Som vanligt så sov jag å johan bort dagen idag igen ! vaknade halv 2.. Inte okej ! Imorgon måste vi plåga oss upp tidigt då vi ska fara å bada i piteå i morgon ;D Kommer bli as kul !
Idag var jag å johan sååå duktiga, vi lagade maten här hemma, Tacos mums ! har även bastat (Jag som hatar att basta och nu är de 3e gången på kort tid) När jag och Griisen satt där i bastun så kom en liten lillebror med en hink kallt vatten och kastade in, Jag blev dock inte träffad men det blev Johan, Johan ville ge igen så de blev vattenkrig i relaxen ! mindre kul när pojkarna fick städa upp =)


Väntat

idag sa jag och Johan att nu får vi fan ta och sluta äta massa slisk ! Endast på helgen (söndag räknas inte) Men ändå så lyckas vi fara på kvarre och inhandla oss en hallonpaj och en ben&Jerrys ! De är nästan så man vill gråta =)  fick ju 2 plattångar i julklapp så idag bytte jag den ena till en Icurl. Ja den verkar vara bra. har tränat på Jullans hår, men den är lite knepig ;)  Jag har ju redan självfall i mitt hår så jag måste platta de innan jag kan börja locka. de såg förjävligt ut när jag försökte haha ;D




3 januari

Jag är as trött oh grinig just nu, började veva mot johan när han väckte mig haha =) Hatar att sova bort dagarna, ställde alarmet på 11 men inte fan kom jag upp då.. som vanligt... Filmen vi såg igår var sherlock holmes, rekomenderas absolut !  idag väntar en promenad , sen får vi se vad dagen bjuder på :)

Bio

idag ska vi passa på att gå på bio, vi ska nån ny film som kom ut igår, de blir trevligt =)


Arg

De var meningen att detta skulle bli ett långt inlägg om hur arg jag är just nu, men jag orkar inte ödsla någon energi på de ! så jag låter bli

Nyårslöften

Nyårslöften är till för att brytas eller har jag fel ? Men löftet som jag hade förra året höll jag faktiskt ! helt otroligt, det var då altså "jag ska vara chaffis på nyår" och se på fan jag grejjade de !

2010- vad ska de bli för löfte nu då?  nä jag skiter i löfterna, Men ska skämma bort min älskling ännu mer är vad jag redan gör ! De kan bli svårt, men han ska känna sig ännu mera uppskattad! tex idag fick han både frukost och lunch på sängen då han hade uthärdat en hårt party natt, hur många av er fick både frulle och lunch på sängen? haha ;D nä men mera mys ! de ska jag sträva efter detta år :)



2010

Hoppsan vad året gick fort, Nu kommer ett nytt år som ska bli helt underbart ! Kvällen i går var bra! började med middag hos mammas kusin, Oxfile och kyckling stod på menyn ! mjaau. skjutsade johan och hans gäng till kallax, sen for ja till tjejerna i björsbyn ! mkt trevligt. Ja för er som inte har förstått så var jag nykter igår ! och det är ingenting som jag ångrar ! Hade minst lika roligt som nykter ! träffade massa roligt folk och tjänade pengar på de ;) Tolvslaget spenderades i stan med min älskling såklart! höhö. Kom hem vid 6 på morgonen !! har nyss tagit mig upp ur sängen, de var kämpigt !

bilder kommer när någon annan ids lägga upp dom ! ;)


RSS 2.0