torsdag

Har lyckats hålla  mig vaken heeela dagen även fast jag gick upp kl 6 idag, duktig tjej!! Vet inte vad de har tagit åt mig?? Lagat mat som en tok. Johan har fått nån dille på amerikanska pannkakor, han fick de till frulle!! Jag har lagat en avancerad kyckling wook till middag. Igår lagade jag värasta lunchen. Imorgon ska jag fixa lunch åt jojje, jag ska fixa middag till familjen, och juste imorgon ska jag och johan gå på bio med hans minsta syster Minna, vi ska se "dumma mig" i 3D, coolt, och alla fattar att vi endast tar med henne för att vi inte kan gå på en barnfilm själv, bra ursäkt lixom ;D


Onsdag

Kom nyss hem från joppet...Är såå trött, imorgon börjar jag 7.30 oooomy. Nä men de blir nog super bra, så länge  johan låter mig sova och inte vill busa nu... jag orkar inte med någon brottning ikväll!


maaat bloggaaah

Idag har jag varit vuxen, känndes otroligt vuxet att knalla omkring på kvantum med en vagn och handlar lapp. Sen bära ut påsarna till bilen å stoppa in dom i bagaget. Har lagat både frulle till Johan och middag till familjen, bjussar på mobilbilder......ni kanske ser vad de föreställer... Johan har städat mitt rum, ängeln min <3


Johan fick amerikanska pannkakor till frulle, gjorde ett hjärta bara för att jag är så toffel.



Grekisk pyttipanna blev middagen,


bov??

Jenny 3 år reder ut vad en bov är, "Det är något, STOORT, RANDIGT och har RÖÖÖDA ÖGON" Där är svaret på frågan för alla som undar.

Råkade ta en för lång nap efter jobbet, de resulterade i en för pigg tjej... Ser på idol reprisen, jag har ändå hängt med ganska bra i år! Min favvis var Linda Varg till helt nyss. dadadadaaaah....trummvirvel!!!! Hon var ju redan "kändis".... hon har tydligen varit me i gruppen supernatural som jag dansade loss till när jag var mini. Hon är ju ingen nobody, samma sak med den där finska tjejen... triiist enligt mig. Men vad gör man :)





Jag lovar

Förfesten var klockren, maten på allstar var äcklig, luleå vann matchen! Förutsättningen för att bli en grym kväll fanns absolut.  Träffade min 3-männing, han övertala mig till att bli polis, tror jag skulle varit en as nice polis! Så passa er om ni inte vill ha en bot. Ni som känner mig vet att jag älskar att driva med folk, speciellt med alkohol i kroppen, så igår var jag svensk mästare i armbrytning, en kille utmanade mig, tog till mammas speciella trick, han fick inte ner mig, tappade sin manlighet. Jag åkte på en fet hockey tackling av fabbe (var inte med mening), Sen var jag tydligen aspirant helt plötsligt, Jag har snusat tills jag fick sår under läppen. MEN KUL!! Jag tappade bort precis alla jag kännde, hittade mig nya vänner från byn, Jag har löst problem med "ovänner".. tog en taxi hem, chaffisen bjussade på den, han var så snäll !! Hemma hamnade jag mitt i ett lan, lirade lite cs..skoja! Johan kom hem, han for på max åt mig! De var gott som fan. Somnade fort som bara den, vaknade av att Johan tafsade i sömnen. Tänkte visa min as snygga morgon frilla, men min webbis fungerar inte =(

Tror de var allt jag hade att säga =)


fredag

Idag blev jag skyldig min bror 600kr... Han kom in med sin soft (ni vet en såndär pistol som skjuter stenhårda kulor) jag blev rädd tog tag i den och slog sönder den. Han hade tydligen  inte ens tänkt skjuta. Nu är han förbannad på mig. Jag har skjutsat Johan på party, jag ska parta imorgon! Har käkat chirre och sett på idol, även testat en extrem sminkning bara för att!

Mina vänner börja inte snusa, då kan ni fucka upp era tänder (tandkött)! För ni bryr er säkert om mina tänder...Ironiskt att jag har inne en snus på bilden,HAHA så roligt...


Hur

En liten tanke bara, hur ska det gå för dessa kvinnor som ska fara själva till kreta?? Jag menar allt detta (censurerat....................) som ni lyckas göra! Hoppas ni har KULT! Det kanske smakar gott. Jag är såååå avis!!



Sen är jag lite förbannad på min karl som jag inte får tag i, men kanske blir glad om jag äter lite b&j till filmen letters to juliet som jag ska slå på.


Torsdag

Är så trött, så jävla mör i kroppen! Tänkte gå ut på promenix när jag vaknade men regnet behöll mig inne. Imorgon ska jag skjutsa mami och papi till flygplatsen, Pappsen skulle tydligen springa lidingö loppet, kul??  nä mina vänner imorgon ska jag springa milen på ormis. Utan att ta någon genväg!!


Onsdag

Har varit med jobbet i skeå heeel långa dagen, vi har lekt på Bodaborg, SÅÅÅ ROLIGT !!! att mitt lag kom 2a var ju inte heller helt fel! Jag ska absolut dit igen!! Vi har krypt i små gångar, klättrat på väggar, skrattat så man har gråtit. Helt underbart roligt!!


Måndag

Idag klev jag upp jätte tidigt, kl 6 ringde klockan. Började jobba halv 8, och de var otroligt skönt! de är min nya favvo tid, man går omkring på morgonen och donar å fixar, gör lite sallader och skär tomater.  Dirr efter jobbet tog jag bussen till mommo,  blodpalt..... åt inte en tugga!!  Hon hade gjort fläskfile till mig, helt ok!

Johan lovade att städa mitt rum, men nääe inte har han de.....

Som ni ser har jag lite att ta tag i.....


Söndag

Vaknade upp med näsblod och en redig huvudvärk, mjaau vad mysigt!  Mamma tvingade mig fara och rösta, jag fick rösta på vad jag ville så länge jag röstade blått! Sitter och hjälper Johan plugga, eller jag skriker på han och agerar sur kärring eftersom han inte riktigt gör de han ska!

Fredag

Idag ringde dom från studentconsulting angående ett heltids jobb i en butik, jag berättade för min chef och blev erbjuden heltid på storis, allvarligt hur ska jag klara mig utan burgarna? Rille kollade upp hur mkt personalmat jag har käkat de senaste månaderna, hade käkat för över 3500kr!! över 100 mål!!! Hjälp!!!!! Lina tänker övertala Rille att ge mig ett pris eftersom att jag inte har tagit med mig egen mat på 2,5år.....HAHAHAHAHA

Sitter å taggar tills imorgon, Blomman fyller hela 19år, Grattis :D Så de ska såklart firas!


Torsdag

Varit hos frissan, hallå vart tog allt hår vägen? Nä jag är nöjd, nu äre kort! Traskade runt i staden med Johan och Ronny, köpte ett par leggins =) Johan var snäll med mig idag, jag fick 600kr, Gilla!!



 Gud nåde dig Julia om du snor!!

Onsdag

Johan var så otroligt jobbig med mig igår, skulle vifta bort han å slog handen i skrivbordet. Ont som fan! Fick ha massa is på handen och nu är den lagomt svullen, kul att jag har stängning idag också! stackars lilla handen :(

Var och kollade på en bil igår, en bmw 523, den var cleen. Idag kom lönen, jag är glaaad, avis på Ida som får spendera den i sthlm (onda blicken). Imorgon ska jag till frissan, på tiden!


Tisdag

Vad har jag gjort idag?? Jo jag har sovit i 15timmar, de kan ju inte ens vara mänskligt! Sett på biggest loser, spontan sökt lite jobb och joggat på ormis, nu är de hög tid för att komma i bättre form, men som vanligt så kommer jag lägga detta projekt på hyllan, bara en tidsfråga =) Den största fällan är jobbet!! alla små snuttar med läsk på en dag slutar lätt på 1,5/2 liter!! Så de måste jag lägga av med!! Så till alla kollegor som läser detta, slå mig hårt som fan när jag kommer näsa läsken!!


Bjussar på en bild från 9an, bara för att jag är så cool!!!!! (Jag i mitten)

Måndag

Jag tänkte gå upp tidigt så jag skulle hinna promenixa innan jobbet, men jag tar nog promenaden efter istället. Mitt tgb cpar sig då batterierna håller på att ta slut och jag orkar inte byta! Jag har blivit lite rädd för Johan, han kollar på massa hundar och vill att vi ska köpa en mops eller liknande, hmm vänta nu de är jag som brukar tjata om en liten vovve!  Inte Johan och de skrämmer mig lite smått ;D
Adjö mina vänner.

Lördag

Idag när jag var på promenix så såg jag en orm!! (på ormberget ironiskt nog). Jag är väldigt rädd för ormar så jag inbillade mig att de var en orm så fort jag hörde nått prassel, så jag gick fort vill jag lova! Bläää för ormar!! Har hjälpt Johan att plugga lite smått, men båda blev less fort! Ska snart och käka på waldorf, mumma ! Sen tänkte jag titta förbi Jenny och se vad hon gör för bus.

HAHAHA vad är grejen med att någon kastade in en bajsbomb på Allstar igår, blivit portat för många gånger?? Tur att man inte var där och fick ta del av den, blääää

Fredag

Idag har vi sagt hejdå till mercan :( tår i ögat... Men vi har även farit runt och kollat på andra bilar, jag hittade en merca för 70k. JätteJätteJätte sugen på att slå till!

You'll be the prince and I'll be the princess

Har jobbat en otroligt roande stängning,läääängtar tills imorgon! och det är inte ofta jag längtar efter stängningar vill jag lova!

Idag har jag och Jojje bråkat om vart vi ska resa på hans "jullov", jojje vill till Dubai, jag vill till kanarieöarna. Så vi kom överens om Thai! Har redan varit i Thai 2ggr och fler på Kanarieöarna, så dubai vore ju inte helt fel, men dom har så konstiga lagar där :S Inte för att jag tror att de kommer bli nått då de är snuskigt dyrt att resa just vid julen. Men ska se vad mamsen kan fixa (hon jobbar på en resebyrå). Jävligt skönt att hon jobbar där, har rest så mkt i mina dagar, bara i år har jag varit i turkland och Gran canaria. Så en till resa vore ju inte helt fel :)

Grankan




Turkland






Onsdag

Jag är så oerhört fjantig som ens reagerar såhär, lilla mercan försvinner imorgon
:( och jag börjar nästan gråta!!! OMG. Mercan var ju min lilla kompis, så mkt problem som den har ställt till för mig, däcken har smällt, låsen frös på vintern så man fick ha den i garaget för att få upp tanklocket, Jag och mercan har chaffat fyllon, vi har plockat upp liftare. Vi har skjutsat hem för fulla vänner. Mercan har tagit mig till skolan,till jobbet, jag och mercan har hållt på att krocka. Mercan har varit med på bus, mercan har tagit mig till kvantum, jag försörde min canada goose i mercan, mercan har varit på spontana turer, mercans vindrutetorkare fungerade inte,lilla mercan =( hahahah de låter som att jag beskriver mercan som en människa. Men efter att jag tog körkortet så blev mercan min bebis <3


Mercan kommer alltid vara den bästa bilen!! Audin kan dra långt åt h*vete!!! och jag hoppas att den går sönder!! Jag måste sitta på en kudde för att ens ha en chans att se över ratten, bajsjävlaaudi!


Måndag

Idag har jag å Jojje farit runt hela stan och letat efter en bok, vi fick tag på boken men man kunde inte låna den från biblo, så jag och jojje har suttit och pluggat i flera timmar. Johan har börjat plugga till vårdare för er som har missat de, och de var ingen liten uppgift han hade heller, TUUUR att den handlade om KASAM och Maslows behovstrappa. Typ de som ledarskaps programmet har gått ut på..... Imorgon blire jobb, ska tydligen komma nå politiker på besök, Tidningen skulle kanske dyka upp... Spännande! Sist så vare Gert och Robban som var på besök när dom skulle knalla från ystad till happis... Jag kan ju typ börja bygga upp en kändig karriär på MAX. fniss^^

How do we sleep when our beds are burning

När jag vaknade så fanns det inget spår i kroppen av gårdagens festande, mår toppen helt enkelt! Vad gör man på en ledig dag, en söndag?? Funderar på att göra något otroligt tantigt, promenix med stavar! HAHA. Nu ska jag vara stenhård med mitt nyttiga liv, käkade nyttigt fylle käk på max igår....


Merca

Då var myskvällen slut, har gottat mig hos Bengan med blomman, ellipelli och Sandra! Kvällen avrundades på donken där även Ida och Carro kom och hängde gäng med oss. Det roligaste på kvällen var merca färden hem!! Jag ids inte ens förklara för er, de är så intert! JennyB skrattade tills hon grät, Jag var väldigt nära, Blomman och Sandra var inte heller långt ifrån!

Nu väntar jag på min gubbe, mys <3


WFT

skulle gå in på 180 100 och leta upp en grej, så ser jag att dom har "länkat" till min blogg, ett jätte gammalt inlägg? Haha lite små coolt.




Imorgon är sista jobbdagen innan ledighet, sweet =) Har två bilar att välja på ikväll, mercan eller audin, lätt val älsklings mercan såklart <3<3

TorsdAG

JÄTTEJÄTTEJÄTTE trött i fossingarna, imorgon blire chill med brudarna efter jobbet, gilla!! Nu ska jag få en massage av Johan, gilla!!!

RSS 2.0