Söndag

Håret ligger platt som fan, jag är flottig, jag har ketchup i håret och luktar lök om händerna, precis som vanligt efter en dag på jobbet altså. 

Jag har letat i över en timme nu efter min mobil laddare, men den är spårlöst borta... vart fan har jag lagt den ?

Har även hunnit hämta ut ett paket som bla dessa skor var i, jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom, de är typ ful snygga.
Jag saknar min gubbe, jag vill ju gooosa!

Fredag

Jag bara jobbar och jobbar, idag 11-19 de absolut drygaste passet som finns!  Men jag överlevde =) Jag jobbar hela helgen och de är inte direkt korta chill pass heller. Jaja jag ska vara glad som har ett jobb.....


<3  Because I love you
I'll be right by your side


Fredag

Idag jobbade jag över lunchen, var ganska virrig i bollen vill jag lova! De var typ en månad sen jag jobbade eller nått sånt. Är galet trött och börjar bli less nu, tycker att jag ska ha vänt tbx till den svenska tiden nu! Men icket.

En annan grej som jag märkt är att mitt sötsug är enormt sen jag slutade snusa, är sugen på godis och cola hela jävla tiden. Men de finns fördelar med att vara tjock, alla snygga kläder tar ju slut först i dom små storlekarna, om jag blir en tjockis så finns ju typ alla stora storlekar kvar, att de sitter åt helvete är en annan sak.

Nä nu får verkligen denna kyla försvinna, jag är ju as taggad på längdskidor juue!

En sista grej bara, för att provocera lite. Nu är min familj as pepp på Thailand, så jag kanske far tbx till Thailand i Maj! Hur kaxigt är inte de ? ;)Torsdag

Idag när jag stod i duschen så skulle jag försöka skrubba bort en pytteliten fläck i ansiktet som jag börjat flagna på, det hela slutade med att jag var tvungen att skrubba hela facet och all min bruna färg försvann! De e sög ju! Annars då, jag och Johan har sprungit på stan och varit å kollat in skotrar med hans kompis, imorgon ska vi tydligen dricka. Men de beror helt på hur kallt de är ute, piss jävla lule brrrrr.

Nu ska jag äta en Ben & Jerrys  och se på film, samt vara jobbig med johan ;)


Onsdag

Jag å min gubbe har sett på en as dryg film, gullivers resor eller vad den nu hette. Inget att lägga på minnet iaf =)  Nu håller ögonen på att slutas och jag är verkligen jätte trött men ska försöka hålla ut ett litet tag till.

Thaiii


Som sagt så bodde jag å gubben hos min farmor och farfar som hyr en lägenhet på kata beach, vi har blivit bjudna på exakt allt så de har inte gått mkt pengar för oss (vi betalade flygstolarna själva). De har varit underbart väder alla dagar förutom en då de regnade och då passade vi på att fara in till central festival, de absolut största köpcentret jag någonsin har varit på. Vi har även varit på lite utflykter och båtturer, varit å snorklat och framförallt badat massor! Jag har haft 2 fantastiska veckor med min gubbe och min farmor och farfar :)Hemma

Okej då var man hemma igen, känns inte sådär jätte roligt precis! De har varit en underbar semester =) De var Johans första gång i thailand och han är helt såld, så nästa vinter far vi igen.   Ska slänga upp nå bilder senare :)

RSS 2.0