Tisdagt

Jag är jätte blöt, den där jävla Johan och jag bråkade om ett glas saft. Båda rycker i glaset, ingen orkar gå och hämta mer, någon jävla idiot (inte jag) släpper glaset. Nu är vi blöta och glada.  Annars då?? Jo tack jämmna plågor!  Golfen har varit nära på att ta mitt liv 2ggr på 2 dagar!!! Hatar den bilen

Vi skulle köra ut på "stor" vägen på björx, då går bilen i snigelfart och alla bilar som redan kör på vägen tutar som galningar. Jag tycker de var synd att dom inte körde in i oss, skönt att bli av med risjäveln!  Att vi blev stående efter vägen för någon dag sen gör mig ännu mer ledsen att dom inte krockade i oss.

Så gud om du nu finns, kan du misshandla golfen år mig? Amen


Söndag

Har varit på bio ikväll, andra gången denna vecka! Harry P blev det denna gång. Jag blev jätte ledsen när dobby dog. jätte jätte ledsen!  Nu blire att sussa, jobbar 8-17 imorgon...jag vill inteeeeee  =(


Fredag

Idag har min syster lurat mig, hon har tjatat i evigheter om att få en häst som hon inte får. Så hon bestämmde sig för att köpa en hamster bara för att. Så jag följde henne till djuraffären, då hade hon ju såklart inga pengar, så vem fick betala den`?? Jo jag.  Jag är nu en ägare av en liten hamster.... en galen hamster som klättrar!!  ~~God Jul Julia~~ de där får vara din julklapp


Onsdag

Jag fick ett psykbryt på Johan, han hade slut snus, jag hade slut snus! Stackars Johan, inte meningen att bli så arg =( Annars så slutade jag väl ganska nyss jobbet, eller 22.47 för att vara exakt, lika bra att gå å sova på en gång, börjar 07.30 i  morgon =/ och krigar på ända fram tills 17, sen har jag en ledig dag, och nää inte är jag ledig i helgen, sån lyx har man inte !

måndag

Jag har inte varit ledig en helg sen den 2a oktober..... och de ser ut som att jag kommer jobba varje helg tills 2a januari. Jag är spy less på helger! Vill inte jobba några mer helger!  Ge mig ett nytt jobb tack !

torsdag

Hela familjen sitter bänkad i soffan och kollar på hockeyn, försöker hjälpa Jojje att plugga men de känns ganska hopplöst, verkar som att jag har lagt pluggtekniken bakom mig. Men idag är jag glad har fått en julklapp i förskott, jag är en nöjd tjej!äntligen kan jag lägga goosen på hyllan !

Onsdag

Jag fick en uppgift, sortera panten ! Efter många svordomar, utspilld läsk och öl så var jag klar.

I denna familj är systemet "den som pantar får pengarna". Någon sugen ?


tisdag

Idag har jag å jojje varit å letat efter julklappar, då är några avklarade! De är så svårt att köpa åt killar, så Johan fick välja en egen. Han valde ett par gstar brallor som inte var billiga! Jaja han är ju nöjd =)

måndag

Har absolut inte gjort nånting idag! Så otroligt skönt. Eller jag å jojje har varit å kollat på en bil, jag vill ju som sagt inte visa mig i golfen. Kollade på en merca, men nää jag skulle aldrig lägga 50 000 på den bilen. En likadan som johan har haft. Samma "merca symtom"....Skiiit


Annars så har jag lena ben. Men smärtan var värd de! Så har jag köpt nya dojjor från hm.


Fredag

Då var 3 av 3 stängningar avklarade, just dessa stängningar var nog de tuffaste jag har varit med om någonsin! Benen vill knappt bära, jag vill bara kasta mig i sängen och dö. Men nu är de bara 2 dagar kvar tills min ledighet!! De är ju ingen löning så de borde inte vara mkt folk... skoja giganten har ju öppnat, as mkt folk!!! 

Lördag 09.45-18
Söndag 11.00-16-30!
Sen LEEEDIIIIG i 4 dagar!!

 Fy fan vad jag ska sova!! och fy fan vad jag ska vara jobbig med Johan!!! Vi har slagits de sista nätterna om vem som ska få sova innerst, så vi har väl somnat vid 4 varje natt.. han tänker inte på att jag ska upp å jobba.. Nästa vecka går han i skolan... då ska han få gå upp skit trött!! (måste bara säga att de såklart är jag som vunnit och fått sova innerst hela veckan)

heeej

Då var första arbetsdagen avklarad, har ajaj i fossingarna...Johan ska ge mig massage, naaw =) Tänkte bara visa hur kul man kan ha på en rast... jätte kuuul

Kärt barn har många namn ;)


nörd

Igår vad jag å Jojje på skroten, jag orkade inte följa med in så satt å väntade i bilen. Killen som hade parketar framför oss började hålla på i sitt bagage, han lyfte upp en verktygslåda och råkade slänga in den i våran bil! De blev en ganska stor smäll så jag förväntade mig att han skulle kolla om de blev nått. Men nää?? Han kollade mig i ögonen och gick därifrån! Jag var jätte paff och satt bara å gapade. 
Så till den coooola killen som körde volvon, du är en jävla idiot! Ångrar såååå mkt att jag inte gick ut å skrek på dig, man förväntar ju sig en ursäkt, speciellt när jag såg hur du kastade in lådjävel i bilen....


Menmen stolpskott finns de gott om, annars så sitter jag å väntar på jag ska börja jobba. Nu blir de 5 dagars jobb, följt av 5 dagars ledighet. Nice!

pinsamt

Idag vaknade jag å gubben halv 3!!! Inte så konstigt med tanke på att vi slog på en film vid 2 inatt. Vad har denna dag bjudit på?? Hm jag har badat, gjort en hårinpackning, skrubbat hela kroppen, haft fossingarna i fotbad, gjort pizza till middag. Jooooo juste, Johan har ju ställt undan tt´n för vintern, och han kom på att han nog kommer behöva en bil. Så vad han han köpt?? Jo denna lilla golfen!! En gul gammal golf!! HAHAHA! Johan ska tydligen piffa till den, gofflan ska ha basar! såå pinigt.....Nu sitter jag och spanar på bilar, jag måste ha en bil..Jag tycker den än cool / Jojje

då var de min tur

Igår gjorde jag en "blommie", för er som inte riktigt har koll på vad det är så kommer en förklaring. 1, du har käkat en halv taskig middag, 2 alkoholen flyger ner i rasande fart. 3, du lämnar allstar innan kl tolv, kombon av halvtaskig middag och flygande alkohol!
Men jag är inte bitter ;) ska snart fara och jobba och de betyder att jag kan komponera ihop riktig bakis mat =)
Johan har lovat att städa innan jag kommer hem, men jag tycker ofta att jag hör det men aldrig att de sker! städar han inte  mitt rum kommer han aldrig mer få amerikanskapannkakor, och då överlever han inte!

gammal goding

Okej fråga mig inte varför? Men av någon konstig anledning så fick jag fram denna låt, vilka minnen! Har hoppat runt som en påtänd ekorre, och efter alla dessa år, typ 10 år så kan jag fortfarande texten! Sjuuuukt.
Typ så här ser en påtänd ekorre ut!Fredag

Idag har känslor bubblat upp, har varit så arg så att jag nästan började gråta.... förstår ni hur arg jag var då??  Det handlar om jobbet, mer än så säger jag inte... Annars så har jag hjälpt johan att plugga, fy fan vad svårt de är, helt ologiska frågor och allmänt störda läxor! Men ingen har sagt att livet är lätt. Kom på att systemet har stängt imorgon så jag å johan brummade iväg å införskaffade morgondagens alkohol. Imorgon firar vi Hanna som har fyllt 19. Parteeeey


Borta bra men hämma bäst

Sthlm var bättre än vad jag trodde! Gick lite vilse, men de hör till! Det var ett superhärligt gäng! Hotell frukosten var underbar, lunchen var super, fikat var perfekt å middagarna var fantastiska! (nej de blev inga burgare). Har jag blivit klokare?? Jag tror faktiskt de, de var inte bara saker som hör till max, vi fick släcka bränder,göra hrl, lyssna på föreläsningar och framförallt öva ledarskap. När vi hade grupparbeten så gjorde vi dom med en flarra vin till. Blev lite 2 dagars med andra ord.

Jag som ensamen norrlänning hade de jävligt roligt vill jag lova! Deras fördommar HAHA.... de kallade mig inte för jenny, jag hette Norrland, "vart är norrland, norrland kommer du, norrland vet du de.. osv"

Är de sant att norrlänningar dricker vodka med BARA ett lingon i?? Jajamen!
Är de sant att alla har en dunk hemma? OOJA
Är de sant att ni tar skotern till jobbet? Vad annars?
Är de sant att era fester alltid börjar i en bastu? Klart!
Är de sant att man kan köpa hembrännt i en vanlig affär?? Ja hur tror ni jag får tag på de?

Sen när jag kom hem så hade mamma och mormor städat mitt rum, söta som dom är hade dom dammtorkat snusdosorna och radat upp dom! HAHAHA

RSS 2.0