jävla johan

Var helt slut i kroppen och somnade vid 8, Så ringer Johan och väcker mig halv 9. De blev en powernap för mig , Nu är jag skit sur , jag vill sova men de går inte, Och jag är som absolut grinigast när jag är nyvaken . tur för johan att han glömde sin tele hos hans papi. för jag är arg

30/6

Idag klev  jag upp vid 10, tänkte gå ut och sola men de var för kallt enligt mig, Jenny ringde och vi bestämde att vi skulle fara och bada på storsand, Till en början var de bara jag och jenny som var där, Sen dök johan upp, och tätt inpå kom camilla och Erik. Vi badade massvis med gånger varvat med stek på stranden,  De var inte så kallt i vattnet, I alla fall inte på den grundare delen höhö. Dagen bjöd på massa bus, någon som verkligen var på bushumör var johan, Men jag måste säga att han gick över gränsen , de är inte ofta jag skämms över folk, Men idag var en sån dag, Tänk innan du talar, Folk kan ta illa upp , även om de är på skoj.    Och igår kom jag med ett förslag till johan att vi inte ska sova med varandra försän på fredag, Men jag åååångrar mig nu ju ! Kom tillbaka din skit,  ajja jag har mig själv att klandra.

Johan Pettersson Perdahl <3

27/6

då var mina 2 dagars ledighet över, har legat ute och pressat den mesta av tiden och jag har fått hyffsat mkt färg, så skit ner dig johan som sa att jag alltid kommer vara krit vit !  I går så for vi även till piteå och skulle kolla på jensas match, han spelar piteå summer games nu, Vi virrade som satan när vi skulle hitta till planen. så vi hann se de 5 sista minuterna, suck.  Vi for i alla fall till min stuga i långvik efter matchen , (mellan piteå och luleå) Där var de miljoner med folk som de alltid är i min stuga vid summer games, Jag och johan badade i havet,  käkade grillat, johan körde fiddy, vi håvade även spigg , sen badade vi en gång till . Om vi skulle få barn så skulle dom inte ha tråkigt !  med oss som föräldrar , världens omognaste & barnsligaste. Super kul ! , Sen for vi hem och nu har vi hela huset för oss själva hela helgen, skönt !




Grillning på G


Johan leker



På bilden ser ni Nenny och Tjejen, göran ville inte vare med !

24/6

Underbart väder idag, De måste vara de enda possitiva med att börja kl 5 ! man kan sola hela dagen om man vill, men då blir de aldrig nått kul på kvällen. och de suger.  Har tänkt på att jag ofta skriver att saker suger i min blogg, Jag lovar jag brukar vara en glad person !  Mu är jag i alla fall less på att sola , ska jobba senare ikväll , och i morgon ska jag ut och jogga tidigt ! sen njuta av min lediga dag. ;D


22juni

Helgen har spendarats i stugan uppe i pirttiniemi, Vi käkade grillat och spelade fotboll. Så kan man på ett ungefär sumera helgen. Jag övningskörde en hel del där, och råkade köra över en pinne som markerade en infart. illa jenny. Jag måste även säga hur mkt jag älskar barn !  Lilla ella var i stugan, hon är 6 månader.  världens sötaste bebis ! Och jag har lekt med alva och alice hela helgen (5 & 7år) dom är sååå söta båda två. Snälla ge mig en bebis NU !

onsdag

idag började jag jobba 11.15 till 18.30. Ja d eär tungt ! med 30 min rast på en dag. Men de rullade ändå på ganska bra . efter jobbet så blev hela jobbet bjudna på waldorf ! mums ! :D sen begav vi oss till hälsans hus och spelade brännboll, Jagt var så grym ! frivarv och lyror är min grej !   Nu blir de sängen nästa jobbar i morgon också . sen ledig i 3 dagar. fick se schemat för juli i dag. KILL ME! fy fan vad jag ska jobba. Men de blir ju bra med pengar de me  :)


.

jag kan verkligen inte sova ! de bara går inte ...¨åååååh


16/6

Kom nyss hem från jobbet. haft stägning igen.... jag orkar inte me mera stägningar ! :( imorgon blir de jobb igen, men på kvällen ska jag å spela brännboll med max !  Och nu när jag kom hem så märkte jag att älskling har bäddat min säng ! tack sötnos ! De är för övrigt jävligt tomt här utan johan :( ååh stackars mig ska sova själv ... snyft

söndag

Jag har redan börjat bli dagvild och vi fick sommarlov i onsdags ! . illa jenny, ILLA ! Visste inte om jag skulle skriva måndag eller tisdag i rublirekn. kom på att de är/var söndag . (klockan är 00.16 nu) HAr jobbat stägning i dag ! Och jag hatar verkligen de passen, Men camilla våran nya assistent från city var ganska rolig , så de gick bra i alla fall. Jag är så spy less på stägningar nu. Orkar inte med dem ! men har bara stägningar på schemat just nu ! idag var de smockat med folk just tills vi stängde !  och vi var bara 2 som jobbade från klockan 7. bajsigt ! ajja nu ska jag inte klaga. de var tänkt att jag skulle bli assistent när jag fyllde 18, men jag har ångrat mig .

Om fredagen

Vi började hos camybabe där Jag,Jenny,Krille,Camy,Erik,Carro och ida spelade ölspelet , vi kom på en egen verson som var skit rolig ! Vi begav oss på party bussen till korvgubben, där vi raggade upp han som jobbade. Camilla ville så gärna jobba med honom , hon var till och med beredd att ta av sig kläderna för att få komma in i köket. Efter att ha lekt i sandlådan och lekt bil i driven . Fick vi skjuts till mattias. Den festen sög stenhårt ! Så vi traskade till jenny . Efter ett tag hos jenny fick vi för oss att festa med hennes pappi. Vi gick till han och heltplötsligt blev johan erbjuden jobb !  rolig kväll. Och jag var för en gångs skull inte helt jävla klapp kanon. Inte jenny heller ! ett under :D
















för du har tagit studenten, fy fan vad du är bra !



Lilla Gliisen <3

12/6

Grattis till alla som tar studenten idag !  Speciellt till. Johan,Krille och Erik. ! och varje gång jag säger att johan tar studenten i år så tror alla att han är ett iv barn för att han är 21. Men nej. Han gick ledarskap första året och bytte till el  2a året. Sen till slut bytte han igen och går ut nu ! :D Ska snart fara in mot stan och se på hans utspringning.

Grattis till min babe JENNY BENGTSSON som fyller år idag ! :D

måste bara berätta om vad som hände igår kväll. Jag och johan låg och pratade om saker som vi aldrig har pratat om förut, Och jag skrattade hur mkt som helst. Jag satte mig upp och hostade sen så kräkdes jag av någon anledning i min säng !  De var mindre mysigt !

Gårdagen

Kramade mentorerna för att sedan gå med klassen och käka lunch buffe ! mumma ! For hem och laddade inför kvällen, Vi började med att kolla på balen . sen dirr när vi satt i bilen sprättade vi den första ölen. For till annica som bor i stan. Där var nästan hela klassen . Men efter ett tag så splittrades vi. ena halvan satt nere i trappen och andra var uppe i lägenheten. Då var carro camilla och ida dom första som for på annat håll. Jag jenny och simon for på Kafelino. Men simon försvann. Jag minns inte så mkt av vad jag och jenny grode. vi stod å köade till toan hur länge som helst i alla fall ! Och de gick en massa massa massa pengar.  Sen träffade jag min kar och vi for och sov hos han i antnäs. Och i dag är jag sliten. väntar på att camilla ska hämta upp mig , vi ska och göra lite ärenden. sen ska jag och sola !


Sommarlov

Jag får lite smått panik just nu. Idag får jag sommarlov ! men de är mitt sista :(  Nu när jag tänker efter så skulle de inte göra mig nått att gå kvar i skolan. Jag gruvar mig redan för att börja jobba  !  De känns som att sommaren bara kommer springa iväg ! och likaså planerna med den !  Detta ska jag göra i sommar ! med eller utan kompanjoner !

* Fira Bengan
* Åka till Göteborg
* Fara utomlands
*Lk
*pdol
*Pajala marknad (fniss)
* åka segelbåt med camy
* Fylla 18
*Ta körkort är kanske att ta i, men börja på en körskola
* bada i en sjö & ett hav
* tälta
* medverka på en stor grillfest
* Jobbajobba tjäna pengar
* bli brun

nu kommer jag inte på nå mera . Får se sen om jag har lyckats genomföra något.

Bokad och klar !

Då var resan till Rhodos bokad ! Jag,älskling,Lisa och Thomas drar !  De blir den 16 augusti från sthlm . Vi ska bo på  Epsilon i  Faliraki, ett 4 stjärnigt hotell. Resan går på ca 4 500/ person. Så boka nu ni med ! ( jag syftar mest på Jenny, Camilla med deras pojkar) men ni andra också. De kommer bli så niiice !



:D

Snart är de sommarlov ! förstår ni de ?  i fredags så var de klassferre ! fy fan vad roligt de var ! jag hade ingen aning om att vi hade en sån party klass ! Synd att vi ska splittras i 3an för att våran rektor har hjärnproblem ! sur kärringen .  De var i alla fall sjukt roligt . fick ganska mkt av de goda. När jag kom hem så däckade jag nästan dirr.   Och i kväll kl 7 måste ni se på kanal 8 ! Kanske jag är me ! 

3Juni

Gårdagen var sliten ! Dagen började med en redovisning , de enda problemet var att min grupp inte hade börjat med vad vi skulle göra. så vi fick fara till skolan och inproviserade ihop nått. Och de gick skit bra ! Våran lärare var skit nöjd ! De var inte riktigt mvg men nästan.  Sen for jag hem och sov igen ! laddade inför kvällen då jag skulle jobba med Gert & co. Dom var riktigt roliga ! han var precis som man brukar höra han på radio. Dom såg slitna ut men humöret höll dom uppe !  Kom hem vid halv 12 igår.  sen upp kl 7.. Jag är trött ! får se om jag orkar med skolan idag :)


Rolig grej !

idag for jag och johan och var med Camilla babe ;D jag å camilla låg ute och stekte i solen men lessnade ganska fort, (hon har ju varit på mallis i en vecka och var less på att sola)   Förbereder mig för min redovisning i morgon, Vi har ett grupparbete som ska redovisas i morgon men vi har inte ens börjat. suuck.

i alla fall så ringde min chef Jenny nyss. I morgon så ska jag jobba med Gert Fylking & Robert Aschberg !! De kommer även att vara ett tv team där och filma !!!! Snacka om att jag ska ta vara på min tid i rampljuset ! :D mohahaha. De blir kul att se dom göra burgare ! ;)

RSS 2.0