Gott nytt år

Trodde att jag inte skulle känna av nyårs stressen om jag valde att vara nykter, men så fel jag hade , ähh de sprollar , ska först på nyårsmiddag, sen tar jag bilen till björsbyn å hakar på brudarna som badar bubbel ;) får se vars de bär av sen, lär vara i stan vid 00.00 =)



hjärtat ska alltid nypa mig i kinderna ! den lilla jäveln.


09


ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig?
Fin fint ;D
Bättre än förra året? ööh, säkert
Har du träffat några nya vänner? ooja :D
Isåfall vilka? bla några skönt kollegor.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio: Johan!
Har du flyttat under år nollnio Nixpix =) 
Har du hittat en nylåt som du älskar?  JA
Isåfall vilken? MASSA
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit ?
Den ligger på topp!
Har du strulat med någon? Min lilla Gliiiis !
Har du varit kär? Jag är ju käär !
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? haha naae

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord?
Har någon i din släkt avlidit? Pappas mormor :(
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? HAHa ingen vågar
Har du varit i slagsmål? nää

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? ja de finns en del saker
Isåfall vad? de skulle du allt vilja veta ;)
Har du skämt ut dig? haha absolut !
Har du gjort något dumt mot en vän? säg ni de till mig ? :P
Har en vän gjort något dumt mot dig? ingenting som jag kommer på

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?
örnen
Har någon varit elak mot dig på skolan?
Hatar du någon på din skola? haha jajamensan :D
Har du gjort något framsteg? nja de vetefan
Har du haft alla rätt på ett prov? inte sen i 7an

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? men jajamen
Har du förlorat en vän? glider ifrån vänner (har mig själv att skylla)
Har du gått bakom ryggen på en vän? näää
Har du ljugit för en bästavän? men nej för i H*vete
Har du haft en relation med en vän? nä de skulle nog inte funka för mig
Har du många killkompisar? ingen som ja umgås med sådär. men nog finns de

Mys

Jag och Johan bestämde oss för at ta en bastu, ingen av oss är egentligen någon bastu fantast men man gör de så sällan, Stoppade en inpackning i håret, peelad ansikten och kroppen,  tog hand om fossingarna, har även målan naglarna, Blev även erbjuden en massage ikväll ! de tackade jag inte nej till. ska snatta mammas hudkräm som luktar fantastiskt gott och mysa med en kopp te !

Jag har även bakat en tigerkaka åt gubben! Började tveka om han skulle få den men då började han grina som en 3 åring ;D hehe så han fick den trots allt =)



Otrogen

ska vara otrogen mot mitt kära Max och äta från donken idag, Gott med lite variation =) Igår for vi ett gäng och bowlade, ska inte ens tala om hur de gick för mig haha, men Johan gav mig ett för tungt klot så vi skyller på de ! Sen for vi till antnäs och såg paranormal activity, Rekomenderar den filmen ! Den var inte alls så hemsk som alla säger, men obehaglig var den ! hoppade till några gånger  för att jag blev så rädd !  Vi fick sovsällskap av Ronny, Idag har vi varit på stan , Köpte endast ett par leggins, orkar seriöst inte gå å trängas på rean ! speciellt inte om vi ska fara till sthlm nu i början av januari ;D hehe





knas

Någon har snattat stjärnan från johans bil, haha moget ;D jag tycker att de är lite kul ändå, nu finns de ju inget "sikte" på bilen :P de här kan bli skoj ;D Ska snart fara å jobba, tänkte fara förbi några affärer på storheden innan,  denna hysteri med nyårsklänning.  Jag ids seriöst inte leta en klänning, de blir nått annat,  (här faller man inte för grupptryck) hehe !


men lägg ner

Johan började ju som sagt blogga när han var i norge, ingen aning om varför egentligen, han är less på att blogga nu  så jag skulle vara snäll å ta bort bloggen åt han,  för skojs skull så kollade jag hans statistik,  och de är 2 ynka läsare som kikar in VARJE dag, haha skaffa en bloglovin om ni vill veta när han uppdaterar ?  Är ganska säker på just vem de här läsarna är också,  och va fan lägg ner !  Ni är bara för mkt tjejer  :)  De är jag som sover i samma säng som johan inatt ;) ni kan dra ! :)

mys

Fick gå tidigare från jobbet idag och de uppskattades mkt ! har skjutsat iväg min lilla gubbe till Ronny de skulle basta å sen gå ut, så får hämta upp en lite full man ikväll, haha Johan är riktigt rolig när han är full! kommer bli skoj, Har även skjutsat partypinglorna till Allstar. saknar min lillebror som är på nån hockey cup, Vem ska jag nu reta? ååh. Min kväll kommer spenderas framför Tvn med någonting smarrigt ;D mjaaau !


inge vettigt men ändå

Väntar på att gubben ska sluta jobba så jag kan hämta upp han å så jag får gå och sova ! ååh vad sängen lockar, speciellt med mitt nya täcke ! jag och johan har bråkat om de i natt ! ingen vill ha de gamla för de nya är så mkt fluffigare ! :D hihi. här har de varit fullt med folk hela kvällen. Men jag nobbar julmaten ! hatar den ! eller okej någon köttbulle får jag i mig, men jag fick fläskfile och potatisgratäng, ,mums ! och så har jag varit chaufför, synd att jag jobbar imorgon , blev som sagt erbjuden jobb på färjan/allstar, skulle varit riktigt roligt ! menmen finns säkert mer chanser !

"lejoon taan inte tlättla i tläääd nenny!" - Bästa personen som finns <3


Jag måste ha varit snäll i år

Tomten var generös med mig ;D fick bla

*En ny säng (har inte fått den ännu, måste ju kolla vad jag vill ha)
*ett nytt täcke
*Presentkort på resan till turkland !!
* en BRA plattång och en platt/locktång. den ska jag byta !
*hårprodukter
*Presentkort på parelle
*pengar
*en skål
*Biobiljetter
* örhängen i guld
*en väska till min bärbara dator
*ansiktskrämer
*en tröja
mm......

Nu väntar jag på släkten som ska komma och äta middag här, tur att inte hela kommer med tanke på att jag har över 100 tremänningar, men vi blir väl 40 stycken, ska förövrigt vara chaffis ikväll!


~*~ God Jul ~*~

God jul på er alla !  Här hemma springer hela familjen runt och gör sig klar, det är kaos ! vi skulle fara iväg vid 12, men min familj är inte bra på sånt här, vi kommer alltid sist! kanske för att alla skulle bada bastu och pappa skulle även hinna med att åka skidor på morgonen. suuck. Johan har farit till äckel älvsbyn å ska fira jul där,

Men hoppas att alla får en riktigt härlig Jul med massa presenter, god mat och trevligt sällskap =)

dan före doppardagen

Imorgon är de julafton, oj vad December månad gick fort, de går bara fortare och fortare för varje år, Kom nyss hem från jobbet, är helt slut i kroppen, de var så jäkla mkt folk ! de roliga var att larmet på coop gick när jag och malin städade på max, kuul om de var inbrott medans vi var där å städade, guud så rädd jag hade blivit om jag stötte på några tjuvar ! på tal om jobb så blev jag erbjuden att stå i garderoben på färjan/allstar på juldagen, skulle lätt gjort de om jag inte jobbade på max på annandagen. känner att de blir lite tungt att sluta 3 på natten och börja 11 på  morgonen dagen efter. Men johan ska göra de istället =)  

En puss till hjärtat som hade renbäddat min säng och städat mitt rum när jag kom hem ! du är mitt allt gubben <3

Lov

tänk att de bara är en termin kvar till studenten ! helt otroligt ;D orkade inte gå på gröt lunchen så jag for med min syster och johan på stan och inhandlade de sista julklapparna!  nu är allt inslaget och väntar på att få öppnas ;D hehe. Har även hämtat ut mitt körkort idag, och vilken hemsk bild det var ! ser så rädd ut haha :D men de förstår jag , var ju inte allt för kul att vänta på teoriprovet, skönt att jag klarade både teorin och uppkörningen på första gången annars hade jag lagt ner kortet !  Var med familjen och käkade på pastabacken, riktigt gott! for på kalas hos lilla Ella som fyller 1 år också :) så sööt.  Ikväll blir de bara att ta de lungt med hjärtat, vi tänkte gå på bio men ingen av oss orkade =)

choklad

frukosten med jobbet var klar vid 10 så jag for hem igen och kröp ner i sängen till gliisen som sov, vaknade halv 3 och gjorde mig klar för jobb, de var jätte tungt idag, de var inte alls mkt folk men jag känner mig inte kry , är snorig, har ont i huvudet och halsen, de suuuger ! johan skämmer bort mig nu, har just avnjutit en massage ;D de var AS nice ! Jag hoppas att johan har fixat sin bil tills imorgon för jag ids inte ta bussen till skolan, skulle vara riktigt skönt att köra med tanke på att jag har välrdens längsta hål också !

fick 2st biobiljetter av jobbet idag ,  alltid lika roligt,  nu har jag 3st så de lär bli bio någon dag, fick även en träningsbag =)


måste bara tillägga att det står "Du är BÄST" på dem !
Men de visste jag ju redan ;D


en liten kyss

Sitter uppe och väntar på att mami ska ringa så jag kan hämta hon och hennes vänner som är ute och partar ! är riktigt trött med tanke på att jag var chaffis till efter kl 4 i går natt och började jobba kl 11-19. de känns i kroppen, och imorgon är de glögg frukost med jobbet kl 9 !! Fixade johans bil som gick sönder, men påväg från ersnäs så upptäckte vi att de var samma fel igen.. tuur att de finns bensin nu ! hehehe. måste bara tillägga att jag ääälskar att köra bil ! :D näästan lika mkt som jag älskar johan ;)

livet leker

Så underbart med körkort ! att ta bilen till skolan är lyx. Ser ni de här aset ute på vägarna så är de mest troligt jag som sitter bakom ratten ;)



UNDERBART IGEN !

JAAAAA ! KÖRKORT !!!!!
KÖRKORT
KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT
KÖRKORTKÖRKORTKÖRKORT


underbart

Den här dagen kunde inte bli mkt bättre ! perfekt morgon !  och sen hade vi en liten "kakbuffe" på livskunskapen. Massa choklad i magen och ett toppen humör ! Hoppas på att morgondagen har samma lycka !

Lucia

Lucia har inte firats nå mer än att jag och johan har stått och sjungit "lucia" sånger i duschen, bla staffan var en stalledräng och tipp tapp? om den nu heter så, med väldigt tillgjorda röster.  Ibland (väldigt ofta) blir jag och johan småa barn i varandras sällskap. Ni kan inte tänka er hur knasigt de kan bli  Vi älskar att retas och vara riktigt jävliga, att slänga ISkallt vatten på varandra i duchen har blivit en favvo!  Allt bus som vi gör under dagarna måste vara svaret på varför vi knappt har någon energi på kvällarna. Då ligger vi där som små utslagna hjältar.

Nu taggar jag upp för en ny skolvecka, och jag har faktiskt gjort alla läxor i tid ! omg, de här måste bli en bra vecka!! verkligen MÅSTE bli en bra vecka. börjar bli lite nervös nu. Riktigt spännande i alla fall ;D


vaka?

Idag har de handlats lite julklappar med syster och johan, och mer blir de på tisdag då lönen kommer ! har även "huggit" mig en gran ! Jag och jullan har traskat i skogen och då hittade vi den här söta :D Klädde den och blev såå nöjd. nu är de jul i mitt rum. har även ägnat hela kvällen åt att skriva en rapport ! de var länge sedan jag pluggade på en lördag, tror de var på mellanstadiet senast ? Han även göra min BOJ inlämning som skulle in för 3/4 veckor sen. imorgon blir de företagsekonomi! om jag nu får tag på uppgiften hehe ;D Så de blir nog ingen vaka för mig. trist !



Johan är en griis !

xbox

Spelar COD med gliisen och jens, as kuul ! är en naturbegåvning ju !


Lejon kan inte klättra i träd !

Sitter ute i antnäs och är tjock, Johans mamma lagade så god mat, ville ha meeer men det var slut :( ååh. Vi har städat hela johans hus, eller vi håller på. Johan gav upp och nu vet jag inte vars han är. Senare i kväll ska vi fara till farfar som fyller år idag :) har ingen aning om vad han fyller men skulle chansa på 64 ?   I morgon ska jag besöka staden men min underbara lillasyster ! de ska göras lite julklapps köp ;)

Till tomten

När man var liten så önskade man sig massa presenter bara för att, Jag ville ha många paket och var inte så brydd om vad som var i dem, de var ju öppningen som var rolig. I år är jag inte alls brydd om vad jag får för saker, Men om tomten kikar in här och råkar läsa så gör de ju ingenting om jag skriver min önskelista här ?

Önskelistan

BMW 5201-
Jag är så käääär i den bilen helt galet !
Turkiet resan -  skulle vara hur underbart som helst att få den betald !
Pengar- Ja vem vill inte ha pengar?
Presentkort-på alla möjliga rolika affärer, de skadar aldrig !
Ett nytt täcke- Mitt täcke är inte gosigt längre, kan ja få ett gosigare?
En ny plattis - min plattång suger ! ge mig en ny

Så om tomten eller tomtarna ser detta så får ni gärna lägga de på minnet ;)




bajs johan

jag är jätte arg på johan just nu ! han spenderar all sin tid på jens ! aaah. sen när blev johan tsm med min bror?  eller ja inte riktigt tsm, men dom är med varandra hela tiden ! och spelar COD ! blääää för de...

puss

De var väldigt trevligt hos emma igår !  Med mina bästa kollegor kan de inte gå fel ? Blev dock ingenutgång för mig. men de tar jag igen nästa helg?..... lurad =)


Idag vare jobb som gällde ! tiden gick jätte fort när de var mkt folk hela dagen. Har även varit och bakat ett pepparkakshus hos farmor och farfar. De blev såå fint ;D haha lägger upp en bild på de senare =)


Så här blev håret btw =)



Johan <3


freshy

jag tror att historia provet idag gick as bra ! kändes som ett lätt vg! kanske ett mvg ? ojoj. sen när blev jag pluggis ? nu sitter jag i alla fall här med min lilla bebis (Johan) han spelar COD eller nått annat skit spel, som jag förövrigt har blivit as grym på ! Ska snart ta ur spolarna ur håret, slänga i mig mat och fara till emma för lite party ;D eller ska jag skita i att ta ut dom ?
 



Avslutar med att jag älskar min
lilla johan som är lite grinig på mig just nu <3


du lever bara en gång, den gången är nu !

idag tog jag mig en rejäl sovmorgon ! Nu när december har börjat och frånvaron är nollställd ;) Då måste man ju passa på. eller ?  Är klar med min jävla flash inlämmning nu ! såå  nice ! Nog för att de var jenny som gjorde allt , menmen. Vi gick på mat&prat och käkade en sen lunch, Ikväll ska jag färga håret och plugga lite körkort !


RSS 2.0