29/2

Idag passar jag på att svulla, vräker i mig flott i mängder och dricker cola som en gris. Eller okej inte riktigt men nästan, imorgon ska jag börja träna igen efter mitt uppehåll. Men träningsgudarna har varit emot mig vill jag lova, alla pass jag bokade in mig på blev inställda och träningsbyxorna jag beställde var för stora. Men jag känner på mig att i morgon är "the day" dagen då underverk sker....

I morgon ska det även köras skoter med hjärtat, Camila och Erik. Första gången för i år KUL :D


Njuuut

Har varit ute största delen av den soliga dagen, jag har skottat snö, promenerat med min man, grillat hamburgare och läst vecko Revyn ute i fin vädret. Men att vara ute hela dagen tar på krafterna nu är jag tröttare än tröttast. Skönt det ska bli med en tidig kväll, imorgon väntas jobb :)


Helgen

En snabb resumé av denna helg, Vin och roliga människor, bio och roliga människor :)

inbrott

Fick en chock när jag slutade jobbet och traskade mot bilen, jag såg att det var något som inte stämde då de låg massa papper i framrutan. När jag öppnade dörren ser jag att stereon är borta, mina parkeringspengar, mina Rayban, min spritflaska är också borta. Sen är sätet draget längst bak, de har rotat i alla servicepapper i bilen. Ja allt såg förjävligt ut. Jag höll på att börja gråta av panik, inte för att sakerna var borta det var mest av känslan av att någon okänd har rotat i mina saker.  Gick ett varv runt bilen och kollade hur de tog sig in, men ingenting var uppbrutet och rutorna var hela. Jaha så då hade man glömt att låsa bilen? Ringde till Johan och berättade vad som hade hänt, Johan undrade hur de hade tagit sig in och om något var borta. Sen började han skratta?!?!?! Han hade hämtat reservnyckeln och skulle ta spriten, sen fick han för sig att det skulle vara roligt att fejka ett inbrott för att se hur jag reagerade. Tur för Johan att han är ute i kväll, jag skulle strypt honom om han var här!  Skit kul skämt. Verkligen.

Onsdag

Då var jobbdag 3 av 6 avklarad hälften kvar innan ledighet, yee :) Skulle egentligen varit ledig på fredag men kunde inte tacka nej till ett pass som ger mig 954kr ;)  Annars så har jag varit på stan med min syster och bränt penkizar, jag är värd det!


kalas

Jenny börjar bli orolig att jag ska flytta in hos henne, jag strör prylar runt mig hela tiden som sockor, tröjor, allergimediciner och jag har glass i hennes frys. Men hos Jenny kan jag inte bo så  jag och hjärtat har börjat spana på läggor på riktigt. Just nu är det en 2a i staden som lockar, utgångspris bara 700 000 , hjälp!
Har även varit på 18års kalas nu under kvällen med go fika, alltid lika trevligt :)

håll i hatten

Kvällen var otroligt lugn och skön jag och Jenny traskade till Willys och köpte glass, guuud så gott. Har även terrat Jennys kissemiss, hatar att han alltid ska upp i fejjan på mig. Fattar har inte att jag är allergisk? Så nu ligger jag här i sängen å nyser, och ögonen är uppsvullna och röda. Tack :)


Pajala Sunrise

Herre gud säger jag bara, gårdags kvällen är ett stort HAHA...Jag for till Jenny och vilade i hennes soffa sen ringde min festande man om skjuts. Jag och Jenny for och skjutsade till festen där vi blev kvar. Jag var såklart nykter hela kvällen, Jenny föll för grupptrycket vid 22-tiden. Vad jag har fått skratta åt drinkar som Pajala Sunrise (vodka med en korvskiva) och Vargtass (hb med ett lingon) Nä de var riktigt roligt även fast jag var nykter. Tror vi kom hem vid 4 någon gång och jag längtade efter att få ta sovmorgon (idag) Men då ringde Jenny mig kl 10.30 och bad om skjuts lite senare. Snäll som man är gav man sig ut i snövädret.... Självklart körde ja fast, pappa och grannen fick putta lös mig. Så nu är Jenny i tacksamhets skuld till mig resten av sitt liv, sweet :)

Lördag

Jag älskar att jag får sova ut i morgon, klockan har ringt 5.30 sen i tisdags nu behöver jag verkligen sovmorgon! Sen ska jag till Jenny efter jag har käkat, undra vad vi ska göra för bus?

Jag som har samlat vuxenpoäng de senaste dagarna har konstaterat att jag har börjat tycka om salta godisar. Helt plötsligt blev jag en gammal jävla kärring......

Tidsfördriv

Slutade jobbet kl12, for hem och retade Johan sen efter de har jag inte gjort ett piss och de suger! Älskar att jag får jobba till 17 istället för 12 i morgon <3





är vi vuxna nu?

Jag blir galen av att sluta jobbet kl 12, dagen blir ju så otroligt lång och jag kan inte underhålla mig själv tillräkligt länge, imorgon slutar jag också 12 måste hitta på någonting vettigt.. Kanske uppdatera garderoben, jag har ju faktiskt rensat och städat den idag. Så nu finns det mycket plats för shopping ;)

Måste även nämna att vuxenpoängen haglar in, idag har jag skickat in min ansökat till A-kassan,  det tog bara 1,5år att få tummen ur röven.. Jag har även fixat mig ett ICA kort, kollegorna tyckte att det var dags nu :P

skrattretande

Sitter och fnissar för mig själv, det slog mig just att jag har gjort det igeeeen! Det har blivit min favorit avskräckare på krogen!

När den där idioten till kille står framför en och han verkligen försöker!?!?! frågar jag lite diskret om åldern, när jag har fått svaret utbrister jag "åååh du är ju ett lammkött eller ahaa du är ju bara barnet" Då frågar äcklet automatiskt om hur gammal jag är och som vanligt är jag 29år, just åldern verkar kanske inte så farlig men när jag klämmer in att jag har två barn kommer dom på någon ursäkt som "jag såg en kompis där borta kommer snart" eller något liknande. Sen slipper man dom hela långa kvällen :)

Alla hjärtan

Johan fick blommor av mig idag, han kopplade inte riktigt att jag gav honom blommorna de "ska" ju som vara han som ger mig ;)





Måndag

Längtar lite tills imorgon då jag börjar jobba igen efter en hel månads ledighet, ska bli skönt med lite rutiner, men bara lite skönt! Har känt mig så vuxen idag och betalat massa räkningar, eller jag hade 3räkningar denna månad, telefonräkningen, tandläkarräkningen och för besiktningen på mercan. Tillsammans gick de på strax över tusenlappen och det tycker jag är mkt utgifter!?!?! Jag menar annars har jag ju bara teleräkningen....man blir så jävla bortskämd när man bor hemma så jag funderar på att aldrig flytta ;)

Sen har jag och Johan gått på stan en sväng, Johan gick bara och gnällde på hur tråkigt de var och hur mycket han ville hem så jag spenderade inte många kronor, köpte en inpackning, ett torrschampo för brunetter och en hudkräm som doftar mango :)
Jag är imponerad över mig själv som endast gick upp 0,5kg på en 3veckors semester, starkt jobbat från min sida! Nu när förkylningen släpper ska de bli spinning och zumba i massor, mina två favoriter :P

Det faller som snö

Jag flagnar som en gris, Jens kallar mig för flingan och tycker de är sjukt kul, jag däremot tycker inte att det är lika kul se färgen försvinna snabbare än blixten...men de är livets gång :)  Johan sitter och gapar om brownies, har bakat nu under kvällen, innan åt vi en oxfile middag. Jag är proppmätt!

Juste igår drack jag och Jenny vin, kvällen var bra, lite lagomt med kaos :)

det sa bara swiiiiish

Helt otroligt hur fort 3veckor har gått, måste medge att det är lite skönt att vara hemma men nog saknar jag värmen! klockan är nu 00.23 och  för mig är den 06.23... Det är en tapper krigare som sitter vid datorn nu! Jag har redan blivit blek, varför försvinner all färg på flygplanet? Synd att vi inte bor i USA då skulle jag kunna stämma någon och bli rik :)


Har även hunnit hälsa på Camilla ikväll, trodde jag skulle få vila i soffan och njuta av några koppar the, istället har den kvinnan "bakat" skiten ur mig, det har blivit bullar, rengbågskaka, äppelkaka och småkakor. Men om jag ser det från den ljusa sidan så hade vi väldigt gott fika till den gudomliga koppen med the som jag fick efter allt slit :)

Sen kom mitt lilla fyllo Jennypenny förbi, haha alltid lika rolig :P





Puss

Idag har jag haft så roligt, jag kom fram till att maneterna i havet inte bränndes, de betydde att jag kunde plocka upp dem! Stora och små genomskinliga geleklumpar som flöt runt. Johan däremot är väldigt rädd för maneterna så jag har ägnat dagen åt att fånga maneter och kasta dem på honom. Johan har skrikit som den lilla tjejen han är och blivit sur på lilla mig. Sen la jag maneter på honom när han sov, då blev han inte glad vill jag lova :(




Krabi

Min farmor och farfar kom ner för några dagar sedan, så jag och Johan har varit med dem till Krabi, vi bodde på Aonang stranden (tror jag) den var inget att hurra för.. ganska litet ställe med lite affärer och mycket muslimer (inge alkohol)... Idag for vi ut till Railey (stavningen) den var otroligt fin med kritvitsand som var så len.  Nu är vi tillbaka i Phuket som jag föredrar mycket mer framför Krabi.. Föräljarna i Krabi blev jag däremot kär i, de tjatate ingenting, här i Phuket är man fan allas kompis, "hej kompis", "shopping shopping" "hello look inside"  jag hatar att gå på shopping ställerna för jag ids inte höra på deras  tjat..

Någonting jag diggade stenhårt i Aonang var vårat hotellrum, coolt med ett badkar i sovrummet :P







strålande sol

Äntligen, idag har solen hälsat på men inte har man fått någon färg för de. Igår var jag  och Jojje till Patong och gick å kikade i de "nya" köpcentret.. vi testade den där 3D simulatorn som visar olika filmer, vi gick på någon som var en bergochdalbana i någon gammal gruva med spöken å grejer, Det kittlades rejält i magen, satt och blundade för de var så hemskt.





RSS 2.0