Hejhoppppp

För första gången på 6 veckor sov jag med Johan i antnäs igår, Vi såg nån Wallander film och kröp ner i sängen efter den.  Idag städade vi ( De behövdes) sen for jag på jobbet,  3e stägningen irad. de känndes i kroppen ! nu sitter  jag och väntar på att min onyktra grabb ska komma och mysa med mig, Imorgon blir de jobb till kl 5, sen förferre med grill och mys hos camybabe, efter de blir de kalaset =)

28/7

 Mina inlägg blir tråkigare och tråkigare känner jag just nu, men de finns inget roligt att skriva helt enkelt.  Var och såg på Harry Potter med Jenny och Johan igår. Nej vi gillade den inte.  Och jag lyckades köpa cigg till jenny utan att visa legg ! vilket var bra för jag är ju inte 18 ännu :PJag har blivit förkyld. Men känner att jag inte har råd att stanna hemma från jobbet nu när jag varit ledig i en vecka. Så idag var de feber på jobbet ! Nej jag mådde inge vidare. Speciellt inte på en stägning.  Nog för att vi hade en ganska intressant diskussion. Man kan tydligen klättra hur långt upp i rang listansom helst !!! om man ligger med rätt personer på max.  De var tydligen så massa restaurang chefer på max i norbotten  hade fått sitt jobb. Observera att detta är rykten .  Jag menar  har ni tänkt på att  max reataurang chefer oftast är unga söta tjejer ? Så om de tar slut mellan mig och johan och jag plötsigt blir restaurang chef. så kan ni ju fundera på mellan vilka lakan jag har varit ,   


jag har aldrig påstått att jag är normal

Jenny :  Gliiisen jag vill bygga en koja !
Johan : ööh jaha
Jenny : NUUU !
Johan. okej....
Jenny : jippie


 


vi spenderade natten i våran koja ;D höhö

Pdol

Man kunde inte ha mer flyt än vad jag och jenny hade igår !  efter några om och men så bestämde vi att Krille skulle skjutsa oss till piteå,  vi hämtade upp Lill Danne och  begav oss, Ute på E4an ser vi  att bussen har stannat (gått sönder) och allt party suget folk står och liftar ! haha, Väl framme i Piteå så släppte vi av danne.  Och for iväg och skulle träffa min ingifta släkting BL.  De var trevligt där, Men dom hade bastat innan så de luktade svett.. :P  alla satt och blåste i en liten sak som visar hur många promille alkohol man har i blodet.   Så kommer Bengan har inte ens druckit 4 cider och blåser 2,5 promille. Ja hon fick rekordet ! ;)   Kring 10 så börjar detta gäng på massa killar och jennyx2 bege sig till staden. Men våra skor tillät ingen rask promenad,  Vi turades om att bli burna och rida på ryggarna. Redan innan vi var inne på området hade vi ont i fötterna.  När vi gick in så tappade vi bort alla ! Men de gjorde inte mig nått , Jag hade ju jenny ! Och vi höll ihop hela kvällen .  Vi gick in i öltältet,  Träffade massa pojkar.   Sen blev de thaiimat <3 satt ner och snackade massa skit. traskade runt,  När vi tyckte att de räcke (hade as ont i fötterna) så begav vi oss till busshållplatsen där Johan hämtade upp oss.  Sen käkad vi pommes på max !  

Helt perfekt kväll om man räknar bort skorna !



På Lk ska vi ha skor med öppen tå ! de var ju inte höjden på klackarna som var problemet, De var i tårna de gjorde ont som fan !

Jag Jenny och Rasmus.

Filip Bl och David

Ser ni hur läskig hon ser ut !!!!!!

rastlös

jag hara bara varit ledig i  3 dagar nu, men känner mig redan rastlös,  tänkte skämma bort Johan när han kommer från jobbet, har bakat blåbärspaj  å håller på att marinera kött , Tänkte nämligen att vi ska passa på att grilla när ingen är hemma.  en riktig hemma fru känner jag mig som ! ajja nu ska jag försöka fördriva tiden på andra sätt =)

Day off

Ledig var precis vad jag behövde vara idag, Hade inte orkat med en dag jobb till, speciellt inte med tanke på att de slog försäljningsrekord på jobbet idag, puuh.  for iväg till happis med Mamma,Jullan, Mormor, Annso, och jossan,   De var galet mkt folk där, speciellt på IKEA. och norrbaggarna vet fan inte hur man kör bil ! Kom hem med, Nya sängkläder , en visp haha, lite skålar av olika slag och ett par pumps.

Jenny kom förbi vid 7 och vi retade johan som kom hem från jobbet, Johan blev less på oss och for hem till antnäs, jag och jenny såg på American pie, om ni såg 2 tjejer som liknar oss på moped vid kvantum så var de inte vi ! Bara så att ni vet ;) Vi har slö tittat tv och snackat skit,  Hon for nyss hem och jag läser massa bloggar.  imorgon blir de mest troligt stranden, De gillar vi!

Åt h-vete med "planer"

Man ska aldrig planera långt fram i tiden, man blir bara besviken,


Igår for  Jag, Johan, Emelie och Backe till piteå och gick på fiskekyrkan.  De var kul =)


Jobba äta sova

Idag skulle jag ha börjat 5, men dom ringde vid 12 och ville att jag skulle komma och jobba, sagt och gjort, stämplade in 12.50 stämplade ut 22.50.  De blev 10 timmars jobb idag, De känns i kroppen.  Tur att världens underbaraste kom och hämtade mig från jobbet,. Vi har sett paradise hotel. (drogen just nu)  Ska snart krypa ner i sängen med ängeln,   och imorrn blir de äta jobba sova,  (12- 19.30) Trött i kroppen men jag behöver penkisarna !



Ibland måste man få vara lite sur !

spindlar

för någon vecka sen hade jag en spindel på min toa ! jag bad johan döda den  men han blåste med en hårtork på den. Nu har spindel jäveln fått bebisar ! skulle göra mig klar  och ser först en mini spindel, sen en till , och en till ,, sen en till. och ännu en till. de var spindlar i massor ! och jag hatar spindlar ! dödade minst 10 st. Johan är inne och kämpar på toan nu,  han är uppe i 12 st eller nått sånt.  FINNS DE NÅ GIFT FÖR SPINDLAR ?????

Nu kommer de i alla fall regna resten av sommaren, så många spindlar som vi har dödat .

15e = löning !

Traskade på stan med jenny och camilla idag , köpte ett par jeans och skor ,  gick totalt på 2000 ,  Och detta är min PDOL outfit !


 Jeansen och skorna som inhandlades idag =)



du vet inte vad du har innan du förlorar de

Jenny och Krille har gjort de, Camilla och Erik har gjort de , så varför ska inte jag och Johan passa på i samma veva ? alla gör ju ändå slut nu?  Jag och johan hade ett ganska stort bråk igår natt, De handlade om svartsjuka, mer tänker jag inte berätta förutom till mina närmaste,   När vi väl hade blivit sams igen och jag låg i din famn, fattade jag hur mkt jag verkligen älskar dig !

Idag har jag spenderat min lediga dag på jobbet och pluggat ! de är ändå inte så länge kvar tills jag skriver provet !  Och ikväll ska jag umgås med Jenny!

Arbetsskadad.

Jag älskar mitt jobb, men ibland blir jag helt knäpp i skallen av de ! vaknade inatt av någon konstig anledning, och allt jag tänkte på under min lilla vakna stund var hamburgare ! låg och planerade vad jag ska käka till lunch idag, hur jag ska slå in de i kassan för att de ska bli billigast för mig, hur jag skulle göra hamburgaren, (kom fram till att de skulle bli en hammis) . Jag kom på mig själv med att vara ett freak !  och de är riktigt ofta jag drömmer om hamburgare ! en mardröm var att jag jobbade på donken^^ haha.  iblad säger jag "ursäkta" när jag pratar med någon i telen ist för "VA"...  Nu är de bara jobb i en vecka till. sen är jag ledig i en hel vecka ! eller inte riktigt har ett pass på 7 dagar som jag ska försöka få bort :P

=)

Direkt efter jobbet så ringde jenny, hon och camilla ville att jag skulle följ amed dom på en fest på björx, så why not ? övningskörde hem från storheden, de gick perfans förutom, kärringstoppet innan rondellen ! skämmigt. men som tur var så fanns de inga bilar i närheten.  Camilla och Jenny kom å mötte mig , Sen traskade vi tbx tll Calle som då hade festen. Både jenny och Camilla var klappkanon! Speciellt jenny, De tjorvade sig ganska mkt för mina damer, speciellt jenny som försvann. Hittade henne helt ensamen vid en husvägg långt bort från festen.   Träffade Honken igår ! De var så länge sen. och han har lovat att jag skulle få åka nu när han tagit körkort, sagt och gjort !  och idag när jag kom ut ur duschen så knackade de på dörren. Där var lilla johan. Han ville säga hej innan han skulle fara bort igen. Söt skit.. Nu jobb 12-19.30

"No one can be myself like i can, For this job i´m the best man"

5 dagar kvar till löning

och då ska pengarna spenderas på dom här skönheterna !



Grattis Jens 15 år !

dagen började med att jag och johan låg i sängen länge ! de är sällsynt nu för tiden då båda jobbar,  Vi fortsatte vårat morgon mys i duschen, fniss, Gick upp och Grattade lilljensa, som inte är så liten längre.. De har varit massa folk hära.Lillebror är 15 år , naaw , Och idag har ja blivit tjock av all tårta ! de var mjaaau ;D mina älsklings ungar alva och alice har busat med mig. har inte sprungit så mkt sen jag spelade basket ! allvarligt, min kondis håller inte i längden. Alva har gått och skrikit att hon älskar mig , alice kallar mig för bajs jenny. hmmm  Sitter och väntar på maten. älskar thaaikäk. de måste vara de mest lovley som finns ! efter hamburgare ;) höhö


Bara massa bus hela långa dagen, alice ska sova med mig någon dag ! att jag ska skämma bort henne !

lite att göra

1. Namn:  Jenny G
2. Ålder: 17
3. Vart bor du: luläää
4. Bor tillsammans med : Mami.Papi, Bror syster
5. Färg på ditt hus: Gult och vitt
6. Hus eller lägenhet : Hus
7. När är du född :   11 augusti
8. Klass:  Vet inte ännu. rektorn är cp !
9. Vilket år tar du studenten:  2010
10. Något jobb: max storheden ;D
11. När gick du upp i morse? -  vid 9
12. När ska du sova? så fort jag är klar med detta !
13. Duschat idag?  ja 2 ggr !
14. Kramat någon idag? Jo
15. Pussat någon idag? - jo
16. Vad har du ätit idag? - Kyckling sallad, fruktsallad, glass,  massa max mat helt enkelt.
17. Dagens klädsel? - uniform
18. Dagens smink? - klassisk jobb make !
19. Dagens sötnos? -  Alla norrmän ! NOT
20. Dagens roligaste? - allt skit snack på jobbet

SOCIALT:
21. Har du många vänner? -  jag är så ensam !
22. Hur många har du kysst? - vem vet
23. Vem kramade du senast? - Johan
25. Hur många har varit otrogen mot dig? -  1 ...
27. Har du pojk-/flickvän? - jajamen
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Camilla laling
29. Vem fick du senast sms ifrån? - okänt nummer

FAVORIT:
31. Film? - har ingen, men en komedi !
32. Låt? - mångaaa
33. Mat? -  Grill funkar alltid
34. Dryck? - cola
35. Färg? - jag är tråkig, svart
37. Stad? -  Luläää. de är fan bara här jag hittar
38. Land? - Thailand
39. Ämne i skolan? -  Eos
40. Människa? - Jenny och Camilla

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - hunken på max ;)
42. Personen du pussade? - Johan
43. Gången du spydde? - höhö i lördags
44. Gången du grät? - de var nog också i lördags
45. Pizzan du åt? -  ingen aning !
46. Gången du var i Göteborg? - när jag gick i 7an
47. Gången du var i Stockholm? - i våras
48. Gången du var full? - lördags
49. Gången du var hög? - aldrig

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda fungerar , beror på i vilket sällskap man är
54. Tvspel eller datorspel? - tv
55. Singel eller upptagen? - upptagen
56. Hångla eller ha sex? - fniss^^
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - kyss mig
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - paradise
60. Blont eller svart hår? - Blondt!
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad !
63. Göteborg eller Stockholm? - sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - COLA
66. Pizza eller kebab? - PIZZA
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? -  båda såklart =)
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL
70. Personer du älskar? - Många
71. Personer du hatar? - De finns vissa
72. antal gånger du varit full? - De skulle varit skämmigt om någon kom ihåg svaret på denna fråga!
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? -  3,4 nått sånt :P
74. Glassar du ätit på en dag? - säkert 5!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? -ingen !
76. Gånger du haft minnesluckor? - varje dagen efter
77. Gånger du varit hög? - aldrig
78. Personer du saknar just nu? - .ingen =)
79. Gånger ditt hjärta brustit? - två än så länge

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Johan
81. Ska du träffa imorgon? - Massa folk
82. sjöng du senast för? - någon o driven, stackarn.....
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Camilla :P
84. Spelade du tvspel med senast? - öööh
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Johan
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - vem vet
87. Förtjänar att dö? - ingen
88. Är söt? - min spegelbild ;)
89. Vill du sova jämsides med i natt? - jag vill sova själv !

VAD:
90. Gör dig glad? - komplimanger i massor
91. Gör dig ledsen? -när någon sviker
92. Vill du helst göra nu? - Sova
93. Önskar du att du slapp göra? - jobba, vill ha pengar i alla fall
94. Vill du ha nu? - nada
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar i massvis
96. Längtar du till? - augusti
97. Tycker du om dina betyg? - helt okej för att vara jenny
98. Ångrar du i ditt liv? - finns säkert massa små saker
99. Är det bästa som hänt dig?  - öö
100. Hur mycket är klockan? - 21.45

8/7

Okej nu är jag less på max mat , jag vill ha vanlig mat. nä imorrn blir de sallad till lunch,  då jobbar jag 11.30 - 19.00 , De är ganska tungt, De känns i kroppen att man har stått upp hela dagen, Men börjar ändå vänja mig nu.  I dag klarade sofia på jobbet traine provet,  Grattis. Jenny berättade att hon har bokat in mitt prov den 7/8... läskigt !  Fatta coolt ändå, de kommer stå kökschef på min tröja ;) önska mig lycka till, eller de kanske är lite tidigt för de =)

Min lediga dag

De visade sig att johan också var ledig idag,  var lite gullig och gav han frukost på sängen, ibland måste faktiskt tjejen också skämma bort killen ! Och i kväll ska jag bjussa han på bio , vi ska se the proposal, (ignorera stavningen) Har i alla fall traskat runt på stan med Johan. Fan vad han gnäller., De var sista gången han följer med mig,  Nu är jag skit hungrig och ska laga middag . Köttfärssås ! älska älska älska. Jag skulle kunna leva på endast de . så jävla mumma.

Jobb

Idag har jag stått i köket större delen av dagen. ÅÅh vad norrmännen är jobbiga, Dom ska bara ha special hela tiden!  Och Jag å Camilla har retat varandra hela tiden. Jag kom til jobbet å ba "ånej ska jag jobba med camilla idag" å  hon sa nått i stil med att jag skulle hata henne ännu mer när jah fick reda på att jag skulle skura coops containrar. som jag självklart gick på...  Sen efter ett tag när vi retats mer med varandra blev hon less på mig, å pratade till mig i headsetet " JENNY från och med nu talar inte du till mig innan jag tilltalar dig! och efter varje mening ska du kalla mig för härskarinnan, förstår du de ?" Jenny mellader svarar  " öööh va säger du camilla " Jag as garvar och mobbar camilla ännu mer ;D


6/7

Idag vaknade jag innan alarmet ringde,  De blev en extremt lång dusch för mig ! Sen har jag sprungit runt i underkläder och dansat till Jacksons "they don´t care about us" Blev så sjukt pepp på jobb   !  och de lär behövas när jag jobbar 12-19.30. 

6/7

idag har varit en bakis dag, jag och johan cyklade till affären och köpte massa snask. vi hyrde "vi hade i alla fall tur med vädret igen" ganska rolig film ändå. Sen spenderade vi någon timme i badet, De är så skönt när vi har huset för oss själva :)  imorgon är de jobb, börjar 12 slutar 19.30. hur ska jag överleva alla jävla norrmän ? Ska snart gå och sova. Johan sover sedan länge. men jag kan verkligen inte.

Jag lär mig aldrig

Jag och öl brukar inte fungera så bra ihop. Me likförbannat ska jag dricka de. For till jenny och drack öl med hennes familj, sen efter ett tag for vi till thomas och Lisa på bergnäset, Vi for och hälsade på Lillen på¨tuna. den festen sög ! bara esteter där ! Sen kom johanm och hämtade oss igen , Mådde inte så bra och gjorde en favorit i repris. Jag spydde ner hela utsidan på bilen ..... Bråkade väldigt mkt med johan också. men nu är de löst. Sen har jag fått springa på tossi minst 7 ggr inatt ,  de blev en riktig kräk kväll...... Och idag mår jag som jag förtjänar....


Johan <3

3/7

Jobbat från 11 - 17 i dag.  Och jag som försöker lära mig dricka kaffe jobbade vidare på de idag när de var lugnt, Lärde även mia att de är skit gott med mjukglass i kaffet ! Vi provade massa olika varianter, De var Kaffe med vispgrädde och choklad strössel,  Kaffe med mjukglass vispgrädde och chokladsås. Kaffe med mjukglass och dumlesås. Jag provade även en kaffe med lakritssås i ! Ja en hel del ! Jag har aldrig druckit så här mkt kaffe på en och samma dag. tveksamt om jag ens har gjort de på en månad , Och efter jobbet så köpte jag en lyxshade och överdrev något med jordgubbarna ! Bara öste på ! . nu sitter jag och väntar på johan , camilla och jenny har ringt och tycker att vi ska komma och se film ikväll hos camilla. Så vi får se vad som händer och sker :P

raggen

Idag så stod jag i driver som vanligt å så fick jag den roligaste beställningen någonsin. Eller de var i nte beställningen som var rolig, utan killarna i den . Och nej dom var inte fulla.
 
Jag: Hej och välkommen till max de går bra att beställa.
Killarna : Tjena max vi vill beställa lite  mat.
Jag: absolut vad vill ni ha
Killarna : beställde massa mat !
Killarna : Jo vi har martin här och han vill inte ha hamburgare
Jag : Ta en sallad då.
Killarna : Nej
Jag: Nuggets ?
Killarna: nej. Vi vill ha lite mer Grrrr vofvof
Jag: HEHE välkommen och kör fram om de inte var nå mer

Dom kör fram till luckan

Killarna : var de dig vi beställde mat av?
Jag. Jajamen
Killarna : Hur fan orkar du vara så trevlig ?
Jag : men jag har ju inget att förlora på de
Killarna : De är sant , Vi ska fara och bada vi hämtar upp dig när du slutar !
Jag . höhö jag slutar 10 kom då, Men nu får ni ta och skriva på de här.
Killarna. Vi byter en puss mot en underskrift.
Jag :ARGA BLICKEN,  dom skriver på. På kvittot står de

" Puss och kram, tack för maten och den trevliga pratstunden love från erik och martin med co"
Killarna : Bra då hämtar vi dig 10 !

Och klockan 10 var dom utanför restaurangen och snurrade, Jag gömde mig !

För er låter de säkert inte alls roligt, men med tanke på alla sur****** som kommer i driven så gjorde de där min dag !


2/7

Igår var jag på bio med mina tjejor, Vi såg baksmällan. Å vilken rolig film ! Jag är glad att jag fick me Camilla och Jenny,  Camilla visste tydligen inte ens vilken film vi skulle se när vi satte oss i salongen. Nä filmen var ruskigt bra enligt mig, Löööve it.  Ska snart in till stan men nästa buss går inte försän om en timme.  Och ikväll jobar jag stängning. Har börjat tycka om stägnigarna nu, Jag kan ju göra vad jag vill innan jag börjar jobba.  Fördel att börja 5, nackdel att sluta 10. (som vi aldrig gör, blir alltid övertid) I alla fall.  Ha en trevlig dag..



RSS 2.0