Tisdag

Idag har jag jobbat lunch, 11-14.15 Skönt med korta pass, men dom ger ju inte så bra med penkisar :) Har även tagit tag i lilla stugan i antnäs, Jag och Johan har,damsugit,bäddat rent,damm torkat, kört 5 tvättmaskiner,hängt tvätt och diskat, ni kan ju gissa hur mkt hjälp jag fick av johan?? Han gjorde allt för att slippa, tog bla in hans mammas lilla hundvalp bara för att få smita ifrån några min. Nu är huset beboligt! På söndag ska vi måla om i badrummet, om de går att måla i ett badrum?

Måndag

Ledig idag igen, wohooo! Min Chef ringde och väckte mig idag och sa att han hade bokat maxskolan åt mig, så första helgen i oktober åker jag ner till Sthlm, resan betald. Soft! Ska öva mitt ledarskap och de har jag ju inte redan gjort i 3år? Jag kommer briljera =)
Nu väntar en promenix, matlagning, och städning i antnäs!, sen äre jobb tisdag-lördag.

Johan <3

cry baby

Har varit på Bio med min gubbe,ronny,kim och anders?? Vi kollade på Grown ups, mkt rolig film!! Jag och jojje var inte trötta  när vi kom hem så vi har just sett The last song, hatar egentligen Miley som spelar huvudrollen, men i den filmen var hon bra! och självklart har jag gråtit som ett litet barn!


söndag

Gårkvällen var suuuuper! kl 00, spelade dom happy birthday för Carro, jag började må illa, var inte klapp kanon, mådde bara illa, Johan kom och hämtade mig med ny bilen! Jag tycker inte om den!!!



Älskade Mercan och äckel audin <3



En bubbla som har knullat med en sportbil ?

Lördag

Idag ska vi skåla för Carro som fyller 19år, Taggad till tusen! Har varit och kollat in staden, man märkte verkligen att de har varit löning, köerna var för långa för att jag skulle orka stå i dem, men fick ändå med mig lite smått hem, jag som har sagt att jag aldrig skulle köpa converse, åkte dit! köpte två tröjor/tunikor och en påse från systembolaget fick givetvis följa med hem!





Nu blire duschen och fixet innan jag beger mig till fröken Sandsten för att träffa alla underbaringar :)

sånt som händer, de löser sig

Jag är så otroligt less på mitt hår, och som vanligt vill jag bli mörk till vintern, sen kommer jag vilja bli ljus till sommaren igen, så jag funderar på att köra ljust hela året!!!! De är stort! Eller så kör jag jätte uppklippt och jätte mörkt, hmm kapa håret till axlarna??

Som sagt så försvann kameran i Turre, har inte orkat mig skaffa en ny!!

 

Nuvarande skick

föregående skick




torsdag

Mitt "utvecklingssamtal" gick hur bra som helst, nu ska jag tydligen börja läras upp på riktigt med de lite tyngre grejerna på kontoret, Just nu snurrar de i huvet, så mkt att hålla reda på, imorgon väntar en till stängning sen äre en ledig helg! Jippie!

Idag har jag kramat Ida hejdå =( Lycka till i Storstaden! även fast du är en liten maxare så kan du nog ta hand om barn!
Imorgon ska jag krama Jessica hejdå =( Hoppas dom är snälla mot dig i Göteborg!

Torsdag

Stängning idag igen, igår var vi klara 23.30, även fast Jojje kom och hjälpte mig och Jessica att städa, idag får vi ingen hjälp av Jojje, han ska ner till halmstad och köpa en bil :) Jag hoppas att han inte köper den, ser så groteskt ful ut, hotar med att jag aldrig kommer åka med i den där platta bubblan, Jojje säger att jag får köra mercan, yeeeah!  Sista dagen jag jobbar med ida :( Jag har bakat en tårta åt henne som jag ska ta med till jobbet! gud nåde dig om du har gått tidigare idag ida! 


duktigt

En timmes power walk uppe på ormberget, gosa med Johan, fångarna på fortet och Paradise hotel, typ så kan man sammanfatta min dag :)


måndag

Vad har jag för roligt att berätta om denna dag?? Inge skola för mig i morse, for till jobbet och stod själv i köket som var riktigt tungt! Lillebror började hockey gym å lillasyrran började 7an. Jag är svartsjuk! Jag vill också gå i skola, inget universitet!! utan gymnasiet, Led 3b! Jag har inte fattat än att vi inte ska tbx till skolan, men nu när alla flyttar åt olika håll och kanter så känns de knasigt.

Jag saknar när led3b slåss om soffan med alla 1or, när vi drar bärplockar skämt, måndagarna när alla berättar om hur fulla och galna dom var i helgen, Jag saknar att tjaja på kjell att få sluta tidigare från historian, jag saknar att gå ner till fiket, jag saknar Ios´en. Jag saknar jobbiga långa hål, jag saknar att dra skolken, jag saknar att "försova mig" , jag saknar de! MKT!

igen

Igår jobbade jag till 17, stressade som en galning då jag skulle skjutsa johan till deras kräftskiva. Så jag hoppade över middagen, dålig ide! Skulle vara chaffis på Piteå crusing, köra automat för första gången! De gick bra! Inte en enda gång så tryckte jag på bromsen i tron om att de var kopplingen, i korsningar så kom jag däremot på mig själv att lägga handen på växelspaken. När vi väl var i piteå så började jag känna mig yr, jag kännde att benen började domna bort, de blev svart för ögonen, jajamen kära vänner jag gjorde de igen! Som tur var så var Camilla som går omvårdnads med i bilen, hon proppade i mig socker i mängder. Kännde mig genast bättre, men att köra tbx till luleå var läskigt vill jag lova!




Bilen som jag chaffade, automat min nya kärlek <3

fredag

Jag ska fara iväg till Elli, flickorna dricker men jag orkar inte, inte ikväll, sen så ids jag inte vara bakis på jobbet heller. Ikväll får jag nog mest troligt sova utan min älskling, hela huset för mig själv. Jag gillar de inte!



Johan får en slängpuss av mig, då kanske han blir glad på mig, Jag vill inte sova utan min älskling, inte inatt =(

audi tt

Johan är väldigt sugen på en audi tt, jag tycker den ser ut som en missbildad bubbla, men enligt honom så är den snygg som satan, igår var vi och provkörde en, 225hk det enda jag gillar med bilen ;) baksätet var så litet så att jag slog huvet i taket, och jag är inte speciellt lång!  Så nu återstår de att se om johan säljer älsklings mercan <3 för en ful missbildad bubblas skull ;D


.

Har förstört lite pengar idag, var förbi h&m och köpte lite nödvändiga saker, köpte även ett spel!!! vi spelade de hemma hos Fia igår, och de var stört roligt, ett perfekt förfest spel!



onsdag

Ikväll ska jag dricka vin, jag som inte är allt för förtjust i vin, rosé...hmmmm




knas

Vaknade av att mamma ringde 20min innan jag började jobba, paniiiik. de finns en sak jag hatar och de är att komma för sent! (skolan var en annan sak) Efter en panikslagen morgon så stämplade jag in just in time;D Jag vet inte om de var min stressiga morgon men har varit på sånt jävla topp humör, fick jobba med lilla tiiiim :D Min lilla älsklings bäbis!  De hände en liten rolig grej idag, eller jag känner mig dum som kallar de för roligt men fick bita mig hårt i läppen för att inte börja skratta, en kille ^20?? hade tappat bort sina bilnycklar, han trodde att han hade lagt dem på brickan å kastat dom i soptunnan, Så killen fick då ta alla våra sopor och rota igenom dom, han skulle hinna med ett plan som gick på en halvtimme, han hittade inte nycklarna så de blev nog ingen resa.  Har tagit en power nap och vaknade 23.00 !!! Så natten är ung mina vänner :)

Nu ska jag plåstra om min andra bäbis som har lyckats trampa in en glasbit i fossingen, stackars liten <3


mys

Jag och Jojje gick upp för sent idag! Kommer inte kunna somna ikväll, kul att jag börjar jobba tidigt imorgon, de är ju inte bättre att jag ska sova själv heller :( Har varit å fikat hos Johans lillebror som ska flytta imorgon, 16år och flytta, living the dream?  Har bäddat rent i sängen å dammtorkat mitt rum, nu ska jag mysa med en bok, japp jag ska läsa en bok, tror de är Ida som har inspirerat mig =) Godnatt!




underbart fantastiskt

Efter 6 timmar i köket (då 2 av dem var att fara runt hela stan å leta efter bönsås) så kom tjejerna hit på lite thaiiii, kyckling i sötsur sås, ett tappert försök till sezchuan biff, vårrullar, nudelwook, vitlöks bröd och en cheesecake till efterrätt så är jag mkt nöjd! Tanken var lite chill dricka, men både jag å flickorna visste nog redan att de inte går att chilla i detta gäng! De bar av till Allstar, sen Max där jag,blomman å bengan träffade på några riktigt sköna amerikanare som var på väg till Ryssland, dom satt å trummade i bordet å rappade, Miami och hawaii kom 2 av dom ifrån, satt och hade ett deeeeeep talk med dessa sköna killar. Jag vill till MIAMI BIIIATCH!!

Tack tjejer till en fantastisk kväll! Kör vi grekiskt nästa gång, eller kanske italienskt, lite tacofiesta? Afrikanskt ids jag inte!
Nu ska jag mysa med min underbaring,som kommer hem från jobbet! <3


lite bilder








puss

Jag lever, fick jobba över några timmar idag men de ger ju pengar! :) Är super nöjd med födelsedagen och även presenterna, fick bla diors J´adore parfymen, berlock till mitt thomas sabo armbarn, pengar till en ny mobil, flytta hemifrån grejer, kokböcker,kläder och små saker :)  Igår var jag å firrade kräftor, mindre lyckat! Nu ska jag kolla massa recept, imorgon kommer tjejerna hit på lite thai mat. Riktigt spännande att de hur jag klarar av de ! haha :D

B-day

Idag fyller jag 19jävla år! Tiden går för snabbt! Fick frulle på sängen av min karl ! Han har även helt själv bakat en prinsess tårta åt mig, hur gulligt är inte de ? Uppdaterar lite senare om vad jag har fått, för nu kommer släkten å fikar :)

nolia

Har sprungit runt på Nolia med Gliisen å Ronny hela långa dagen, vi har kollat på allt från husvagnar till vedklyvar, bilar, skotrar, bubbelpoolar, bastuflottar osv. Käkade thaiiii till lunch de var de bästa!! I kväll ska Jojje baka, han ska baka snus! HAHAHAHA så komiskt...
För övrigt så ska jag ta mig tid att utforska den Asiatiska matlagningen, tänkte att tjejerna får vara mina testkaniner!! Har hittat några riktigt tjorviga recept som säkert lär ta hela dagen att göra, kan inte garantera att de kommer gå att äta, kan hända att vi får ta en sväng förbi max!! Så ni kan ju göra er beredda på att bli bjuden på en 3rätters asiatiskt någon dag framöver!

kul liv

Jag är typ fortfarande bakis, helt stört.... Men Johan var världens underbaraste igår, han gjorde frukost åt mig, for å handlade åt mig, han var min lilla betjänt, vi kollade på 10 avsnitt svensson svensson och myste som bara den! Idag fick jag ställa upp å gjorde amerikanska pannkakor åt min karl.

Imorgon blir de ett besök till nolia eller fira min födelsedag eftersom jag jobbar på onsdag =)

.

Gårdagen var allt annat än städad vill jag lova! Började på Tuna med Camilla och Tove, åkte party buss till stan, Makke var min "pojkvän" igår, Käkade massa mat, var riktigt odräglig, makke var även min bror, shottade som en apa, åkte  karusell, frisco, efterfest hos bröderna pettersson! Sovit för länge

förlåt till killen jag sparkade mellan benen utanför max........

Botten upp å resten i håret

Partyt igår började hos bengan, flyttades till Backman, bil till stan, hängde gäng med ida å hennes far i kön, sprang runt överallt å ingenstanns! alkohol i stora mängder, Thaimat, Mami hämta oss, Morsorna var oroliga för oss, men jag å ida var väldigt städade om man jämför med våra pappisar. Jojje väntade hemma hos mig, idag fick jag frukost på sängen. Vilken karl <3



Im young, and i love to be young
Im free, and i love to free
to live my life the way i want
to say and do whatever i please.


killers



Frågan är om man vågar gå i dom ??


The one and only

Jag var såklart bäst på att fiska av alla!!!! Jag skojar inte! Alla ville prova mitt spö för att jag fick mest firrar! Jag var så hatad för att jag hade sån tur! Alla tyckte att jag gjorde fel, jag skulle inte göra si å inte så, jag skulle inte kasta in mot land, å jag levde om för mkt. Johan kom fram till att man måste vara en kratta på att fiska för att få firre, kratta eller ej, jag fick mest!!!!

Jag: Kolla nu, jag ska få fisk på första kastet!
Johan: mmm eller hur
Jag: (1a kastet).....JAG HAR NAPP!!!!
Markus: får jag testa ditt spö?? (kastar massa)
Jag: (1a kastet) JAG HAR EN FISK,JAG HAR EN FISK

Bjussar på mina otroligt dåliga mobilbilder, ni kan ju gissa vad de föreställer!!


Less tjej ville åka hem!

nöjd tjej med sin fina fisk!

Min andra fina fisk!

spegelblankt, typ

fiiina stövlarna!

Less på alla mygg!!

Miniii firre!!

Emma ramlade i bäcken.

Björn bajjjjjs!


the show must go on

Efter min lilla nap igår så kunde jag inte sommna på kvällen, då fick lilla gliisen lida, jag hade ett litet uppträdande för honom mitt i natten, skulle vara en riktig rocker å se farlig ut när jag mimade till Land of confusion, men han bara skrattade åt mig, men som vanligt så bjuder jag på mig själv! Idag på jobbet så gjorde jag ett snyggt fall i kylen! Halkade som faaaan! gick ner i spagat å de gjorde ajaj. Nu börjar min lediga vecka, planen var gottland men jag kommer hamna på en fiskesemester i björkberg istället. Same shiiiit???? åååå vad jag ska fiska.....komsi komsi alla stooora firrar!!!  Vad ska man ta med sig egentligen ?? typ höga klackar ?? har fått hem mina nya på 14cm, varför inte inviga dem ?


lilla gliseeen

Jag är oerhört pigg just nu, jag å grisen försökte sova men nu sitter jag här, å han spelar xbox... KUUUL kille! KUUUUL att jag ska jobba i morgon!!! ÄHhhh humöret är på topp å jag gör de jag är bäst på... reta grisen!

"vart är ida"

Pdol var stört kul! Jag for med Ida och Carro till rosvik där vi förfestade, sen hämtade Johan upp oss när han skulle till jobbet i piteå. Vi satt å chillade vid vattnet, shottade cider! Väl inne på området så gick tiden så snabbt!! Kvällen spenderades på kittelfjäll och Kent, vi åkte även 2karuseller!! Thaimat innan vi gick ut!  Sen blev de visst max i luleå också, oooj vad jag åt! Såg tydligen 2 avsnitt paradise när jag kom hem, men har inget minne av de så måste se om dem!

Älskar att jag är ledig idag! Sov till halv 5!

Tack till er tjejer! Ni gjorde min kväll!




RSS 2.0