Lördag

Mamma drog med mig på body pump i morse, jag ville hellre ligga kvar i sängen och mysa. Man kan inte alltid få som man vill, har även suttit ute i solen och njutit (okej jag somnade) skönt vare! Lite senare blir det kalas och efter de ska jag och Jenny busa :)


Fredag

Jag känner mig som en helt ny människa med lugg, piggare, gladare, snyggare osv. därför tyckte jag att de var ok att köpa lite nytt till mig själv även fast ekonomin inte är på topp :P Sen är jag  ledig i helgen, kändes otroligt när jag klev av mitt pass idag:P Nä just nu sprudlar hel jag, och jag har ingen aning om varför.

Älska livet <3

hur tänkte jag nu

Idag har jag åkt buss kommer inte ens ihåg när jag åkte buss senast....man blir bekväm med bil :P For till frissan och klippte mig, det stod mellan kort hår eller lugg, de blev lugg! Ovant som tusan, sen slog de mig att jag kommer få bråka med denna lugg varje dag då mitt hår blir krulligt när de är kort. Kul att stiga upp en kvart tidigare än vanligt för att fixa luggen... Ska äta gröt och sen börja promenera mot jobbet , jaaa här är man inte lat ;)



Puss och kram

De har börjat bli en vana de här med att vara ledig på måndagar synd att de är så tråkigt väder idag hade velat vara ute. Sitter och knåpar ihop en spellista istället som ska peppa mig till tusen när jag springer. När de har tinat lite mer och gruset är borta ska jag löpa som satan. Ikväll ska jag promma till Camilla och se film, ska iiiiinte ta bilen! lovar ;)


Söndag

Har gjort en sjukt rolig grej idag, Min mammas kusin är en av delägarna i nya Olearys som öppnar på varvet inom kort, så vi for dit och gick en rundvandring. Jag säger bara fy faaaaasen vad bra de kommer bli! De var inte riktigt klart ännu men allt man såg!!! buhuhu  Allstar kommer dö ut! ;'(. Längar tills de öppnar så ni alla får se vad jag pratar om, de går inte att beskriva med ord! :P

Har även fått med min mor på body pump så nu är jag slutkörd :) ikväll blir de bio med Jenny och förhoppningsvis Camilla. Längtar efter popcornen ;)

Lönings fredag

Min bästaste älskling fyller hela 24år (gammal) idag, grattis till min plutt. Jag har bakat världens godaste tårta ever åt honom! så fantastiskt god ;) Näväl sitter och gör den mentala upladdningen  inför jobbdagen som snart börjar. Löning är sjukt kul att jobba panik, stress och en hel den skratt :)


ännu en onsdag

Jag har gjort någonting otroligt hemskt, igår kväll laddade jag ner första avsnittet av senaste säsongen på Vampire diaries, tror ni jag har något liv nu?? Var uppe hela natten och sov hela dagen. Jag blir så beroende och vill bara ha mer och mer. Mitt problem är bara att inte alla avsnitt har kommit ut än, hur fan ska jag kunna överleva när jag måste vänta en vecka mellan avsnitten. Ett nackskott tack!

Sen såg jag en sån otroligt rolig sak på FB, HAHAHA en tjej beklagade sig över att en annan tjej i Luleå hade gjort en liknande tatto som henne på samma plats. Jag höll på att dö av skratt, och inte över "härmapan" utan över hon som beklagade sig..... Tror hon att hon har någon jävla ensamrätt?? Å det jag blev så fascinerad över var att hon bara antog att hon var först i denna stad med den?  Nä fy fan vad jag ville kasta mig in i den diskussionen och bara sätta henne på plats, har så många vassa kommentarer som skulle bli så pinsamma för henne. Jag förstår att hon skulle bli angry om hennes bästa vän gjorde en likadan, men "någon man vet vem de är" haha come on! Men nu är jag en snäll flicka och lämnar de bakom mig, måste spara min energi till träningen i kväll :)

Ledig

Är ledig tills på torsdag och har inga planer alls, de suger faktiskt att vara ledig på vardagarna, blir så uttråkad :) De ringde mig från tandläkaren och ville jag skulle komma in idag istället för på onsdag så jag for dit. Fick beröm för mina perfekta tänder som vanligt ;) Ja de var väl allt för stunden.


helg

Överlevde mina 12 jobb timmar nu är jag helt slut i kropp och knopp, änvände mina "träna rumpan skor" så jag hoppas att jag vaknar upp med en riktigt läcker bakdel imorgon. Nåväl jag är dödstrött, godnatt :)

aha upplevelse

Har spenderat kvällen med Jennypenny vi har bla varit förbi en lokalfest. För att förtydliga hära så var dom som höll i festen 23+ (så ni inte tror att vi var på nå fjortis disco). Ja men iallafall så kom det två coola benzar som gled in, ut hoppade ett helt fjortis dagis. En tjej kom fram och var riktigt packad efter ca 2min visste vi vem hennes bästa vän än, att hon hatar dryga tjejer, att man inte ska bråka med henne, hon tyckte vi var trevliga och ja hon berättade hela hennes livshistoria.

När vi blev av med henne så säger Jenny "tänk att vi har varit sådär, fy fan vad pinsamt" och de stämmer så väl, just de där "var rädd för oss" grejen stämmer mycket väl in på mig. Av någon anledning var jag störst och bäst, lilla jag??? Förstår inte varför ingen smällde till mig och fick ner mig på jorden. Nä fyfan en riktig kaxig jävla bitch... skulle kunna skriva så många roliga historier hära men nu är klockan mkt och jag ska jobba i 12 timmar imorgon så de får bli någon annan dag.

När man är fjårtizz är man så underbar.





onsdag eller fredag, samma skit

Har spenderat kvällen hos Camilla med Jenny och pluggat till tentan på måndag, shiit var smart jag känner mig nu :P Nä allvarligt talat så förstod jag nästan ingenting men efter att ha förhört Camilla så blev jag nog en aning smartare.  Sen blev jag helt förvånad när jag skjutsade hem Jenny till stan, de var ju hur mkt folk som helst ute på en onsdag, de tog ett bra tag tills jag gjorde kopplingen att de är fredag!
Godnatt mina vänner, snart upp till jobbet :)

torsdag

Har just kommit hem från jobbet, nu är de bara att ladda om för morgondagen det blir ett långt pass 8-18. Sitter och betalar räkningar, snart är pengarna slut! :P åååh . Nu blir de mys med min man <3

Onsdag

Är invalid av all träningsvärk.
I morgon påbörjas jobbhelgen, oj vad mina 5 lediga dagar sprang iväg!

dra mig baklänges

Funderar på att slöa ihop och skita i Zumban ikväll, var ju på pump imorse och det var mkt jobbigare än vad jag komihåg. Tänkte fara förbi Camilla och dricka the istället men hon hade av mobilen, är de ett tecken?? Förutom att träna har jag tvättat mina sängkläder och varit på storheden och shoppat. Fick även ett utbrott på Johan och skickade hem honom till antnäs, som vanligt så ångrar jag de nu och vill ha min bebis hära, men de kan jag ju drömma om, Johan blir så jävla tjurskallig.








Kväll

Köttade som ett djur på spinningen idag, kunde knappt stå upp när passet var slut så det har såklart blivit en lugn kväll med hockey och serier. Vi syndar även....Johan var sugen på donken och drog ner mig i skiten ;) Jag har som försvar att det blir både body pump och zumba imorgon. De borde väl väga upp burgaren?



Måndag

Vaknade innan kl 8 helt av mig själv, tänkte att de var lika att gå upp när man ändå var pigg så jag har redan hunnit vara en sväng på stan. Har väckt min gubbe för ett tag sen och han var så söt så idag blev de frulle på sängen, som igår...och förrgår....Bortskämda jävel :)

Vi ska snart ut å promma i fin vädret och bara njuta av solen, de blåser ju en aning men va fan vi överlever, sen ikväll blir de spinning. Hurtig dag :)







Söndag

Idag var man otroligt tacksam att det inte blev någon utekväll igår, härligt att vakna upp i fin vädret och må bra! Jag och min gubbe for till Antnäs och hälsade på svärföräldrarna, vi gick förbi antnäsmöbler och fönstershoppade. Jag vill typ köpa hela affären, de finns så mycket fint, och dyrt hehe :)

Nu har vi svullat pizza och ser på Harry Potter, mys söndag :)

....mhhm.

Det som skulle bli en otrolig utekväll har avslutats i en sugig hemmakväll. Gick från 40års kalaset vid 9 till JennyPennny, vad hittade jag i trappuppgången? Ett fyllesvin såklart. Efter många om och men fick jag Jenny i säng och jag for hem! Godnatt mina vänner.


Lördag

Har sprungit på stan en snabbis med Jenny och nu står vinet på kylning, hur perfekt lät inte de ;)

Dagens shopping :)


Fredag hela veckan

Idag har bus nivån på jobbet varit hög och skämten har varit låga, haha älskar alla mina fruktare (såklart fjantar vi inte oss framför kunderna) och på tal om jobb fick jag ett skamligt förslag idag. Det kom en man kanske 50+, han harklade sig och sa något i stil med "får jag plocka dina frukter?" Jag kom inte på något bra svar på de, log bara och gick därifrån. Idiot!
Nu har jag och Johan fredagsmys med chips, dipp, gurka och cola och film såklart. I morgon ska jag på stan med Jenny, sedan väntas 40års middag och fest med den legendariska Jenny. Erik sa något i stil med "Jag vet ingen som kan ha så hög promillehalt som Jenny och fortfarande stå upp", klockrent :P

klappmongo

ÅÅh ledig äntligen! Ska inte göra någonting jobbigt idag, far kanske en sväng förbi storheden och ber om ett arbetsgivarintyg från Max. Annars ska jag inte göra nått! Älskar lediga dagar <3



just a little bit

Är förvånad över mig själv som fortfarande är vaken klockan ringde ju 5 i morse, har haft fullt upp hela dagen, först jobbat till 17, sen hem å fått i sig lite mat, dansat framför spegeln och gått runt i klackar. Sen for  jag, mamma och mormor till kulturenshus för att se Mamma mia som min syster var med i. Julles skola har gjort en förkortad version av musikalen, sjukt duktiga var dom! Skrattade nästan så tårarna rann.

Efter de stressade vi vidare till Jens match, de var otroligt jobbigt att titta idag, huvva! När de är spännande så börjar jag fantisera om att hoppa på motståndarna och ba slå ner dom, och i tanken är jag stark! Otrolig stark! De vann tillslut på straffar och lillebror satte sina båda! De har vi firat nu ikväll med MAX mat, Jens hällde ut hela drickan i min bil. Tur för honom att de var en olyckshändelse!






Såhär vacker är jag nu, saknar min bebis som är i älvsbyn, blää hatar att sova själv :(


Tisdag

Har haft super stressigt på jobbet och de slutade med att jag fick jobba över lite. Efter jobbet storhandlade jag åt min mor. Fick avstämmning på självskanningen så de var bara att plocka upp alla varor, typiskt! Nu ikväll har adrenalinet flödat och rumpan har skakats, de var en ny "rutin" så jag hängde inte med alls men fy fan vad kul de är med Zumba, ååh love it!

Måndag

Har mördat mina ben med ett spinningpass idag, fy fasen vad skönt de var, älskar spinning jag blir så död i benen :P Har rensat och städat bland mina "flytta hemifrån" saker, jäklar vad man har samlat på sig grejer genom åren. Har även konstaterat att det jag saknar i min samling är bla följande.

*brödkniv         *kaffekoppar         *brödrost
*elvisp             *konservöppnare   *vinöppnare
*matlådor        *vitlökspress          *grytlappar

Lite grejer som jag drunknar i

*Potatisskalare (4st!?!)    *Glas i olika färger och former
*skålar                          * grytor
* "saftkannor"



Nu ska jag börja inhandla lite saker varje månad så de inte blir en stor klumpsumma när vi flyttar, känns jävligt skönt att vi redan har en divansoffa, en 180´s säng, tv bänk och en tvättmaskin. De här kommer bli bra! :)





                       
                                                           Min prins <3








Väck mig inte jenny, jag är byggarbetare /Johan

Då var denna jobbhelg över, trist då har jag ingen anledning att äta godis hehe. Längtar till nästa helg då blir jag ledig från lördag till torsdag. Hur underbart lät inte de? Jag har även fått veta att jag fick ledigt tills vi ska till Björkliden, längtar efter att få sitta i bubbelpoolen på altanen och ha afterski. Men de är länge kvar och det var minst lika bra att sitta ute i solen idag efter jobbet. Nu börjar de bli vår, som jag har längtat.


Tordag

åååh min älskling fyller 18år idag!! Justin Bieber <3

Är så slut i kroppen, förjävligt trött! Jag och min andra älskling (Johan om någon inte förstod) har varit och kört skoter med Camilla och Erik, vi grillade och myste. Sen fick vi för oss att åka och bada i Piteå, så nu är vi utpumpade på energi, finns ingenting kvar. Men kul vare! Efterlyser mer liknande dagar! :P

RSS 2.0