puss

I fredags var de utgång som gällde, kvällen började hur bra som helst. en stark öppning ! men slutade i skandal! de blev helt knas. Jobbade hela lördagen ! och idag har jag bara degat, Varit förbi stan en sväng med jojje =) , sett baksmällan och nu blir de COD, haha (jag vet att jag är en tönt)


Lite att göraFniss


heeeey bloggen !

Dåligast i världen på att uppdatera, jag vet. men någon måste ju vara sämst på de me... Jag har just kollat på paradise och jag tååål verkligen inte andreas ! ut me äcklet ! blää. Imorgon blir de utgång ! först förklink hos jennifer, sen allstar och eventuellt cleo ;D  nice ! Imorgon ska jag inte spendera lika mkt pengar som sist jag var på allstar ! 2000 kr helt otroligt.... nä imorgon ligger budgeten på 600 kr. undra om det är en resultatsbudget eller en likviditetsbudget ? vad säger mina företagsekonomi kompiasr om detta? haha nä blää. Hatar företagsekonomi!! Morgondagen består även av utvecklingssamtal och körlektion =) kuuuuel !

barnvakt

Sitter på björx och är barnvakt. ska vara de tills på söndag =) vi gör inte allt för mkt. andreas 18 år tänker fara och festa men de ska "lilla mamman Jenny" sätta stopp för ! haha bara för att vara jävlig ;) Får se vad kvällen bjuder på ! :D

Älskar min lilla Johan <3

hej

Helgen har varit strålande ! i fredags var de för klink hos jennifer, sedan allstar.. de gick dock jättejättejätte mkt pengar där. Men de var kuul ! mådde inte alls dålig när jag vaknade på lördagen, men de gjorde johan, jag  fick mata han med mosade bananer ! haha min lilla bebis, Sen for vi och käkade middag hos farmor och farfar. Försöker tigga till mig en bil i julklapp. vill ha en bmw 520 i -04a sedan. De har dom gott och väl råd att ge mig ! Idag har vi varit på kalas men födelsedagsbarnet var inte där haha =) "jag" har även bytt däck på Johans bil.... satt i bilen och tryckte lite på bromsen när han fixade resten hehe. Nu vill jag verkligen ha körkort !!! Har i alla fall bokat halkbanan nu ! :D längtar !!

Får inte glöma att nämna min lilla johan, Han blir så glad  =) Jag älskar dig gubben <3

I torsdags så tatuerade jag mig för er som har missat det,
En liten i nacken, lätt att dölja och jag blir förhoppningsvis
inte less på mitt namn,


.

De finns så mkt som jag vill skriva här, men personer som jag inte vill ska läsa läser ändå. Jag har gjort mina misstag, och det vet jag om.


Party


RSS 2.0