Söndag

Jag försöker uppdatera minst en gång om dagen men igår ides jag inte, jobbade stängning och chaffade sedan på crusingen ett tag, for hem och såg bröllopsfotografen men min gubbe och slocknade ganska snabbt efter filmens slut. Idag väntas ännu mera jobb 11-18.30 :) Är helt pepp!!!


Antnäs

Har städat hela morgonen och förmiddagen, kört tvättmaskinen för fullt, diskat, damtorkar och till och med organiserat om i johans köksskåp, där gjorde jag en rolig upptäckt ! Hittade ett häfte som har tillhört en av johans föredettingar. Nyfiken som jag är började jag läsa i detta häfte där de stod

"jag har vigt mitt liv åt detta, blablabla, jag vill dö,blablabla, vill vara mammas prinsessa,blablabla, längtar hem, blablabla, jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv jag hatar mig själv.....osv

Skrattade så jag grät! Var johan en sådan dålig pojkvän?? Eller var tjejen psyk?? Lutar nog åt att tjejen var psyk :)

Avatar

Har sett avatar för första gången, exakt alla säger att den är sååå bra! Därför var mina förväntningar skyhöga, filmen var okej, inge mer än okej! Ett helt okej tidsfördriv. Förövrigt så är jag i Antnäs nu, vi ska sova i hans nya säng inatt =) Passar även på att hälsa sportlovet varmt välkommet ! :)

Onsdag

Idag tog jag med mig Jenny och Johan till piteå, köpte en balklänning för 3900. Det är egentligen en brudklänning så de är tydligen ingen som har köpt en likadan till balen, och de är nice ! :) Följde även med Jenny på anställningsintervju efter att vi hade tryckt en semla på trend. Nu är de nog dags att ta tag i religionsplugget !



Men en färsk bränna från turre, rätt smink och rätt hår kan de bli riktigt nice,
klänningen har ett ganska stort släp efter sig som jag dock ska kapa bort :)


Ingemansland

Dirr efter skolan igår så for jag å johan till hans morfar och mormor, så just nu är vi i en liiiiten by utanför älvsbyn. Har glömt min telefon hemma !!!! vi ser på OS och spelar kort. Har varit i piteå stad på lite shopping. Ganska trevligt =)


Söndag

Är helt slut i kroppen och huvudet också för den delen, har jobbat från 11-19. Fick ta lunch kvart i 4a. Har varit sjukt mkt folk. Ska snart hoppa i duschen och sen slå på någon film. Juste jag har sovmorgon till 2 imorgon :D jippie ;D

Fotmassage

Som jag trodde så slutade jag ganska precis halv 11, blev en del pengar ikväll med andra ord :) nu sitter jag bara och njuter av formassagen som jag får av Johan, han ska även få äran att massera min rygg när han är klar med fossingarna , vad har man annars pojkvännen till för ?


Lördag

Sitter och fular mig med mina brills och tar massa fiiina cam bilder för att fördröja tiden lite. Jobbar stängning idag, dvs jag vet inte riktigt när jag slutar. Lördagar brukar vara lugna på kvällarna och jag hoppas jag är  klar vid halv 11 :) kom förbi på kvällskvisten så lovar jag att kirra as gooooda burgare , höhö. Just nu är de enda jag kan bjuda på en ful bild :)


Godis

Har nog inge roligt att skriva ikväll, har jobbat och agerat chaffis inge mer med de :)


tummen upp !

Ett stort plus med att jobba på Max är att man får göra sitt schema själv ! Jajamensan du gör de själv, bestämmer vilka tider och dagar du vill jobba. Du bestämmer även själv hur mkt du vill jobba. Jag brukar inte lägga några pass på skoldagar bara på helger, och nu såg jag att jag har planerat in 5 helgers jobb i rad ! har ingen aning om hur jag tänkte när jag gjorde mitt schema, men massa jobb betyder massa pengar. Dessa pengar kan jag sedan sprätta upp utan att tänka på hur mkt det finns på kontot, jag behöver inte snåla med de lilla studiebidraget jag får varje månad. Jag har jobbat på max sedan i 1an. Visst har man missat några fester, man har även kommit bakis till jobbet och velat dö. Man har hatat norrmännen som kommer på sommaren och man har velat ligga på stranden istället för att jobba. Men kära vänner mitt jobb har gjort det möjligt att göra massa roliga saker   tex en shopping helg i sthlm, köpte en ny dator, en resa till Gran canaria ska även till turkland med klassen. Mitt jobb har inte bara gett mig pengar, jag har lärt känna mina underbara kollegor och fått riktigt mycket erfarenheter som jag säkert kommer ha användning av i andra jobb.

Detta blev ett långt inlägg, hatar att läsa andras långa inlägg ! Men de jag vill säga med detta är "Skaffa er ett extra jobb" Ni kommer inte ångra er varje månad när lönen kommer in :)

Torsdag

Hur kan skolan vara så tråkig ? måste finnas nått sätt man kan göra den roligare på ! Efter skolan traskade jag med Jenny på stan, vi fikade på mat och prat och kollade kläder/skor till studenten. På tal om studenten så har jag skickat tbx klänningen från bubbleroom. Den var så groteskt ful i verkligheten, skulle fått skämmas om jag bar den....och jag var ju inte direkt ensamen om att ha beställt den heller. Funderar helt ärligt på att sy en egen, eller mina sykunskaper sviker nog men kanske skulle be farmor sy upp en klänning åt mig. För då skulle verkligen ingen annan ha en likadan ! :)


kvällen

Har tagit mig ett långt bad och läst igenom häftet som vi ska ha prov på imorgon, blev inge klokare om man säger så. Jag å gubben har även hunnit förbi Max en sväng. mums ;) Jag ska börja mitt nyttiga liv, men inte riktigt ännu ! :)


Onsdag

Onsdagar = Lediga dagar, och jag älskar de ! Tog med mig Johan och min bror till storheden och strosade runt i affärerna där. Sen begav vi oss till stan , detta är dagens shopping =)



Leggins från lindex, solbrillor lindex, ögonskugga och nesessär från makeupstore :)


tittut

Hämtade upp Ida och Jenny imorse, for till skolan och tog närvaro samt plockade upp Carro. Begav oss till piteå och kolla in mässan på Nolia, den söööög! så vi utforskade piteå stad istället, for hem till luleå åt på max. ´Det började klia i fingarna när jag kom hem, det var dagt att spendera pengar ! fick ju lönen igår ;) Så jag drog med Johan till stan och köpte en tröja och en topp :)



<3Dagen

Snutten å jag hyrde film (pearl harbor) vi for och handlade mat, begav oss till antnäs, Lagade maten och såg på filmen. Hur mysig dag som helst :)


Stackars Johan

Min kväll har bestått av att skämma bort lilla Johan som nu har fått magsjuka, stackars lilla gubben :( ska snart söva mitt lilla troll och fara å hitta på bus :D:D:D Nä så får man inte göra, eller?  Jag lär få en riktigt underbar alla<3dag med en magsjuk Johan :) hahahahaha  åååååh!!


Lördag

Blev en skotertur idag, riktigt mysigt även fast det var svin kallt om fossingara ! Tog en lååång varm dusch när jag kom hem, har  sminkat min syrra som ska på disco idag haha :) Kvällen är inte riktigt planerad ännu, men jag åker nog på att vara chaufför, så slå en pling :)


Fredag

Idag känner jag mig så mkt bättre än igår, har ingen feber heller ! :) Fick ett ryck och slängde iväg en beställning på h&m för 1200kr, ska nog slänga iväg på nelly också :) Så otroligt tacksam för att jag har jobb, alltid pengar, kan alltid skämma bort mig själv och andra ;)


Magsjuka

Mådde toppen igår kväll, plötsligt så vred de om i magen och jag började kräkas. Trodde de var pga en äcklig korv jag åt på statoil. Men jag har vaknat flera gången inatt och kräkts så kom jag fram till att en liten korv jävel är nog ändå inte orsaken till detta. Kul att jag får magsjuka nu har inte haft det sen jag gick i 2an på lågstadiet. Är orkeslös å har feber på 38,5 som är mkt med tanke på att jag brukar ha 36 i vanliga fall. Johan har i alla fall tagit hand om mig idag. Kändes lite lyxigt att vara sjuk när prinsen passade upp mig helatiden :) tack gubben <3

onsdag

Igår tog jag å johan ledigt, altså skippade jag skolan som var otroligt skönt, ännu skönare att vara ledig idag också ! :) vi firade våran lilla dag med att ladda ner lite filmer och köpa snask i massor. vi ska även på bio nu till helgen, mysigt värre =) idag tvingade jag med mig johan på en promenix, johan gnällde hela vägen..... men de sket jag i ;D

Jar borde

Jag borde ha gjort min religions uppgift ikväll, men som vanligt så är de saker som är ivägen. Har skjutsat in ante och co till allstar, skjutsat jens och co till stan, varit barnvakt åt emma och hämtat jensa..... sååå mkt tid för religionen. vilken tur att min natt är räddad med massa plugg nu!! Ska sluta skjutsa upp allt till sista stund, och juste ska även hämta pojkarna från allstar, jajamen natten är räddad !

Kul grej

Jag Ogillar måndagar! den värsta dagen på hela veckan, ja den är fan värre än söndagar. skolan börjar 8.15 och slutar 17.  även fast jag bara har 3 lektioner på denna dag, hur går de ihop ? jo jag har hål från 9.30 till 14. blää för måndagar.

Jag Ogillar Farmor och Farfar! De tog med sin min farbror och hans familj till dominikanska republiken, Jag kan inte bekräfta att farmor och farfar bjöd dem, men eftersom att resan dit går på 50 000 för 2 pers så tror jag inte att min farbror har den ekonomin att betala själv. Glömde farmor och farfar bort att de har en till son eller ?

Jag Gillar att jag och Johan har varit tillsammans i 1,5 år imorgon ! :) skulle vara kul om gubben överraskade med någonting gulligt, men jag tror inte att Johan har någon koll på de där.

kyligt

Less somm fan på denna kyla, kan inte bara snön dra !?!? På jobbet var de lugnt idag, skönt eftersom att jag inte sov så mkt inatt då johan tvingade mig att se på någon jävla ubåts film med han, eller han tvingade mig inte, men just den här natten så kunde jag inte somna med tvn på. någonting som jag abolut inte brukar ha problemmed annars.  ska alderes strax ta tag i Naturkunskapen, vi har fått världens jobbigaste uppgift tills imorgon, så min kväll är räddad ! :) Jävla nk.


:)

De var kul att bowla igår! blev lite less på slutet men det var kul. Jag å johan for till tobbe där de var party, där träffade jag fröken skoog, skjutsade henne på hennes klassfest.

seriöst, skärp er för fan !


Fredag

Är hemma just nu på mitt hatade hål, har käkat lite lunch å kollat på kläder som jah vill beställa.  Som vanligt slutar jag kl 3, men kjell släpper väl iväg oss tidigare som vanligt. ska även på utvecklingssamtal på jobbet, blir spännande att höra vad de säger om mig, nog för att jag redan vet att jag är sjukt uppskattad :) Ikväll blir de bowling med gliisen,jenny och krille. De går rykten om att krille är grym ? men nog vet jag att jennyX2 sopar banan med honom ;)


Nytt försök

Har varit ut me johan så han fick testa ny skotern, han var imponerad, om en bonde/byapojk blir imponerad så måset de betyda att den är bra ? eller.... i alla fall så är de nu en i min klass som har beställt en likadan klänning som jag !!!!!! åååh. nu gör jag ett nytt försök,  beställde en från forever21.com

Ingen annan behöver beställa denna !!!!


Kul grej

Riktigt skönt att slippa skolan idag! älskar lediga onsdagar, otur att jag hade min barngrupp  direkt på morgonen, men de gjorde inget =) barnen var supersöta fick mig en dansuppvisning innan jag gick hem också :) Nu bråkar jag å johan om de blir en film eller inte innan vi går å lägger oss, jag orkar inte !!!!

För er som har missat så har MAX börjat med UTKÖRNING ! hahaha, gansk komiskt faktisk. blir ni sugna så gå in på www.mat24.se sök på luleå ;) och njut !


inte länge kvar

Jag tror inte att jag riktigt har förstått hur fort tiden har gått, sista terminen på gymnasiet nu, herre jävlar! Tiden kommer bara flyga iväg, de är ju trots allt, sportlov,påsklov och en turkietresa som ska hinnas med innan studenten! i alla fall så har jag idag beställt en klänning som jag eventuellt ska ha på studenten, den kom ganska nyss upp på bubbleroom så jag är Övertygad om att ingen i min klass redan har beställt den! och nu får ni låta bli för jag var först ;D det är inte riktigt en sån som jag vill ha, vill egentligen ha en axalbandslös, denna klänning är i fall jag inte hittar någon annan ! en räddare i nöden kan man säga ! :)


RSS 2.0