<3

Jag skulle aldrig någonsin vilja byta ut min lilla Johan mot någon annan, livet skulle bli så otroligt tråkigt utan knoen i bilden. Jag vill att Johan ska förstå hur mycket jag tycker om honom.  Utan Jojje skulle livet suga fett!!


Älskar min lilla bebis <3

Söndag

Jag råkar ha en hemsk bakfylla, har spenderat större delen av dagen i bubbelbadet, det fungerade till viss del!
Gårdagen började men en vistelse till klubbviken och avslutades i Piteå med krokodiltårar som sprutade åt alla håll och kanter, varför har jag ingen aning om.
Det var en bra dag! En grym kväll! Med underbart sällskap :)

Onsdag

Har jobbat och slitit ända fram till 21.... Nä nu blev de en liten lögn, har jobbat men absolut inte slitit. Varit lugnare än lugnast idag!! Irriterande lugnt!
Nu blir de lite Paradise Hotel och ladda om inför morgondagen :)
P
U
S
S

Måndag

Ny vecka nya tag... Ska mysa med Danska PH ikväll, är helt slutkörd!

Fredag

Har cyklat till jobbet med min postkodslotteriet cykel, måste ta bort loggan annan är den as nice ;) Ikväll ska jag ha en "ta hand om mig själv kväll". Har nyss avslutat ett fotbad och lackat tårna. Tror att vaxning av ben står näst på tur!


lånad bild, men den ser precis ut så! Man förväntar sig väl en ny bil eller pengar när man vinner, men en cykel är väl inte helt fel.


Lyx på hög nivå

Idag blev de bokat och klart, i Januari far jag, gubben och Ronny till Kuba i 2 veckor. LYX!

Johan strejkar

idag har jag njutit av solen och käkat jordgubbar, hur underbart var inte de!?
Jag och Jojje är ensamen hemma, detta betyder att det inte sker så mkt tvätt just nu. Johan hade slut rena kallingar, så han klippte av ett par långkalsonger och traskade runt i de..  Jag dog av skratt! Har nu tvättat åt min gubbe, han är 23år och vet ej hur man gör, pinsamt!

The End

Vaknade av att Johans pappa ringde oss mitt i natten, vi antog att han ville ha skjuts och sket i att svara för både jag och Jojje jobbade idag. Sen fick vi ett sms, "Andreas har kört av vägen" , de knöt sig i magen på både mig och Johan, Jojje for direkt till sunderbyn, jag låg och kunde absolut inte sova.

Jag brukar aldrig tänka att det kan hända någon som står mig nära, jag tänker alltid "alla andra"..... Andreas och Tjejen hade riktigt tur som överlevde, för varken läkarna eller ambulanspersonalen förstod hur dom kunde klarat sig "så pass bra" för att ha flugit ut genom rutan i 130blås....
Med detta sagt, ta hand om er, de kan ta slut så fort! <3

Fredag

Har varit så otroligt trött idag, och virrig, detta gjorde att jag har haft världens sämsta humor!! Allt var roligt idag!! De var nå knas med avoppet på jobbet, så de har luktat prutt från 8.45-18.00... haha jag döööör.

Dagens skämt: Jag har varit med min man och spelat tennis, jag var så dålig så de var inte ens lite roligt! Johan suckade mest.
<3
Nu ska jag sussa så sött, imorgon blir en låååång dag. Börjar jobba 7.30... Sen mitt i natten ska jag hämta hänkyspänky från Piteå, börjar fundera vad jag har gett mig in på.

Den som lever får se

De senaste dagarna har jag suttit vid datorn som en tok! jag har googlat, kollat youtube klipp, läst forum...you name it! Det är så att jag ska börja göra akrylisar, jag vill börja NUUU...men det tar veckor innan jag får mina grejer!! åååh.

Min nagelprinsessa har flyttat till sthlm (Julia), och jag är snåååål, ids inte lägga massa pengar på en salong när jag har blivit så bortskämd de 2 gångerna jag varit hos henne. Så jag la iväg en beställning från USA. Tror de var Julia som sa att det inte var någon ide att köpa från Sverige för att de är skit grejer, (men kan ha fel)
Så nu sitter jag och längtar tills mina saker kommer, de är bara bas grejer, men om de går bra och jag tycker de är kul, ja då kanske jag utvidgar mitt lager..
Så när mina saker har kommit vill jag ha massa med försökskaniner!!

jag lever och mår

Det är konstaterat att jag icke är en camping människa, men oooo så roligt de var!! Har typ gått upp 10kilo av all alkohol i kombo med skräpmat, men va fan, man lever bara en gång!  Låter bilderna tala för sig själv..
.


Äventyr

Då har jag packat klart, har allt jag behöver ha med mig för en helg i Piteå.. Ja vad har Piteå egentligen att erbjuda?? hmm, ingen aning, det måste tas reda på!!
Planen lyder följande, husvagn på piteåhavsbad, after beach, gocart, paitball, lazergame...... ja de blir nog bra!

Onsdag

I morgon kör jag ett 8-18 pass, sen är de ledig helg!! OOh så underbart, i helgen blir de nämligen äventyr! Skooojskooojjjj

Måndag

Jag har hittat mig en ny man, jag älskar Johan på alla sätt och vis, men de är något speciellt med denna kille!!  Vi träffades inne på fruktavdelningen, han klampade in, sen fick vi ögonkontakt, jag log och hälsade lite vänligt som man ska göra med kunderna.. då vart han fast!!  Han sken upp som en sol och stod och stirrade på mig i 10min... bara stod och stirrade, tills hans mamma kom och hämtade han , synd att killen var typ 8år, jag kände ju att vi hade nått sååå fint.. skääämtåååsido.

Kvällens planer är bio! Johan valde film.....transformers 3

Sweet

Tog cykeln till jobbet, hurtigt för att vara mig! Har strosat på hela långa dagen, har varit så jääävla lugnt, lätt förtjänta penkisar med andra ord!! Att de var dubbel lön hela dagen är inte heller dåligt!

Haters gonna hate

Fick nyss ett samtal av en less Johan, någon av hans kompisar hade fotat mig när jag var på challenge i Piteå, jag klängde tydligen på någon kille...

Då till problemet, jag har aldrig festat i piteå, och jag har aldrig i hela mitt liv satt en fot på challenge... Så antigen har jag en dubbelgångare i Piteå, eller så vill johans kompis jävlas med mig och har photoshopat en bild.
jag hoppas att de är min dubbelgångare, de skulle varit jävligt coolt!!


fredag

Är olagligt trött just nu, men ska härda igenon en film, att lägga sig halv 7 på en fredag är inte Elit! nåväl händer det något kul i mitt liv just nu?......nää inte direkt.

Nu har jag gröööa naglar som supersöta Julia har gjort, fränt ;)
RSS 2.0