stört kul

Att jobba vippen var stört kul, alla var så jävla taggade å choppade som fan, blev lite skumpa innan jag for hem också ;)

Onsdag

Är en aning nervös inför idag, Ska jobba VIP-kvällen på nya midgårds,kuuuul! Min bärbara har lagt av! tack till Idas lillebror!!! Tack Viktor! :P  Nu ska jag försöka få bort fjärilarna i magen, kommer massa höjdade kl 17 ! Skumpa å allt !


This dream could come true

Jag känner igen denna känsla, känslan som gör en glad, gör en generad, gör en varm,gör en nervös, gör en lycklig, gör en pirrig, gör en helt jävla galen. Kvällen har varit mysig !  Har bla sett Dear John som blomman rekomenderade, jag grät! 

mjaaau

Fick ett hemskt uppvaknande imorse, jens å hans vänner väckte mig å sa att jag hade lovat att bjuda på lunch, Vi for å käkade på exotic, de var så underbart gott! Har städat pappsens bil, nu blir gubben säkert glad! bäst för han :P Sen hade vi ett litet vattenkrig, så barnsligt roligt för jag hade vattenslangen ;)

chopchoop

Måste erkänna att jag är en aning avundsjuk på Elliiii som drar på Peace and lööööve imorgon, Skulle varit så jävla kul! De blir väl Boden Alive, eller klubbviken?? Jag å blomman har fått ett erbjudande om att dra på kirunafestivalen å få allt betalat, haha de är ju nästan lika bra, eller?  synd att jag jobbar helgen, och jag ska ju vara nykter ett bra tag nu! Så behöver ni en chaffis äre bara att slå en pling, Kiruna känns dock en aning långt ;D


kronan vit

Fick ett spontant besök av Bengan,krille och bodin nyss, Vi hängde i krilles feeta 240, alla jävlar försöker sälja sin 240 till mig, de är som att de står 240 i pannan på mig. Lite småroligt ändå! Men nej de ska bli en vacker audi! Idag var min sista dag på storheden, en liten tår i ögat =( hoppas att någon tar över min roll som den "elaka systern" i våran lilla max familj. Någon måste reta Tim när jag är borta!!


im the devil i can do what i want

Mormor är här och kokar palt, funderar på om jag ska fly fältet?!?! Men jag har ingen bil, och hennes får jag inte köra för hon tror att jag kommer krocka..... Hon är söt den där mormorn.

Mormor: Hade du de bra i Jul Jenny?
Jag: Jul?
Mormor, nejnej jag menade ju påsk!
Jag: Påsk?
Mormor: midsommar,midsommar,jag menade midsommar!

Ikväll jobbar jag 17-22, imorgon är jag leeedig!


hej jag ids inte tänka på rubriken

Kaos på jobbet, alla jävla norrmän har börjat anlända, oooo så svåra dom är!!!  har varit själv i driven och har haft i stort sett 7 bilar i kön hela dagen, hej kom och hjälp mig! Fick ta min lunch 16.20... Jag är trött, jag är grinig, jag luktar frisco. De var allt jag hade att säga!

Midsommar, var jag där? hade jag kul?

Har spenderat denna bakisdag i rutvik, vi har i stort sett sovit, ätit lite muffins som vi bakade för någon natt sen och sett på tv. Jag har även kört lite audi, så kär så kär ! Kan verkligen inte sova för alla mina tusen myggbett kliar som satan.

Gårdagen var så jävla underbar!, hade så kul med mina flickor, puss på er!  Jag har nog aldrig varit så full som jag var igår, skyller på Ellie och Blom!! Tequila bom boom. Efter att ha farit runt på olika fester så for jag och Challe hem till han vid 6tiden, idag har han fått ta hand om mig !


Har snattat lite bilder ;)





<3



Nu kör vi !

Trevlig midsommar

Då har faktiskt party humöret börjat komma fram, var så otaggad när jag vaknade men nu äre fullast på stället som gäller!  tror jag lyckas med tanke på att jag har laddat upp med 10 cider och 2 flarros tequila, SKåååååL på er ;D


JennyB 18år

Jag,Blomman,Stina och Sandra planerade Bengans kidnappning, igår gjorde vi den, med min chefs hjälp! Han lurade JennyB att hon skulle jobba, när hon kom till jobbet fick hon reda på att hon skulle ha på sig maxdjuret, Jenny ringde till mig och var helt förtvivlad, jag kunde knappt hålla mig för skratt som stod och väntade på henne på parkeringen, Vi kidnappade henne, sen fick hon lite missions i kostymen, Efter de fick hon byta om till en annan utstyrsen, vi for på willys och tjejen i kassan frågade om hon skulle gifta sig. Jag och blomman stod för jennys alkohol, Jenny blev full! Vi festade hemma hos mig med mami ;) haha

Det roliga var att JennyB som vi firade var för full för att följa med oss ut !!

















tisdag

Idag känner hela jag mig som en jävla hamburgare, är så där lagomt flottig! mjaau! Idag har vi haft tid att surra om allt möjligt, vi ska bla ha en tävling på jobbet om vem som kan gå ner i vikt mest. HAHA de kan bli kul, Vi ska även fixa bikinisar som de står MAX på, så vi kan ragga kunder på stranden..... den dagen, den dagen. Nu är jag iaf ledig i fyra jävligt sköna dagar! Äntligen.


118 100

Vem är Jenny Gustavsson ?

118100 tror att Jenny Gustavsson är en självsäker tjej som tycker om när de händer saker.
Vi tror att hon är en tålmodig men också envis tjej som älskar att shoppa och se på solnedgångar.


haha ja kanske de ? :)

bliiink

Jag längtar tills fredag! Jag längtar efter att få tälta med alla underbara människor. FY FAN VAD KUL!  Har inget intressant att berätta om dagen, jag och lilla Timpan ska flytta ihop ;) Men han tyckte inte att björx dög så vi ska tydligen bo på mjöklis. Den där charmiga lilla ungen gör mina dagar!  Nu har även norrbaggarna börjat komma, får stå och gissa vad de säger, de brukar sluta bra, för det mesta ;)


bred last

Jätte tungt att jobba idag, riktigt trött i hela kroppen. Har varit sur och grinig och fått ta emot så många utskällningar av arga kunder eftersom dom i kassorna slog in fel hela tiden. De enda roliga var att jag fick reta lilla Tim, våran yngsta lilla maxare på hela 14år. Jag och han hittar alltid på nått bus, eller så jävlas jag med han å drar ut en slang till milkshaken så han får stå och torka upp de (jag är ju chef). Den andra saken som gjorde min dag var att jag hade fått en stjärna av min chef! Vi tävlar om vem som kan få flest stjärnor under juni, nu ligger jag på delad etta ;)


vackert

Ingen har väl missat att våran kronprinsessa har gift sig idag, och då slog mig tanken " när ska jag hitta min prins" har kysst många grodor men inte fan har jag hittat honom. Får leta vidare, kanske stöter på han nån gång. Vem vet?

Leva livet, kom så ska vi leva

Nu ska jag kriga mina 3 arbetsdagar som jag har ;D Sen äre party!  Eller bus! Less på alkoholen....



BUS på hög nivå, även fast de var ofrivilligt!!!!!


en vecka

Nu har de gått en vecka sen en av de bästa dagarna i ens liv inträffade, jag har nog inte riktigt kunnat smälta att jag faktiskt har tagit studenten! De känns fortfarande som att jag kommer komma tbx till skolan i höst och sitta i fotöljerna och snacka skit, bli arg på ettorna som har tagit soffan, mobba alla offer, skolka från svenskan, prata om vem som var fullast i helgen. Fan Led3B hur ska vi klara oss??


Godmorgon

Skulle lätt kunna sova längre men någon kom in och väckte mig, minns inte vem de var, kan ha varit jens? kom hem vid 7 i morse, haha ! har varit å sett på film i rutvik, och de var ett gäng tappra krigare som jag lämnade på morgonen ! men gott folk, vad händer i kväll??

---

ALLA MÅSTE GÖRA TESTET INNAN JUNI ÄR SLUT.... men vad händer annars ?? bara en fråga

OM DIG...
1. Namn - Jenny Gustavsson
2. Bor - luulää
3. Syskon -  2
4. Ålder - 18
5 Ögonfärg -  brownie
6. Längd - 161 härliga långa cm
7. Skostorlek - 36/37
8. Höger eller vänsterhänt - höger
9 Stjärntecken - lejon wrauuuur
10. Hårfärg - lite oranget,grönt, brunt å blont

DAGENS...
1. Låt - I hope you die !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och bubble toy
2. Saknad -  MYS i stora mängder
3. Kläder - leggins och en tröja
4. Smink - de vanliga
5. Underkläder - vit och svart bh, turkosa trollor
6. Mat - köttfärssås ;D
7. Köp - ingenting, har förfan inte ens varit ut idag!
8. Göra sen - köra brum brum
9. Godis - nej tack! men choklad skulle varit gott!
10. Pinsammaste - jag har klarat mig bra på den fronten i dag

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om att plocka svamp - haha nä
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler:  benen skulle jag tippa på
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - vackrast på jorden  daaah
4. Du ger mycket komplimanger till andra? - blir nog endel
5. Är du nöjd med ditt förnamn - jiess, men dom kunde ju valt nått coolt mellannamn..
6. Du tycker att du själv är smart - medelmåtta
7. Vad är det sämsta hos dig -  har svårt att bli arg!!! de behövs ibland
8. Vad är det bästa hos dig - jag kör mitt eget race och är allmänt störd :)
9. Har du bra självförtroende - svar ja
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - för många
11. Du tycker om att vara med tjejer - absolut!
12. Känner du dina grannar - njeet, tur är väl de
13. Vad har du för färg på dina underkläder idag - vitt och svart, turkost
14. Använder du BH varje dag? -  hahahaha jajomen
15. Svär du ofta - men ja fan ;)
16. Gillar du skolan - jag älskar skolan :(
17. Har du någon gång skolkat ? - 100% närvaro
18. Spelar du något instrument - nääj
19. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - fotboll, aerobic, basket...
20. Har du några tatueringar - jiess, en liten i nacken
21. Har du några piercningar - öronen, tungar naveln
22. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - har aldrig räknat
23. Tycker du om djur - nja endast hundar !


att fundera på

Fick vara ledig idag så jag vaknade 16.45 för att vara exakt, har varit upp och käkat men annars så är jag ganska bra parkerad här, så frågan är om man överhuvud taget ska gå upp från sängen idag, eller om man ska ligga kvar och mysa ?? Tåls att fundera på.


Elliots nya vän

Nu är de officiellt, de är inte länge kvar tills den lilla krabaten anländer, jag vet flera som har festat i början innan dom ens visste om, och deras bebbar har mått bra, så nog ska studentveckan inte förstöra för min lilla ängel?? känner på mig att de är en flicka =)

Slänger upp en bild på kulan v12




HAHA LURAD ;) har bara så lite att göra just nu !!! Och om ni inte förstod så var detta ett skämt!!! och inge annat!!!!

Har förövrigt jobbat idag, som gick galant ;D Har även haft ett nattligt besök nyss, var väldigt trevligt :)


tidsfördriv

Jens : Jenny kan inte jag få köra hem?
Jag: NEEJ fan va sur mamma och pappa skulle bli
Jens: Haha jaa du skulle aldrig mer få köra bil......... och jag skulle aldrig mer få gå ut =(

Söta lillebroooor <3


workiiie

Börjar göra mig klar för att fara å jobba, de är ganska skönt att jobba kvällar! lite folk och mkt tid för att snacka skit ;) sitter och kollar mitt schema och ser att jag har en liten mini semester nästa vecka från onsdag till söndag! GILLA (y)


I natt är jag din

 

Super skönt med en ledig dag! Carro frågade så snällt om jag kunde köpa ciggisar till henne så jag begav mig till bergviken och umgicks med henne ett tag, ganska kul med tankde på att de var 2 år sen sist! Vi åt mjukglass och chillade på ganska bra. Idag skulle jag få hjälp av en elit firrare, eller kung som han kallar sig själv. Men nä så blev de inte, så jag tog mitt spö for till stugan och firrade helt själv! eller nja jens, fammo och farfar var ju där. Fick ingen fisk! för er som undrar =)



.

Vad gör jag vaken nu är frågan jag ställer till mig själv, hmm ingen blekaste faktiskt. Har lyckats vända på dygnet. Duktigt Jenny. Sitter och lyssnar igenom all musik jag har på datorn, sitter och kollar på alla gamla bilder från när livet var en fest.



På den här festen så firade vi min 20års dag, lika bra att vara ute i god tid lixom ;D

Firrelycka

Mitt och blommans mål är att få minst 10 firrar denna sommar, de börjar bra, fick två små jävlar idag! hahahha

Jenny Bengtsson i toppen, Erica Kangas underst ;D


helt okej

Lejonet 23/7-23/8

Kärlek, kärlek, kärlek! Det är känslor rakt igenom. Visst hinner du med en del nöjen också, och det handlar en hel del om sex, men huvudsakligen är det ditt hjärtas val som står i centrum. Fina veckor för flört, förälskelse, stora beslut, passion – allt som hör kärleken till helt enkelt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


så äre

så här gick de hela till okeeeej!!


vars är fisken

Idag (igår) har jar varit förbi  Jenny med lite blommor och choklad eftersom att lilla JennyB har blivit hela 18år! Grattis Grattis, Sen vare chill i ericas båt! Jätte mysigt, vi åt massa gotta och spelade spel som jag sög i förövrigt. Sen testade vi våran fiskelycka, men de gick åt helvete som vanligt, det slutade med att vi gav upp då vi råkade kasta bort ett drag. Drog raggen en sväng med B-rudarna sen rullade jag hem, och nu sitter jag här piggare än aldrig förr! =)

<3



And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
And we would get so excitedand we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels


As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever


La, la, la, la:
Yeah, yeah, yeah
La, la, la, la:
We will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly



Studentveckan

Uppdaterar här, veckan har såklart spenderats med min klass, FAN LED3B JAG ÄLSKAR ER!

Fredag: Grill hos Sandra i björsbyn.
Lördag: Fullats vinner hos JennyB (ja fullats)
Söndag: chill på storsand
Måndag: Poolparty hos Tompan
Tisdag: Balen, faktiskt rolig!
Onsdag: Party hos Mattan och utgång för vissa
Tordsag: Pyntning av flaket och middag på waldorf
Fredag ------>på med hatten

Jag har kännt ångest länge för att lämna klassen, jag älskar fan min klass på riktigt! Så många olika individer som lyckas passa perfekt med varandra, och imorgon är tryggheten borta! Inge mer skola, till er alla 2or längta inte till studenten, de är tamefan hårt! Okej jag längtar tills utspringningen och allt som hör den till, men sen då??

Bjussar på lite bilder från balen, nu är de rakning av ben som står på schemat!






Studentvecka

Igår började den med grillparty hos Sandra, riktigt trevligt med jävla mkt alanya snack ;D sånt som händer! Ikväll är de min och Jennybs tur att ha party. Ikväll är den bästa festen på porsön, bara så ni vet ;D

verkligheten igen

Äckel jävla luleå... Kallt,regn osv. I Alanya levde jag! Fullt ös, full i en vecka ! Älskar min klass och vill fan inte gå ut!!  NEEEj jag vill inte ta studenten, men de löser sig.

Sammanfattning.

Efes, Vodka Lime, vitt vin och cigg!
Poolhäng och solstols stek
Elliot och Vofi
Resorb
Klagomål från reseptionen
Galen tysk i rummet brevid
Sköna svenskar i det andra
Nattbad och våldtäckts turkar
queens garden och the doors
Ida ivarsson visar
Sköna Grabbar på hotellet
Försökte lära en av dom norrländska
Tappade bort kameran
Fiiiesta
sova ca 3h/natt.

Osv......



Vill verkligen tbx! helst nyss..... Men förhoppningsvis så blir de en ny resa snart !

RSS 2.0