31/8

Personallfesten i fredags var super kul ! De blev dock inge färjan, de blev allstar istället. men de gjorde ingenting. Träffade massvis med bekanta som också passade på att vara ute. Sen for hela maxgänget och käkade på max i stan. Träffade ida som åkte hem med mig .

När jag vaknade på lördagen så ångrade jag inte att jag bvangade efterfesten ! Med tanke på att jag jobbade  på lördagen så var de ett klokt val att fara hem ! Och när jag stod i kassan så kom de såklart en sliskig riktigt ful killle fram och började ragga.

Äcklet: Är du sin singel?
Jag: NEJ
Äcklet: Komigen j ag får bjuda dig på bio?
Jag: Nej
Äcklet: Kan jag få ditt nummer?
Jag: Nej
Äcklet:Vad heter du?
Jag: Jenny, men altså om du skulle få veta hur gammal jag är skulle du inte ens prata med mig!
Äcklet: Du är väl 19/18
Jag: nej
Äcklet: 17 ?
Jag: Nej
Äcklet: Om du är 16 så vill jag inte ens prata med dig, då clutar vi nu!
Jag: de är nog lika bra :D


Och nej jag är 18 ! Kan tilllägga att de var en tuurkiiis.

Söndagen spenderasdes bara hemma med Johan , vi for en sväng till storheden, Sen lagade jag middag. På kvällen busade vi som vanligt. Kanske därför jag är så trött idag. Har träningsverk i magen för att jag skrattade så mkt! Somnade kanske kring 1 ? 

nu har jag hål. Väntar på att camilla slutar sin engelska. så ska vi på MAX :D


28/8

Ledarskapsjakten idag var ganska kul ändå! De var betydligt mkt roligare när man var ledare ist för deltagare. nog för att jag deltog också ;D Nä de gick bra för mitt lag. vi var inte de bästa i dragkampen. men den skiten vann jag ju förra året så jag klagar inte :P  ska snart fara och jobba , dirr efter jobbet ska jag på personal party för att sedan bege oss till färjan :)

Är de bara jag ?

Jag har redan börjat få panik inför studenten. dels för kläderna och dels för pengarna ! Jag menar förstår ni hur mkt pengar som kommer gå ?

Balen
Biljetten   900kr
Klänningen minst 2000kr
Fixa håret minst 1500kr
snygga skor till de ! kr ?

Utlandsresa...kanske sammanlagt går på 10 000 ?

Festa i minst 2  veckor innan studentdagen...massa pengar !!!

Så altså måste jag börja spara pengar nu !

Och jag har som sagt lite ganska mkt panik med klänningen haha. så idag har jag beställt en provisorisk klänning om jag inte hittar någon annan . den ser ut såhär ;) då ska man ju hitta motivationen till att börja träna också så man ser någolunda bra ut i den.....


blääää

Ibland får man vara lite lat och käka färdigmat, idag var de en sån dag . skulle käka en färdig soppa som man bara värmer på spisen, och när jag har börjat käka av soppfan så ser jag att de är FLERA SVARTA HÅRSTRÅN i den !!! SÅ GRYMMT ÄCKLIGT !.. nu har man mått illa hela kvällen pga den jävla soppan.  nä usch och fy å bläää


26/8

idag känns de ändå bra, skolan är helt okej faktiskt.  Vill skrämma upp de nya 1orna men de har inte varit nått på skolan. surt ! har beställt en del kläder som borde komma nästa vecka. egentligen  har jag inte råd för jag borde spara pengar ! speciellt nu efter att jag köpte en bärbardata. men nej jag kan inte sånt !  sitter även och spontan kollar lägenheter... och nej jag har inte den ekonomin heller..

Ids inte skriva nått långt även fasst jag vill de, Vill skriva om gårdagen och idag. men ids inte.  
depp.se


TVpucks syrra

Den absolut sista dagen på sommarlovet. huvva ! De gillar jag inte. Men ser ändå fram emot skolan på något sätt. Dagen har spenderats med att se på lillebrorsans hockey match. Han är uttagen till tvpucken och ska spela för vårat kära norrbotten om 2 veckor. Tänk att min bror skulle bli så grym på hockey ! en riktig liten talang ! ;D på tal om talanger så hade jag ingen sådan när de gällde att åka inlines ! Johan har försökt att få med mig ut och åka , igår övertalades jag. Han fick åka bakom mig å hålla i mig i byorna så jag inte skulle ramla. Jag vägrade att åka i nedförsbackarna ! för jag kan inte bromsa , efter de badade vi bastu och drack iskall öl. En perfekt avslutning på en lördagskväll.


21/8

Skolan börjar på måndag, Deppigt värre, de värsta var att se schemat, de suger snopp ! Veckan har spenderats hos johans morfar och mormor. Sen i långviken .Jag har inte varit allt för pigg , har nämligen fått feber. de suger. Har varit sjuk sen i söndags, och de är tamefan inte bra ännu ! Hmm kan jag ha fått svininfluensan måntro? i alla fall tänkte slänga upp en bild på "valpen" och mitt schema !


Valpen som vi körde omkring med. Johan ville så gärna köra lite offroad medans jag satt och skrek. De var hur läskigt som helst men man tog sig ju fram i alla fall.


Jag avskyr de verkligen !

18års partyt !

Gårdagen var jävulskt kul ! Jenny och camilla kom till mig vid 7 tiden och drog på mig en skit ful outfitt ! men denna fick jag göra lite uppdrag ! Sen började komma massa folk . och de enda som gick sönder var grillen! haha.  vid 11 tiden for vi till tobbeG de var också sjukt kul, Johan kom och hämtade mig vid 3, vi for och sussa i antnäs, idag var jag redigt bakis. Har även käkat hos fammo och faffa i brändön.

I alla fall så kommer de upp lite bilder någon dag !

om 18års dagen

Igår fyllde jag 18. helt otroligt ;D de var en perfans dag, Min kära familj kom in och sjöng på morgonen, sen var de bara att laga massa mat och baka tårtor. Johans småsystrar kom hit och fikade på dagen, Sen hade vi "öppet hus" käkade buffe och blev firad av de ca40 personer som var här, riktigt trevligt,drack vin och skumpa dagen till ära!  även fast jag är 18 så vågade jag inte köpa nikotin, Jag är inte lik mig på legget,  hmmmm.  De var en lyckad dag, jag är nöjd! Tack till alla er som grattat mig på ett eller annat sätt !tiden går fort.

Ett år med johan , ett underbart år som inte alls känns bortkastat som de brukar kännas. vi har inte firat något speciellt. har jobbat kväll. får ta igen de någon annan dag.  De här är min och johans dag !  (9/8)


7/8

Idag hade jag min så kallade"uppkörning" med max.    OCH JAG KLARADE DEN !.  wohoo. De gick super bra !  De firades med  älsklingen i stugan. vi badade i havet och bastade, käkade grillat. nu är vi hemma och har huset för oss själva .      Igår  fiskade vi kräftor. de var första  gången för johan ! De  var  också mys !
6/8

Tänkte att jag hinner slänga iväg ett inlägg nu  innan jag far till jobbet på vad som pågår i mitt liv just nu. de   senaste dagarna har spenderats på storsand, de har varit  mkt skönt ! jag som trodde att  sommar värmen var  borta. men se så fel jag hade. ikväll ska jag och johan fiska kräftor !!!!! jag hatar kräftor. men måste ställa upp för älsklingen.  I morgon har jag min så kallade "uppkörning för max" vi får se om   jag blir kökschef.  på söndag har jag och johan varit tsm i 1 år !! tiden går snabbt. Och på Tisdag fylle jag 18!!!!! 18 jävla år!!!

Mitt tgb är fortfarande knas !              

Kalaset

De blir inget långt inläff idag eftersom att tobbe G spillde öl över mitt  tgb ! så de går inge bra att skriva. Helgen har varit helt perfans. Fredagen var lugnare än lördagen.   Jag och Jenny lyckades ragga till oss rosor. Tobbe spillde öl över mina byxor så de såg ut som att jag hade kissat ner mig., Vi kom in överallt med våra fejkad legg. Jag åkte  Stardance med Ante & co. Båda kvällarna avslutades på Max.. Idag låg jag och johan i sängen tills kl 18..Lär skriva ett längre inlägg när jag köpt ett nytt tgb !


bilderna är från  lördagen. Måste ragga till mig bilderna från fredagen av Camy babe <3

RSS 2.0