Fredag

Har haft en lååång dag på jobbet, sen kom gubben och hämtade mig och vi for på en liten date ;) Restaurangen i örnäsets centrum har dom godaste pizzorna i hela staden. Fy fan så jävla goda de är!! mmmmm <3

Klad chej

Nu är jag inge längre arbetslös efter den 8/10.... Min 3e förlängning nu! Lyckliiiig ;)

Vi kom inte på något bra namn på dessa naglar


Lördag

Det har varit kaos på jobbet hela eftermiddagen, nu är jag körd i skallen. Tur att jag och pälsklingen ska fara till skogarna utanför älvsbyn och vila upp oss nu, vi ska nämligen besöka hans mormor och morfar :)

 

Här är kvantum kändisarna som finns med i kvarres reklamblad! :)


Torsdag

Idag är de mammas födelsedag, igår var de pappas, de betyder att de finns massa gott fika hemma! Jobbar dock den "jobbiga" halvan av dagen 12-21 inte de optimala just nu.

Tisdag

Angelina har varit förbi och fixat en semester fransk, hon åker utomlands på fredag och blir borta i 2 veckor. Aviiiiis!!


bakisdag

Johan har gjort varmamackor åt mig, Jens har köpt cola. Här ligger jag och njuter!!
Det var inte ens lite planerat att dricka igår, jag for till Jennys nya lägga och heltplötsligt kommer hon upp med en 7a och en sprite!! Vad hände där? Sen blev de en sväng på allstar, Älskar spontana kvällar!

Wooopps

Har hittat en mapp på Johans dator, då tänker ni att jag har hittat nå snusk, men såå fel! Namnet på mappen är... "Hur jag ska fria till Jenny"... nyfiken tjej ;)

Träningsläge


Tisdag

Jag och gubben for till antnäs i går, vi har "höst städat" , fy faaaan så grisig min kar är!! Jag tycker att jag inte gör annat än städa när jag är där. Smuts är äckligt, blääää!!

De ringde även och frågade så snällt om jag ville jobba imorgon, jag som såg fram emot min vecka med 5st lediga dagar!! Kändes som välbehövligt nu när jag har kört 6dagars veckor den sista tiden. Men vad gör man inte för penkisar?

söndag

Första sovmorgonen på hela veckan och jag vaknar av mig själv 9.30, vad är felet med mig?? Jag brukar kunna sova bort hela dagar.
Såg bridesmates i går, bunkrade upp med grönsaker och dipp för lite variation. Jag blev hemskt besviken på filmen, den var inte alls så bra som jag trodde. Den var bara jobbig....

stuff


Onsdag

Klockan ringde 5 idag igen! bläää vad jobbigt, fick jobba över lite också, men de tycker jag om!
Är som en jagvetintevad i skallen, hoppas att ett bad gör mig till en ny människa, om inte så går jag och sover innan 9! hejssss

hell yeah it´s friday


i am titanium

Klockan ringde kl 5, jag är slut efter denna dagens jobb, har varit på "sminket"  hela dagen, skönt med omväxling!!Det är jätte roligt att så många vill vara försökskaniner för naglarna!! Denna vecka har jag fullt upp men nästa då jävlar!Natt

Har precis slingrat klart min systers hår, vi fick ett litet ryck såhär mitt i natten :) och Julle kan ha världens tjockaste hår!! Jag vet ingen, absolut ingen med tjockare hår än henne, helt sinnessjukt, 4 paket färg var inte nog!!


Det är så hemskt när man ska krypa ner i sängen och ingen knoe är där. Saknar min lilla sötplutt i mega mängder!! <3


Lördag

Då åker jag och kör sista jobbdag denna vecka, kan inte beskriva hur skönt den ska bli att vara ledig imorgon :P


torsdag

Har jobbat kväll, är helt slut.

RSS 2.0