...

Nu har jag jobbat ännu en mördarhelg!! Har hunnit träffa Idiiis som är hemma, och hon var lika härlig som vanligt!! Imorgon far jag till sthlm, kommer hem på onsdag. Skulle göra vad som helst för att slippa!! Vill verkligen inte :( Jaja hoppas jag lär mig nått på den där utbildningen....

Nu ska jag mysa med Johan, mitt plan går 07.30 imorgon...


Lördag

Igår var de party, men var duktig och for hem tidigt!! Har jobbat idag från 13-23. Jag är så trött, bristningsgränsen var nära idag altså!! Men både jag, restaurangen och Fia som jag stängde med lever! Nu är de sängen , natti natti.

(Jag har inte fått i mig nikotin på 24h, en tjej som är lite irri altså!)

Torsdag

fiiiiii faaaaan vad jag är trött! Ska gå och sova på en gång, typ. Har varit å käkat middag hos mormor, mycket gott. Johan har städat mitt rum 2 dagar nu, utan att jag har bett han. Vad händer??  Annars så är jag lite avis på mamsi som har vunnit en resa till Portugal !

Nej jag kan inte sova...

Sitter och funderar på vad jag har gjort detta år, Så här kommer en liten repris.

Januari
Skolan var i full gång, hade massa ig varningar så jag och Johan flydde från verkligheten och var helt plötsligt på GranCanaria.




Februari
I februari hände det inte mycket, krigade med skolan och spenderade alla hjärtans dag med en magsjuk grabb.
Köpte en balklänning och hade lite panik över studensklänningen.




Mars,
Denna månad kom studentmössan, jag jobbade för fullt och gick i underbara LED 3B





Aprill
Denna månad hände det mycket, Johan lämnade mig för Norge, Det kördes skoter, Festerna var galna, Jag hade mercan helt för mig själv. Utan Johan tog jag tag i mitt nyttiga liv och gick ner massa. Planen var att jag skulle flytta till Norge den 16e Juli, vi fick en lägenhet.







Maj
Efter en månads väntan så lämnade jag Johan, det sämsta beslutet i mitt liv!!Det var allvar i skolan!!, Vi hade studentskiva och jag påbörjade min "blondering" ,och en turkiet resa med klassen blev det såklart!







Juni
I Juni var de Studentveckan som fokuset satt på, Jag och alla andra var fulla i ytterligare en vecka, det var fest, det var bal, det var studenten. Det som är så sorgligt är att man fick en sån jävla bra kontakt med alla just i slutet!! Då vi alla skulle skiljas....Sen började jobbet. Eftersom jag tappade kameran i turre har jag tyvär inte många bilder... Vi firade JennyBs 18års dag med en kidnappning, vi firade en galen midsommar!


















Juli 
det var fest eller jobb som gällde, vi åkte båt, vi var på farmen, det blev pdol. Saknaden efter Johan var stor och jag sökte mig till honom. Vi blev ett par igen<3





Augusti
Denna månad fyllde jag 19år, även 2 andra födelsedags barn denna månad mer kännda som "dom 2 roliga". LK en självklarhet! Johan köpte en ny bil, mercan försvann :(









September
Jobb,jobb,jobb, inga långa sommarnätter längre, inge bus. Ingen skola att gå till. Men även denna månad hade ett födelsedagsbarn!

 


Oktober
Denna månad köpte Johan en ny mobil till mig, Jag jobbar....jag har blivit mörkhårig. Jag längtar tills Johan har gått ut skolan!








Tiden har rusat iväg! Kan någon dra i en jävla stoppspak, jag är ju 40 snart!!
Johan <3








 


Tisdag

Blev väckt av Johan idag, altså vid kl 7!! Han ville ha skjuts till skolan och jag tyckte att han skulle ta bussen. Jag låg och svor och var jätte arg, mitt morgon humör är inte det snällaste. Så jag skjutade han till skolan....Kom hem och la mig i sängen, den var fortfarande varm å jätte mysig.  Då kom såklart lillebror in å ville retas. Telefonen ringe som en galning. Jag gav upp! Men på nått höger så lyckades jag slummra till å blev då väckt av Johan som hade lunch. sömnen var inte på min sida idag.

Måndag

En dag som denna så har jag och min bebis varit å sprungit på storheden och kollat på allt möjligt kul, och då menar jag verkligen allt! Vi kom hem med en pommes krydda! HAHA, ni vet den där kryddan som finns på kg och frasses som är jätte jätte god!! De blev lite missförstånd mellan mig och Johan då han trodde jag ville att han skulle snatta den. Jag skrattade så mkt så jag nästan pinkade i brallan.

Annars så har jag varit å myst hos Sandra på hennes lilla te party, vi spelade spel, drack te och åt hennes hembakade scones! mycket mumma!


blää

Jag är äckligt trött.... Hela helgen har bestått av jobb, jobbigt jobb! Imorgon är jag och Johan lediga. Första gånger på lääänge som vi är lediga "tillsammans" Fy faaan vad jag ska sova. Godnatt mina kära.

.

Jag är grinig och trött, nu börjar helgens jobb. När ska jag få vara ledig en hel helg?? Vavavavavav?? ÄÄh de är bara att bita ihop. Bara att jobba lördag och söndag ger mig 19h, och dom behöver jag. Jag är lite smått nervös faktiskt, jag ska för första gången vara ensam chef, göra allt själv på kontoret. Jag har gjort alla saker 100000 ggr tidigare men då har jag alltid haft en hjälpande hand om nått har blivit galet. Jag som är så nöjd med mina glidar tider.

Snart ska jag till Sthlm å utbilda mig, bäst för Ida att hon är hemma dåå!! För jag helt själv i Sthlm kan bli lite galet.

antiis

Tänkte slänga upp några taskiga mobilbilder från Johans lilla stuga i Antnäs, bara för att jag har lite att göra...














Tvätten brukar inte hänga i hallen, de bar blev så.
Synd att de är så långt till antnäs, annars skulle jag bott där i stugan!!


Onsdag

Har precis vart å hämtat ut skorna från nelly, de var lite av en besvikelse faktiskt, dom är en aning förstora, men dom är snygga som bara den! Så det kanske finns en  37a till salu om jag inte väljer att behålla dom =)




Tisdag

Jag har fått en ny favvo serie, och jag är förvånad över mig själv som tycker om den! Såg för många avsnitt inatt, har sett massa idag, åå jag är så kär i spartacus <3 Jag tycker inte alls om filmer med blod, krig, och allt som hör till. Men jag älskar denna serie! Än så länge iaf =)

Annars så sitter jag ute i antnäs, vad gör man i antnäs en tisdag?? Jo man städar, det enda man kan göra i princip. Men det är trevligt det med =)

måndag

Sitter och granskar mitt schema, ser inte ur att bli mkt utgång för mig den närmaste tiden... de 2 kommande helgerna jobbar jag 13-22.45 lördag och söndag, sen har jag typ ingen ledig söndag på jag vet inte hur många veckor!!! Får se till att röja i december, röja som fan typ ;D På tal om jobb så börjar jag snart, jobbar stängning, wiheeeoo =)

Söndag

Har varit helt inställd på att de är lördag, men så fel jag hade! Har jobbat hela långa dagen, har badad skumbad, mami har beställt en bubbelpool (På tiden), min lillebror har brytit fingret, Johan vill ha uppmärksamhet. Ja de är väll en vanlig söndag typ :)

Lördag

Det har varit fullt hus här hela dagen, släkten är stor så att säga. Lilla Jullan är hela 13 år, haha 3st tonåringar i huset, stackars mami och papi <3 Kinakäk till middag, mys med gubben, jag är mer än nöjd =)

blondes have more fun and brunettes getting married

Jag och Jojje for till Rutvik och Jenny färgade mitt hår, nu är jag mörk, tycker dock de ser lite halv grönt ut så de blir att stoppa i en rödare färg så fort jag får tid :) Sen for vi å  chillade på donken, jag åt en glass, perfekt nu när de är så kallt hehehe.


Förlovning

Jag är så lycklig just nu!! Skoja, låt er inte luras av rubriken, för här kommer en diss tillägnat just förlovningar!! Jag och Johan skämtar ganska mkt om att vi ska förlova oss, han frågar varje dag när vi ska gifta oss osv.. Vi skrattar mest åt det. Båda två har ju varit förlovade förut, jag tyckte de var en cool grej (tjej 15år), och Johan var less på att bråka med sin föredetta och fick tyst på henne en liten stund genom att ge henne en ring.  Förlovningar missbrukas!! De ska inte användas som en cool grej, för att slippa bråk eller vad fan man kan ha för anledning. En förlovning betyder att man ska gifta sig inom ett år! Att man ska spendera resten av livet tillsammans. Sånna förlovningar vill jag se mer av! riktig kärlek inget annat!! Jag vet endast 1 lyckad förlovning, och det är Camilla och Eriks !

Fredag

Blev inge Ikea idag, jag å gubben sov lite för länge så vi tyckte inte det var värt att fara =) Istället for vi på stan, detta kom vi hem med =)




De överklottrade är jullans presenter, hon fyller ju hela 13 år imorgon, haha lille plutt syster =)
Startkittet från Id är en julklapp till mig från Johan, nog är han söt! <3




Mys

Har försökt fixa mina naglar nu efter jobbet, det tråkiga är att man aldrig får ha snygga naglar på mitt jobb, men nu passar jag på när jag  är ledig i 2 dagar!





HEeeY jag är nybörjare, de ska se skevt å jävligt ut!

puss

I brist på annat så sitter jag å klickar hem saker från nelly, jag är inte mkt för att beställa skor utan att kunna testa dom innan. Förra gången så klickade jag hem 15cm klackar som var väldigt svåra att gå i. Men jag kunde inte motstå dessa, dom kostade ju inte heller så jävla mkt.




Torsdag

Är så otroligt seg idag, även fasst jag och Johan gick och la oss 21.15 igår!!! Fy fan vad jag kännde mig gammal!!  Men måste erkänna att de var otroligt skönt. Kommer dock inte hända ofta då jag älskar att vara uppe länge. Jag blev även glatt överraskad då jag fick min löne spec, mkt saftigare än vad jag hade räknat med! Allt är perfans helt enkelt! De blir ännu mer perfans om jag lyckas få bort mitt pass imorgon så jag å gubben kan fara på en liten roadtripp! Men vem vill jobba fredag kväll??

Nu blire en ansikstmask och fix innan jobbet =)


Onsdag

Precis kommit hem från jobbet, nu ska jag ut å promenixa, ja de är väl tanken, återstår att de om de blir så... Dammsugning av rummet är ett måste! Johan tycker inte att mitt beteende är friskt, men jag hatar att trampa i smuts när jag går barfota. De är blääigt!!! så dammsugning har nästan blivit en daglig rutin, fniss.

På fredag kommer lönen!! ÅÅH vad jag längtar!! :D

måndag

Fick sitta och tänka efter en stund innan jag kom på vilken dag det var, att inte ha något fast schema gör mig förvirrad!! Men men, nu är jag ledig i 2 dagar (WOHOOO HELG). vad ska man göra då ?? alla andra jobbar ju... Nu ska jag natta, heejdåå

Mys på hög nivå

Jag bara myser å myser, har kollat på hockeyn och ätit gott! Nu myser vi med en film och snarra och massa tända ljus, de är något jag är riktigt svag för, allt blir så mkt mysigare av de! Imorgon väntar jobb, söndagar är jobbiga, men även bäst betalda, så jag klagar inte!!




Sånt som händer

Gårdagen.....hahaha ja vart ska jag börja?? Den lilla hemmafesten som Jennys bror hade blev den största hemmafest jag någonsin varit med om. Jag sätter en låg siffra och säger att 50+ var där.  Folk som spyr, folk som spiller, folk som snor, Jag,Jenny och Krille hade mkt att göra vill jag lova! Vi for iväg till kiosken, när vi kom tbx 10 min senare så var de bråk, jag och jenny flyger på varsin kille. Polisen kommer, dags att börja kasta ut folk. Men satan va jävliga dom var, dom som vi hade kastat ut kom in igen, 3 timmar spenderades till att enbart få bort folk! Det som var mest pinsamt ändå var att tjejer i min ålder!!!!!! var och festade med 94or!!!!! HAHAHAHA

Godmorgon btw, här ligger jag å chillar i min renbäddade säng, min älskling skämmer bort mig så!! :)



Fredags mys

Vilken dag, har varit vaken sen kl 7 på min lediga dag! Ni kanske undrar varför?? Jo jag hade Assistentmöte kl 9 på morgonen (alla olika chefer på max samlas) Jag var tvungen att ha en bil och skulle skjutsa Johan till jobbet så jag kunde ta hans bil, därför jag gick upp kl 7, när vi sätter oss i bilen och ska fara så kommer Johan på att han börjar kl 14 idag!! Så vi gick in och såg på film kl 7 på morgonen. Nog är min gubbe söt, virrigare människa får man leta efter!!  Jag har städat mitt rum riktigt ordentligt!! Just nu spelas hips don´t lie på min spellista och jag måste ägna en tanke åt Ida. 1,2,3,4 !! Ska hoppa i duchen och bege mig till puffen ikväll, jag ska hjälpa henne att vara "barnvakt".

 HEEjjjj IdAA

Onsdag

Har legat i sängen och lekt med min nya mobil heeeela dagen, Johan kom och myste med mig på hans långa lunch. I kväll jobbar jag stängning, otroligt jobbigt men har saknat de lite ändå ;D

Tisdag

Trodde jag skulle vara ledig idag men sån tur hade jag inte, blev inringd och har jobbat "middag", Johan kom och hämtade mig och hade köpt en present, han hade köpt en ny mobil åt mig, en samsung wawe, jag vill inte ta emot den!!! Nog är du söt gubben min <3 Men detta var för mkt!!!




Måndag

Har precis kommit hem från jobbet, johan ska få ge mig massage!! Tänkte bara säga att lördagen var bra!! Jobba på söndagen var tungt, träffade ett av Johans ex, jag sa hej, hon gav mig blicken, buhuu jag fick dissen, hahaha mogen tjeeej =) Mina flickor hamnade i  catfight på krogen, nu när man tänker efter så var de lite små roligt =) Ingen skada skedd lixom! JAJA HEEEJDÅÅÅ

ps, imorgon är jag leeedig :D:D , ds


Lördag

När jag kom in på jobbet så går jag som vanligt och slöar lite på kontoret innan jag börjar, där hittade jag mitt "pris", ett presentkort på parelle, nice! 





då blev jag sååå nöjd !!


3d

Sitter och leker med mina super coola 3d brillor, filmen var jätte rolig! Så kidnappa en unge å gå och se den!!  Nej ladda inte hem den, gå och se den i 3D!! Lilla Minna var nöjd, jag var nöjdare än henne, tror jag ska kidnappa henne fler gånger så jag kan gå på barnfilmer, nörd som jag är^^


Cry baby

Idag har jag gråtit 2 ggr, första gången hade jag precis kommit ut ur duschen och höll på att klä på mig, då min lillebror kommer och skrämmer mig, jag som trodde att jag var ensamen hemma blev så rädd så att jag fällde en tår.  Andra gången var av en simpel sak, jag skar lök, hehehehe !

RSS 2.0