fredag

Tvingade med mig gubben på stan idag, fick även med hans lillasyster. Gjorde inga kap precis, kom hem med roliga grejer som hårspray,nagellack,örhängen,eyeliner och ett rouge.


imorgon jobbar jag till kl 16, ska man dricka imorgon?? eller ska man skita i de.....hmmm det tåls att fundera på.




Juste jag har färgat håret SVART!


När jag ändå häller på.

De har varit lite mkt "bil" här på sista tiden, då kan jag väl ändå fortsätta. Har nyss varit å bytt däck på audin.... Nu är aset framme från sin vinterförvaring! Den känns så liten om man jämför med mercan, får typ panik för att den är så trång...



Torsdag

Har varit så otroligt lat idag, sov riktigt länge å hade inga planer på att gå upp när jag väl vaknade. Imorgon ska jag däremot träna, om jag orkar hehehe.....


Juste igår så såldes Gul Jävla Golfen!! Jippieeee :D
Byebye


Onsdag

Har busat med mina prao-pojkar hela dagen, eller "mina grabbar", de skulle få 500kr om de tvättade min bil, men de var tydligen för lite ?!?!?! woo00ot ? Så jag fick göra de själv efter jobbet, lite slarvigt, de var ju inte speciellt kul!




Tisdag

Idag hade jag upplärning med 2st killar som har prao, skit söta! Vi har busat en massa, var faktiskt riktigt roligt idag.


Annars så kommer dessa pryda mina fossingar i sommar.




påsken

Tråkigt att det inte fanns någon snö denna påsk, menmen då får man hitta på annat. For upp till stugan i Fredags, vi var ca 25pers, 13 av dem var barn.... och jag räknas fortfarande som barn!!!! 

vi har spelat spel, grillat, solat, haft "after ski", ätit god mat, lekt med barnen, läst böcker...osv..

Jag och Jensa kom hem igår, och jag fattar typ inte dom som tycker att de är kul att köra automat bilar! fy fan vad tråkigt det är! Manuellt ska de va!











Torsdag



Jag trodde att bowling och alkohol inte hörde ihop, jag hade extremet fel, tror jag aldrig har varit så bra i bowling någonsin (de har aldrig varit lika roligt) Ni kanske undrar om jag slog någon strike?? Jajamen hela 7st!

Annars så myste vi mest igår, vissa bastade, sen satt vi uppe på takterassen å hade de skönt i solen, vi käkade lunchbuffe, spelade med andra ord, sen hade vi lite möte osv...







Hur många lingon.....

Jag är nog den enda personen som har lipat till den filmen!! Den var bra men överskattad!
Imorgon ska jag börja dricka kl 10.15 enligt mina kollegor, haha vilket skämt! De ska bli kul att se hur detta spårar ut!

Påskägg


Tisdag




Måndag

Igår var nog min mest händelserika dag på jobbet någonsin, det rullade in ca 20 bilar med husvagnar på parkeringen, in kom en hel hög med något som vi tror kan ha varit engelsmän/isländare/tyskar/ryssar. Jag tror de var ryssar, då små tjejerna hade korta magtröjor å var sminkade som fan (vilka fördommar jag har)... De var riktigt jobbiga och tog endast hänsyn till sig själva, men det roliga var att de försökte betala med falska sedlar, sedlar som bara hade tryck på ena sidan!! Sedeln var bra gjort annars, men som sagt så var den helt vit på baksidan. Sen förstår ni nog själva vad som hände sedan :)


Annars så kom mami å papi hem från Portugal igår, fick en liten present, jag är nöjd :)


hur skönt

En sista minuten till ett varmt och skönt land, de suger att jag inte kan ta ledigt...Men till hösten ska jag resa, fy fan vad jag ska resa!


ajaj

Jag har jobbat 11timmar idag, jag hade 30min rast, detta betyder att jag har stått upp resten av dagen!! Men min jävla träningsvärk! Nu viker sig benen vill jag lova, jag vill bara sova! Men naae, jag ska å hämta Jens vid 2...... Arg tjej...

Död*

Så jävla trött!!  Josse höll mitt humör på topp hela kvällen, nu surar jag lite på Johan utan anledning, vill bara vara jävlig helt enkelt.

Torsdag

Har kört lite styrketräning nu på morgonen, mina ben är som 2st geleklumpar,  mysigt :)

Nu står de 2st mördarpass på jobbschemat, idag 14-23 i morgon 12.30-23..... yeeah..

Onsdag

Ska ut å traska i de fina vädret, åt en mjukglass efter jobbet, hur underbart som helst!  De är så kul för just nu så styrs mitt humör bara av vädret, är de sol är jag på topp, är de moln blir jag depp!



Jag längtar till påsken då jag får träffa mina närmsta 3-männingar och deras familjer, mysa ute på isen och köra skoter. Snaaaaart!




Måndag

Vilket underbart väder, har varit på en promenix och de var underbart! De var varmt och skönt, alla jag mötte såg så glada ut. Jag känner mig as peppad, men jag vet inte på vad?

Snart blir de jobb, jobbar glidar pass de närmsta 3 dagarna ;)


Söndag

Jag och Johan har spenderat denna helg i björkberg hos hans mormor och morfar, vi har myst, spelat kort och ätit massa mat.
Idag grillade vi, och de är någonting med den första grillningen för året. Den är så satant jävla god!

Fredag

Agerar chaffis åt min lillebrooor<3, just nu har jag "rast" men snart blir de back to work!

På tal om inget så köpte jag ett par converse åt min syster i Thailand, men de är lite stora för henne, så om någon är sugen så är de ju bara att höra av sig.   De blir dina för 300kr! storlek 38,5


Onsdag

Sov ca 3h, sen upp å jobba! Har svettats som en gris hela dagen, varit virrig, sluddrat och talat väldigt osammanhängande, De kändes som jag var 80år, eller nått i den stilen.

Fick mitt fina blåa brev idag, i mitt fina blåa brev stod de att jag får tillbaka 13 300kr på skatten. Jag tänkte fira med att slänga iväg en beställning på massa kläder, men jag ångrade mig.. Jag har blivit så snål!!
Nu ska jag krypa ner bredvid det finaste jag har, lilla Johan <3

Måndag

njuter av att vara ledig! väldigt skönt faktiskt :)

Lördag

Okej, årets snällaste händelse!! Hade jobbat stängning och Johan hämtade mig, efter vägen stod de en gammal risig Volvo med utländska plåtar på. Han vinkade in oss och ville ha hjälp. Johan stannade såklart! Jag blev as  arg för jag trodde att han skulle kniva oss....typ..... Men i alla fall, så hjälpte vi denna stackars norrman med att fixa ett nytt däck och byta de!  Oooo så snälla vi är.
Nu ska jag börja ladda upp inför dagens festligheter!

God morgon

Tog en ganska lång sovmorgon idag, sånt man kan göra när man börjar jobba 16.30!  Kör min sista kväll nu, men inte är jag ledig i helgen för de. Nu ska jag ta världens längsta dusch! Så myyyys


RSS 2.0