Fredag

Jobba, mysa, sova....
Gjorde dessa naglar igår, as coola! (snodde bilden)
Fan vad sugen jag blev på att spela The sims?!?! Ska ladda ner och fördriva några timmar!

Onsdag

Har hunnit med massor denna dag, har vart på storheden och shoppat "nödvändiga" prylar på elgiganten, vart på systemet och handlat för x-antal lappar.  sprungit igenom staden i jakt på kläder och sist men inte minst så har jag gjort naglar idag!!! Sååååå roligt :D  Det blev ett par med lila och silvriga, och ett par som är silver/guldiga... Två par nyårsnaglar med andra ord :) Imorgon har jag ännu en bokning, har så fullt upp på mina lediga dagar ;)







Tisdag

Julen är över, tråkigt med tanke på att det är ett helt år kvar till nästa jul. Älskar julen med min familj, allt är så stort och överdrivet! Det finns aldrig en tråkig jul, vi är så många som firar. Vi slutar inte firandet när julaftonen är över, på juldagen samlas vi alltid hos min mor och far. I år var vi ca 35pers.

Är sådär överdrivet nöjd med mina julklappar också! Blev riktigt bortskämd iår :)

God Jul

Jens kollar i kors, hamstern som absolut skulle vara med på bilden bajsar i Jullans händer, jag får en skrattattack... och mamma är en mäster fotograf! God Jul mina vänner :)



Strålande Jul

Var väldigt lite folk på Zumban, det gjorde att vi få som var där hade världens plats att skaka rumpa. Det var nog det jobbigaste och roligaste passet ever! Nu är det julstädning av rummet... Jobbar  resten av veckan så jag måste göra bort det nu :)





Mitt i natta



Jobbat till 21, varit med en otroligt grinig pojkvän som slutar snusa just nu, rensat ur mitt badrumsskåp.





Det tog sin tid vill jag lova, blev klar ganska nyligen...





Allt detta kastas, de är allt från nagellack,parfymer, mascaror, ögonskuggor, eyeliner...osv


Söndag

Har hunnit med mycket denna helg, har firat älsklings mormor som fyllde år igår och ätit födelsedags pizza. Idag gjorde jag något som jag inte gjort på länge.... jag sket i att ställa klockan och vaknade 12.45.. illa! For med min man och mina syskon på storheden och fixade det sista julklapparna :) En till ska införskaffas men sen är jag helt jävla klar! Underbart! :)


Fredag

Har haft fullt upp hela dagen, har lunchat med min bror och min man, varit på klappjakt (hittade dock bara en dator till mig som råkade följa med hem)... Jag har hälsat på svärmor i Antnäs och Johan har visat crossen som han har unnat sig....ålderskris jag vet^^


Sen for jag till jobbet och körde en kväll, älskar kvällar! :)

Nu är det bara att ladda om, imorgon kör jag 12-20....100% ob hela passet ;)






Det löser sig

Då har jag agerat servitris för första gången, tro det eller ej men det gick mycket bra! Lite extra pengar sitter inte fel;)


Torsdag

34 dagar kvar tills jag är här med min hjärtevän!



Onsdag

Precis hemkommen från en stängning på kvantum, älskar att jobba kväll, bra betalt och tiden går snabbt. I morgon ska jag göra servitris debut! Har aldrig serverat vid en middag men det ska nog gå bra ändå! :)


Lucia

Norrbottens Lucia kom och lussade för oss på kvarre idag, älskar att en gubbe högt och tydligt sa till en av tärnorna (heter de tärna när man har glitter i håret?) att hon absolut skulle varit lucia istället!

Jag har även pratat engelska med en italienare, våran kommunikation brast en aning om ärligheten ska fram.

Sen har norrmejeriet haft en "kampanj", det har varit 3t tjejer som har sjungit julsången för alla som har handlat en norrmejeriet produkt så fort någon har stoppat en vara i vagnen. Jag kom på mig själv med att stå och sjunga med, sen insåg jag att min sångröst  inte är den bästa och försökte förtvivlat hålla käften.

Nu ska jag ut och hugga en gran! Som den sanna norrlänning jag är :)

Måndag

Skulle varit ledig, men de ringde in mig :) Jobbade bara några få timmar, men det är ju penkizar!  Har även varit på spinning och svettats. Är en aning stolt över mig själv! Har kommit igång med träningen på riktigt nu, detta trodde jag inte om mig själv för bara 4 veckor sedan!

Juste vad hände med Kuba undrar säkert många ?!?! Det blir inget....................

JÄVLaröööööv

Resan till Kuba hänger löst, jag tror inte man kan hitta en mer besviken eller arg tjej just nu!

Kväll

Har varit på Zumba och skakat liiiite, nu har jag och min underbaring lagt oss under täcket och kollar på Grinchen. Mysfaktorn är hög :)

Tisdag

De senaste dagarna har jag bäddat rent i sängen, dammtorkat mitt rum, varit hos frissan, slagit in julklappar, handlat julklappar, bakat pepparkakor, sett på julfilmer, lunchat med Jenny, varit på spinning och myst i stora mängder.  Imorgon jobbar jag bara halvdag då ska förhoppningsvis de sista klapparna bli klara! :)







Lördag

Gårkvällen började med lite nostalgi, ialla fall från min sida. Jag, Jenny och Camilla började hos Jenny med några glas av det goda slaget. Sedan blev det en bit mat på Allstar. Camilla svek oss tidigt, hon skulle hem och baka pepparkaksdeg (imponerad).


Jag och Jenny lät vinet flöda, när vinet flödar har jag en tendens att tala osanning när det kommer jobbiga killar....... Igår var jag 29år och hade två små barn hemma. Han tyckte inte att jag såg äldre ut än 25!!!! Tack för den, nu är jag gammal också!


Kvällen avslutades på Max, En kille uppmärksammade Jenny på att hon äter jävligt sexigt. Jenny slutade äta efter det uttalandet.




Nuuuu mina kära vänner väntar jag på jobbet som börjar kl 17 :)


RSS 2.0