uuurk

Musslor var en upplevelse, en dålig sådan! Sega, fula, slemmiga och jobbiga saker! Dock så var smaken god... men att veta hur det jag tuggade på såg ut gjorde mig spyfärdig. Johan diggade musslorna han åt så gärna upp allihopa, jaja nu kan jag bocka av de från listan.






Vi har även varit på upptäcksfärd nu under kvällen, vi tog motorcykeln (om jag har glömt nämna att vi hyr en) och for iväg till en annan strand, Johan blev sur för att jag inte läste på skyltarna vart vi skulle, men hallå jag hade så mycket annat att kolla på ju! Efter att vi for vilse (som såklart var mitt fel) hittade vi tillslut fram. Då vände vi bara om och for hem, nödvändig sväng med andra ord....



ett två tre

Här i Thai har vi just käkat frulle, just nu är det ganska mulet men de tycker både jag och Jojje är skönt för vi bev rejält brända igår. Vi har hyrt en lätt-mc som vi glider runt på, jag är livrädd varje gång!  Näväl nu ska vi börja röra oss mot stranden :)



Turister




Elefant

Idag har vi (förutom badat) varit på en skjutbana och spanat, Johan tycker att vi ska test skjuta med automatvapen, jag vettefan om jag vågar, högt lät de! De hade även gocart, paintball, och elefantridning som kanske är mer min grej. Såkart hade jag inte med mig kameran....


Phi Phi

Jag och Johan har spenderat en natt på Phi Phi, vi har legat på stranden och ätit glass, bott i en bungalow, ätit middag vid strandkanten och gått på strandpromenad..... hur mycket mer strand kan man få in i en mening?? vi har det jätte bra här borta och längtar inte hem ;) Ni ska jag hoppa i duschen och sedan ska vi ut å äta :) undra vad man ska ta för gott idag :)

Under en palm på PhiPhi


Vart tog solen vägen

När vi gick till stranden hade vi strålande sol, när vi kom till stranden började det spöregna. Men inte blev vi sura för de, medans resten av stranden flydde så gick jag och Johan och köpte snorklings grejer och simmade ut och kollade på alla fiskarna. Nu är Johan och kör moped jag sitter och laddar mentalt för att våga åka med, delvis för att Johan är så jävla virrig och det är vänstertrafik och så är jag för ung för att dö!


Igår efter stranden for vi till Central Festival, de största köpcentret jag någonsin har varit i, de finns alla möjliga affärer bla Zara där jag shoppade ett par skor. Sjukt nöjd tjej ;) och Johan fick äta på KFC som han har tjatat om hur länge som helst!



Mums

Fried Yellow noodles with chicken <3


Framme

Efter en lång flygresa med skrikande barn överallt så kom vi äntligen fram till vårat lilla söta hotell, de ligger en liten bit från stranden tar ungefär 15min att promenera. Vi har hunnit bada i poolen, druckit öl, handlat och nu viar jag. Är galet trött men ska härda och vända till de thailändska dygnet! Vi har internett på rummet, sweet!

Ni ska få roliga bilder senare, nu ska jag ta en nap!



Måndag

Har varit med Camilla på storheden och spenderat tusenlappar, jag har bla köpt en ny kamera! Sitter och leker med den nu, så många inställningar som man ska förstå sig på! :) Har köpt massa nödvändigt eller onödigt till resan, detta blir toppen! Vi har även hunnit fika på stan, jag tröck en semla! här skiter man i bikiniformen :)



Söndag

Igår jobbade jag mitt sista pass innan resan, efter jag hade stängt charken for jag och hämtade upp en aspackad JennyB..hahaha kvällen var så rolig med Jenny som underhållning, mer än så ska jag faktiskt inte säga.



På onsdag åker vi, fan vad skönt!



Onsdag

Jag har något konstigt lunch syndrom, jag orkar nästan aldrig ta med lunchlådor till jobbet, jag menar jag jobbar på en affär. Jag snöar in mig på en "speciell" lunch och kör på den i flera dagar. Nu har jag käkat rostbiff och potatissallad till lunch i en vecka !?! (kul att jag hatade de för 2år sen) förra veckan körde jag på felix frysta pasta....samma pasta varje dag i typ en vecka, så har jag hållt på i snart ett år. Nu vet ni de! :)


Har surrat med Jenny i telefonen nästan hela kvällen, fäller en liten tår för hennes del. Kattjäveln river sönder hennes nya tapeter! Nåväl godnatt mina kamrater nu ska jag sova uppochned! Johan har stoppat alla kuddar i fotändan, det sägs att variation är nyttigt...



Tisdag

Spanar på läggor, ska man köpa eller hyra? det är frågan....


Söndag

Gårdagen bjöd på en hel del, först 20års kalas med hockey, pizza, tårta och lite bubbel. Sedan hämtade jag upp Jenny som tankningssälskap, for och kidnappade Camilla och våldgästade en fest i staden. Efter att ha campat i köket skjutsade vi hem Camilla och jag å Jenny fortsatte mot henne. Där satt vi och snackade skit tills Lelle kom och gjorde oss sällskap. Mycket trevlig kväll, hoppas bara att denna jävla förkylning släpper någon jävla gång! Är såååå less på den.

Idag tar jag hand om min älskade gubbe, han är bakis och hör och häpna har blivit förkyld <3

Fredag

Jag kan knappt tro mina ögon, jag är ledig fredag, lördag och söndag!  Som om de ens kan hända? Nåväl jag är förkyld, de suger men jag kan trösta mig med att säsong 2 av The Vampire Diaries snart är klar, hehehe

Ikväll ska jag till JennyPenny och äta cheesecake, mumsfillibabba!  Jag kan även nämna att resfebern har börjat krypa sig fram.. liiite :)


Torsdag

Jag snorar och har lock i öronen, perfekt! Jag tänkte ju dricka vin med Jenny imorgon....


nog hade jag

Igår natt såg jag klart första säsongen av The Vampire Diaries , det tog mig altså 3 dagar att plöja igenom 22 avsnitt, och jag är besatt! Jag tänker bara på vampyrer, jag står och funderar på om jag ser några tänkbara vampyrer på jobbet och letar tecken, jag är hjärndöd eller bara galen men det får tiden utvisa.

Jag måste erkänna att Justin Bieber inte ligger högst längre på min "Vill ha lista" Damond Salvatore ligger mycket högre nu!, the bad guy, nog hade jag ;) tur för honom att det är hans roll jag är kär i, annars hade jag nog suttit på ett plan påväg till USA och bett honom bita mig i halsen..... jag vill ha honom.

Vilken tur att jag har Johan som drar ner mig på Jorden.... fasst det hade varit schysst om han var en vampyr..typ



åååh älskling <3


Måndag

Första vardagen på det nya året ska spenderas med en massa avsnitt av The Vampire Diaries nu efter jobbet (Camilla tipsade om den serien och jag är såld!), igår låg jag i sängen heeela dagen! Såg 13 avsnitt... alla avsnitt är 40min..  Så ni har redan fårstått att jag var tärd efter nyårsaftonen. Den var bra! Började med god mat hos mammas kusin, sen for jag till Jenny i staden, det blev ett riktigt flängande efter de! Aftonen kaosade en aning, men jag hade kul!





Tack till min man som gar städat mitt rum <3

RSS 2.0