Onsdag

Okej, tiden bara springer iväg, redan onsdag!?!?! Jaja, nu laddar jag upp för 5dagars jobb, börjar med 3 kvällar, mysigt eller vad?

Måndag

Igår kollade jag å Johan på en bil, idag tyckte han att vi skulle köpa den. Sagt och gjort! Nu är vi ägare till en Mercedes E 200, den har lite små skavanker, men de får man leva med antar jag. Nä jag är faktiskt nöjd, riktigt nöjd!



Söndag

Igår kollade jag hockeyn och tryckte pizza, sen råkade de bli lite party. Spontana utgångar är de bästa, jag och Krille var de sista tappra krigarna och lämnade allstar långt efter stängning. Jag for på "efterfest" på varvet, där var min gubbe och de såg ut som att de hade blivit lite för mkt alkohol för honom. Detta fick jag bekräftat då han spydde i sängen, mysigt! 


Mådde faktiskt väldig bra idag med tanke på gårdagen, for på jobbet, slutade tidagare, nu ser jag hockey!


Fredag

När jag kammade igenom håret så fick jag ett ryck, de kallas " panik klippning", jag var så less på mina kluvna toppar så jag satte mig på en buss och for till staden, bad frissan ta bort allt slitet, allt ska bort!  Nu är mitt hår lent och jag har lekt med de hela dagen!

På tal om inget så föll en tant av bussen med sin rulator idag, de var så synd om henne :( och ingen sa nått alla bara stirrade på henne, huvva!! och på tal om annat så hade jag en sjuk dröm, jag spelade i Luleå Hockey..... jag var grym!!!


När jag ändå skriver om massa skit, så måste jag påpeka att spegeln på jobbet var otroligt smutsig, detta ska jag ta upp med städet! hehe




Torsdag

De är ganska roligt i detta hus, då endast tjejerna kollar hockeyn!!  Jag, mami, mormor å lilla julle ;) och ooOOooOOoo så nervösa vi fick vara!!!


Onsdag

Grattis min älskade gubbe på 23årsdagen <3

Har hunnit med en hel del vill jag lova, gav min gubbe frulle på sängen, for på PU-samtal med min nuvarande chef, sprang på staden med min älskling, städade mitt rum,bakade en tårta, for på arbetsintervju, åt palt hos mormor,  fikade hos Johans mamma, målade ett varv i antnäs och nu sitter jag här.






innan intervjun, och om ni undrar så fick jag jobbet ;)

nagelbitare

Jag har aldrig varit någon "nagelbitare" men Luleå hockey sabbade de för mig, big time! Jag å mamsen kollade matchen, vi satt å skrek och lekte hockey experter. Så tack för att ni förstörde mina naglar!! Kul att ni vann tillslut ;)


tisdag



Jag är superglad idag! De är så otroligt fantastiskt, har fått två underbara samtal idag. De kunde inte bli bättre!
Var så lycklig så jag passade på att bränna lite pengar, bara för att!







Måndag

Ny vecka nya tag, har jobbat lunch idag och tiden flög iväg. Sprang runt å spenderade lite pengar när jag väntade på min hämtning. Toni&Guy har de absolut bästa torrshampot, nu vet ni de :)

Min bebis fyller 23år på onsdag, haha han blir ju as gammal! ;) Men problemet är väl som vanligt att jag inte har någon aning om vad jag ska ge honom. Varför måste de vara så förbannat svårt =/
HEEEEEJJjjjjjj

Fredag

Denna dag började med ett möte kl 8.30, perfekt på min lediga dag... Vid 11 for jag å gubben ut med skotern å mötte upp hans kompis Andreas, efter att ha skumpat runt på lederna så for vi förbi Wallöfsstall och klappade lite hästar (Johan vill så gärna ha en egen häst nu HAHA)

Jag har även tagit en låååång powernap, sen blev de middag på waldorf och bio efter de. Jag har typ aldrig sett en mer värdelös film!! På riktigt, Men kvällen blev bra ändå, de trevliga sällskapet vägde upp den dåliga filmen :)





Onsdag

Som alla andra så är jag väl lite små bitter över Luleås förlust, haha jag tycker att de är så roligt!! Innan matchen så sitter alla och uppdaterar sina statusar men typ "nu tar VI de här luleå" När lule förlorar så låter de "de suger" Altså fattar ni grejen?? Jag ids då inte förklara så klura på de!

Annars så har varit vaken sen 07.15, Johan tvingade med mig upp å käka frulle,sen tyckte jag inte att de var någon ide att lägga sig igen. Så jag har städat, promenerat till Kvanum (kul att inte nordea korten fungerade), grävt ett hål runt äppelträdet (mamma tvingade mig) Suttit ute i solen och läst en bok, badat badkar, lagat mat.....listan kan bli lång altså.

Nu ska jag krypa upp i lillemans famn, kräva lite massage och se på sthlms natt!

Tisdag

Varför kunde inte jag ha blivit född i en äckligt rik familj? de är så mycket jag vill göra som kostar massa,massa,massa pengar! Eller varför kunde jag inte få ett chefsjobb dirr lixom!

Jag vill ha en lägga för 800 000kr, en lägga är väl en investering men jag har inget fast jobb! så jag får inte låna pengar.
Jag vill åka på en kryssning för 100 000kr, jorden runt, vilken upplevelse!
Jag vill köpa en ny bil, så länge den går hårdare än Johans är ja nöjd, och de kostar massa pengar!

Så om de är någon rik jävel som läser så kan ni ju skänka en slant!

Måndag

Idag kör jag min 3e stängning, sen är jag ledig! Ska springa på staden med JennyB, sen måste jag måla klart i antnäs, de är lite kaos där. Men jag har ingen ork just nu.

Annars så har jag avnjutit en promenix i solen, synd bara att de blåste så förbannat!




Torsdag

Efter jobbet så for jag å älsklingen min å köpte färg, vi (jag) har målat hela dagen, nu är jag less som fan och är inte ens i närheten av att vara klar.  Detta kan bero på att jag gick lös på typ alla Johans möbler när jag väntade på att väggarna skulle torka, så de kan gå!

Onsdag

Idag vaknade jag 14.00, men inte var jag pigg för de. Har inte gjort nått vettigt alls, men de kan vara skönt de me. Passade på att baka lite muffins, mest för att fördriva tiden. Men goda blev dom!




Tisdag

Jag hade världens mardröm i natt, den handlade om MAX, bebisar och skotrar. De låter kanske inte så hemskt, men de var as läskigt! Nu ska jag krypa ner hos min man och gosa!


Söndag

Gårkvällen var underbar! Så jävla rolig, jag förstår verkligen varför jag mådde dåligt imorse!  Men jag har en underbar man som fixade frulle åt mig (köpte),Pizza och iskall cola kan inte göra en bakis dag bättre. Efter många om och men så övertalade han mig att fara ut med skotern, jag flög av och landade på en is klump, behöver jag säga att de gjorde as ont? Nu har vi traskat ner till kiosken och köpt gotta, en film blir avslutningen på denna helg!



Fredag

Blev en sväng på staden men min gubbe idag, kom hem med en jacka,brallor och en topp. Jag är nöjd över mina köp!




Ikväll blir de mys, skulle varit ledig imorgon men de krisade sig lite på jobbet så jag jobbar 11-17, efter de blir de party med JennyB !

Torsdag

Har varit på bio med bengan, vi såg min låtsas fru,
ooo så bra den var ! Över förväntan :)


Onsdag

Tänkte att jag skulle skriva nått roligt hära, men de får vara jag är trött! Nu är de jobb en sista dag sen är jag ledig fredag-måndag. Gud så skönt!


RSS 2.0