pepp

Skit trött som vanligt, vart tog all energi vägen ?? Idag fotade vi till årsboken ! Pepp som satan att se hela klassen i studentmössan !!! INTE LÄNGE KVAR !!


jiiha

Solning och glass på Donken! Men de roligaste var att få köra Krilles 240 !! ASROLIGT helt enkelt. Men satan va ovant de var att köra mercan sen ! herre gud.


Tisdag

De kom ett gäng killar till jobbet idag vid kvart över 8, ett riktigt merca gäng! de är bara jag och fredrik kvar å fredrik är på kontoret och slöar som vanligt. då kommer en av killarna fram till mig.

Killen - Jobbar Jenny Bengtsson idag?
Jag -jo men hon slutade klockan 8.
Killen - FAAAN grabbar vi missade henne.
Jag - Hur känner ni Jenny ??
Killen - De stod hennes namn på kvittot sist vi var här.

De låter kanske inte så roligt nu, men fan vad jag skrattade. Dom visste tydligen att jag var JennyG också, men hur vette fan, har aldrig sett dom förut :S De där gjorde min kväll och jag slutade vara sur för att jag skulle vara tvungen att jobba över !


pöss

Har två låtar som fastnat på hjärnan just nu !! En är en remix som JohannaB la upp på sin blogg, så jag går runt och sjunger "give it to me baby like bom bom bom" den andra är låten som krille poppade i sin lilla volvo i lördags, så när jag inte sjunger den så är de den andra "Don´t fuck with me"

Sånt som händer ! Nu är de endast en vecka kvar tills min gubbe är hemma! ÅÅÅÅh vad jag längtar !

Kan även passa på att säga att vi har fått en lägga i oslo ! Så detta kommer bli mitt hem.






blää

Jag är riktigt jävla äckligt bakis !!
Johan jag är sjuk......du måste ta hand om mig :(


camen <3



Fullt ös !


lördag

Lördagar ska vara underbara, men denna lördag börjar piss. Ställde klockan så jag skulle hinna plugga ! har suttit och pluggat sen kl 11. De suger, är så jävla tråkigt. Nu är jag less och lägger ner pluggandet, ska börja tagga för kvällen istället. Vi ska grilla oxfile här hemma ;) sen bär de av mot stan för Fridas 20års party, en Max fest helt enkelt.  Sen ska jag träffa upp mina klasskamrater på Allstar när maxarna försvinner till Cleo.

ljudet av ett annat hjärta



Ibland tror jag inte att jag uppskattar Johan för allt han gör,
började tänka på när vi bilade ner till sthlm i januari för att sedan flyga till Gran Canaria.
Vi skulle båda två köra! Lånade Johans pappas buss/multi van eller vad fan de är.
Stackaren sov 4 timmar och sen började vi köra kl 6 på morgonen. Johan körde först,
han blev tröttare och tröttare, då var de min tur att köra. Jag fick panik, klarade inte av bilen, aldrig kört en diesel förut, och dena bil var ju stor som ett as. Körde kanske 200 meter och Johan fick köra hela vägen själv,  jag sov  så gott på passagerar sätet. stackars gubben min. Hur står du ut med mig?


en tanke

Jag och Johan har pratat bilar den senaste tiden, vi är less på mercan helt enkelt! Den ska säljas, även fasst jag älskar den bilen !!!Vi ska istället köpa en audi a6 -06. Vi har bla kollat på denna. Feeet mercan är ju ändå en 98a! Dags att byta upp sig till nått nytt å frächt som går hårt ;)






Älskar att köra mercan, vet inte varför. De här är ju party bilen nr1 !! Basarna är konstigt inställda så dom bara skramlar, Nostalgi musik dunkar ur högtalarna som Mr vain, haha. Bilen är inrökt. Jag hör till en av många som lutat sig ur rutorna och spytt efter en galen utekväll. Letar man noga så hittar man säkert ett pommes på golvet, denna bil har tagit mig till skolan lika troget nästan varje morgon nu sen i december, reserven kan man köra flera mil på. Haha lilla lilla mercan vad ska jag ta mig till utan dig ? :)


nationella

Nationella idag gick bra ! Men vem fan sitter och skriver i 5 timmar?? jag var klar efter en, Har gjort bort dagens promenix också! Är riktigt trött, funderar på att gå å sova nu ?!? tragiskt... Förhoppningsvis får jag ett par sommardäck till mercan idag också, och de gillas !

Tigerbalsam

Har varit å promenixat med Puffen idag igen, en lång promenix som vanligt. Eller de var egentligen en kort med tanke på hur långt vi brukar gå. Vi stank tigerbalsam när vi gick, men tänker inte skvallra varför, de får ni suga på ett tag ! ;)

Idag kom min kära familj hem, de betyder att de är slut sovet med mami :( så nu har jag flyttat tbx till mitt rum med en härlig renbäddad säng ! Mina sänkläder har varit ute sen i söndags, ser fram emot att få krypa ner i mina satin lakan!  Lite lyxigare helt enkelt ;)



G-natt


mys

Jag och Jenny har varit och fotat kossor till våran bok, nog var dom söta! Men de doftade inte gott om man säger så, kräkreflex när man kom in !! Nu väntar en promenix med Jenny B och kanske Johanna ;D



Bebis ko på 3 dagar!



Mamma Mu och gänget chillade


kallt

Blev en prommis med Jenny idag igen! från porsön till stan, en kortis i solariumet och sen trask till porsön igen! Kallt som satan på hemvägen. Typ levande död just nu.... ÅÅhh vad jag längtar till min gubbes famn!! <3


viktigt

Jag gör allt för att slippa plugga just nu, evolutionen är de tråkigaste jag har varit med om i hela nk B !! ååh inte en lite uppgift heller... Men men jag försöker roa mig på andra sätt..






Så här roligt har jag !


Syndat

En lektion som bestod om en hälso föreläsning, chill eller vad ?? For till storheden direkt efter, köpte lite små skit saker. Sen lockade max skylten för mkt !  Hade just suttit och lyssnat på hur man får en bra hälsa, så far jag och tar en hamburgare... Kan inte ha lyssnat så mkt. Menmen de löser sig ;D haha

Nu ska jag ta tag i mitt nk arbete om evolutionen, Ingen lust men jag måste!


så typisk

Efter mina lektioner så for jag hem och spenderade mitt hål, for tbx till skolan och då hade vi tydligen ingen lektion. Lite små surt men ändå otroligt skönt. Har fått lite religions plugg bortgjort också ! Slänger upp en bild från lördags natten, typ så där de såg ut när pojkarna lämnade oss. hahah



Varför är jag utmobbad från myset flickor ??  Jag bara undrar ;)


<3

Har suttit och skrattat åt Hollywood fruarna med mami, Maria måste vara den skönaste människan ever! Imorgon väntar en skoldag som bjussar på ett rejält hål! typiskt.... Efter skoldagens slut så ska jag mamma och mormor på waldorf och "fira" att resten av familjen är borta. De har varit riktigt skönt idag utan jobbiga syskon måste jag erkänna!! De gillar jag !

Att slippa Johan är dock inte lika roligt :( Saknar min ängel <3

Hero of war

Passade på att sova med mami nu när resten av familjen är i björkliden! Riktigt skönt att slippa mina syskon ett tag!! Var nyss ner på konsum och skulle hämta utt mitt paket, men då hade de problem med datorn så de gick tydligen inte !! Jävla skit, de är inte meningen att jag ska hämta ut de, i torsdags tjorvade ju lönen....

Är hemma på mitt hål, ska försöka göra bort lite religions arbete ! Men vi får se hur det blir med den saken :)


inte helt fel.

Gårdagen var galen ! Riktigt jävla galen !! Började hos Linn, begav oss till Allstar där Jennys pappa och hennes fasters man var. De ville supa ner oss, köpte in alkohol till ett värde av minst 6000kr skulle jag tro. När det var dags för hemgång skjutsade Johannas syrra oss till Max. Köpte  max mat och efterfestade i mitt rum. Fick sovsällskap av tre heta tjejer !! och de är ju inte fel :) Härjade till 7 tiden skulle jag tro.. upp vid 10 !! Personalmötet idag gick ändå bra. Vi var på golfgarden och körde mångkamp med grenar som bla pistolskytte ! Sen avslutades det hela med en taco buffe !

Längtar tills min underbara pojke kommer hem från Norge, de är inte så länge kvar nu! Älskar dig Johan <3

mot jobbet

Igår busade jag med Bengan, riktigt trevligt! Nu ska jag snart fara mot jobbet. De är maxbox för 19kr. JAG DÖR.. Får passa på att sälja dippar haha ;D

För er som inte vet, Jag älskar min Johan <3


16/4

Hellu, knasigt väder idag !?! Soligt och fint ena sekunden, snöigt andra, den tredje så haglar det och den 4e så stormar de för fullt. Får se vad kvällen bjuder på, har faktiskt ingen aning. Jag och mina syskon ska laga Tacos. De betyder att jag kommer laga maten och dom kommer slåss undertiden. Som vanligt altså :) Ska nog ta en liten nap nu, är riktigt trött ;D

cooling

Imorgon ska jag vara gangsta queen och bryta mot lagen ;) jajamen jag ska köra med vinterdäck. Vist är jag cool haha :D Övertrött som satan men de funkar ! Dricker Dr pepper, jag som inte ens tycker om de ?

som jag sa

Lönen idag var verkligen en riktig suprice , hela 40 kr och 50 öre hade jag tjänat denna månad... Visade sig att de hade blivit nått fel så jag får resten så fort som möjligt haha , ganska komiskt egentligen :)

Nationella provet gick bra, tror jag i alla fall. Helt okej enligt mig men man vet aldrig. Har varit hos mormor och tvättat johans bil sen bjussade hon på pizza till lunch, därför väntas en lååång promenad med Bengan ikväll ! :)

Johan <3

cool jenny

Idag när jag var hos farmor och farfar sa de att min student skulle bli sponsrad, och de gillade jag ! ska hålla ett tal i svenska B´s nationella prov imorgon. Har skrivit ett provisoriskt pm, haha de blir ju som de blir, jag ids inte helt enkelt ! :) Imorgon får jag även lönen, men jag har inte fått någon lönespec så de blir en suprice vad som finns på kontot helt enkelt.


Lan

Jenny kom hit och vi lanade ;) arbetspassen för maj månad blev släppda idag, och alla jävla maxare måste ha varit inne samtidigt som vi för de gick så otroligt segt! Kan tänka mig att de var som ett riktigt lan, vi satt och svor över datorerna och blev riktigt hetsiga. Sånt som händer ;D Ska snart bege mig till G-stan för fika hos min farmor och farfar, farmor fyller hela 63år.  Passar bra för jag är sugen på fika!


Som vanligt problem med rubriken

Skönt med en sovmorgon idag, klev upp vid 11 och käkade lite frulle sen for jag ut och sprang lite, när jag kom in så gjorde jag lite magövningar och annat kul, och nu ska jag hoppa i duschen.

En puss till Johan <3


ojoj

Promenad med Jenny och lilla Girre idag igen!  Va fan händer med mig? Jag som är världens slöaste.  Vi traskade runt i 1,5h,  och när jag for från Jenny så kom hon med förslaget att gå på body step imorgon, Va fan!! vill människan ha ihjäl mig eller? Lite smått sugen faktiskt! Men de återstår att se som sagt.....


Gör som blooomie

Jag är en copycat mjaaau ;)
Vi matar, Vi matar, Vi matar.....Hela året 08 var fan bra !

Pratade om de galna tiderna med bengan och blom idag på skolan, vi var störst och bäst ! De enda vi hade respekt för var oss själva !  Rädsla existerade inte i våran värld. Vem skulle kunna slå oss lixom ? Allting löste sig alltid. Vi var aldrig i trubbel, Vi skapade de åt andra ;)



















































Tänkte lägga upp massa mer bilder men nu är jag fan less ! haha ;D
Men en av de mest underbara saker 08 måste ju ändå varit detta <3










13/4

För er som är bra på matte kanske ni redan har räknat ut att johan kommer hem om 20 dagar :) Har blivit van att vara själv och de känns inte som någon större sak längre, har märkt att jag är riktigt bra på att anpassa mig efter vad situationer kräver. Nåväl idag fick jag en ny kollega, Grattis Ida till jobbet ! (En av de två roliga)

Får se vad kvällen bjuder på, kanske lite träning av något slag ?? Imorgon är de en ledig dag, Skönt med sovmorgon. Sen blir de LAN (fniss ^^), måste sitta bänkad framför datorn när Maj passen släpps på jobbet, jag ska jobba som ett djur !

Hurtigt

Jag kom nyss hem från en promenad med JennyB som varade i hela två timmar, inga slöa pauser heller utan två timmars aktivt promenerande ! Lite surt att de började regna mot slutet men de gör inget. Nu sitter jag här med en stor the kopp och läser bla Johanna B´s blogg, jag håller med henne sommaren 08 var bra ! Den sommaren som jag började hänga med min bebis juuh ;)


 



Hahaha jag är ju lik mig......


Dagens

Idag kom brevet som jag väntat på ! skatteåterbäringen :D landade på 10 692kr. Jag är jävligt nöjd ;)

Söndag

Jag inhandlade lite nya saker på ikea. eller inte jag mami såklart ;D Fick med mig ett nattduksbord, en lampa, sak som man har bärbara datorn på, lite ljusstakar, lådor  och ett par skor från skopunkten. Jag är nöjd ! :)

Har pratat med Johan för ett tag sedan, ååh vad jag saknar den pojken :(


---

Jag vill inte men ikväll måste jag plugga! eller jag kan göra de imorgon men jag vet att de inte kommer bli av eftersom jag ska till IKEA med mami. Bra dag på jobber var det också! slutade lite tidigare och det uppskattades ;)

Det ryktas om att Johan ska börja blogga igen ;) Johanpp.blogg.se


Busigt

Just kommit hem från en kväll full av bus med JennyB, Vi har varit chaffisar,kollat sjuka bloggar, handlat gotta, sett på solsidan, glidit biiiilen, besökt fester osv. Massa skratt speciellt i slutet !

Ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet imorgon, Första gången jag jobbar med Bengan ! Första gången jag längtar till jobbet??  Men sängen lockar inte speciellt mkt när jag måste sova själv, tyvärr :( Vill ju ha min lilla gliis brevid mig !


+24

Nu är de 24 dagar kvar tills min bebis kommer hem, du kommer bli så jävla bortskämd gubben! så var beredd ;)

Jag skulle vilja veta vad jag höll på med inatt när jag sov, jag brukar vara en person som inte rör på mig så jävla mkt, men inatt vetefaan, Jag måste helt seriöst ha letat efter Johan i sängen. För täckena var på golvet, kuddarna lite överallt och lakanet hade jag lyckats dra upp.  Funderar på att filma en hel natt och sen se på filmen, eller när Johan är med, ååh vad roligt han som alltid pratar i sömnen :D

Kvällen planer lyder följande

- Köpa en Mango
- Plugga genetik
- Se på Solsidan
- Kanske lite bus med Jenny


sista krigaren

Detta kan bli ett ganska långt inlägg så jag varnar er !

Klockan är snart halv 5 och jag kom just hem från Antes 19års fest, Jag, Ante och Cassie var de sista krigarna och denna kväll var så fruktansvärt komisk på alla sätt och vis.

Kvällen började bra roligt folk, dock lite stelt att vara nykter. Alla var glada träffade många från de "gamla partygänget", agerade chaffis några gånger och skrattade åt alla fyllesvin.

Kvällens första händelse var att en brud fick åka ambulans för att hon inte kunde andas, synd om tjejen men på "min tid" kunde vi supa ;)

Förhållanden är de underbaraste som finns eller? De var ett par på festen, tjejen i detta par klängde på andra killar! killen sa inte till tjejen han satt på en stol i köket och tjejen och den andra killen på en annan. Efter ett snack med killen så frågade han om jag kunde sätta mig i hans knä så han fick se hur hon reagerade. Hon blev skiiiit sur. hahaha (Hoppas att Johan inte tar illa upp, du vet att jag bara vill ha dig gubben <3)

Fyllekörning existerade (nej johan inte med din bil)

 Pojkar slogs för  gamla saker.

Mobiltelefoner försvann (den blev även återfunnen)

Åter till mobiltelefonen som försvann, Jag anklagade på en gång "kleptomanen" som vi kan kalla henne, efter ett  tag så svarar kleptomanen i den försvunna telefonen. Hon anklagar då sin pojkvän för att ha stulit den. Jag och Cassie började garva, kleptomanen blev skiit arg.  Då gick jag och Cassie ut på baksidan där de fanns en soffa. Kleptomanen kom ut och var skiit arg på oss. Stod och skrek massa saker  tex "ni är så jävla äckliga", Hon förklarade att de inte var hon som tog telefonen, En mogen Jenny svarade "okej då är de så vi släpper de" Men bruden stod och ältade. Vi skrattade ännu mer. Cassie sa någonting i stil med " de är så kul att du alltid är med när nått blir stulet". Då gick proppen för kleptomanen som slängde ner cassie från soffan och slog henne på axeln. Jag fick en Spark i magen. Jag och Cassie skrattade ännu mer (ni får inte tro att de gjorde ont) vi gick in och hon var hysterisk.  Satte oss i kökek  och hon kom efter. Som tidigare så satt jag bara och flinade åt henne , då var jag tydligen ful också =)

Jag tycker synd om tjejer som henne, som en sann ledarskapare började jag analysera, hmm kan det vara något i hennes barndom som är fel? Tror inte alls att den tjejen mår bra. Synd om henne som måste stjäla från sina vänner. Tänkte skicka med henne pantsäcken när hon gick så hon fick sig några extra kronor. men jag hann inte.

Skönt att jag inte drack ikväll, de hade nog spårat totalt. Jag hade absolut inte accepterat en spark i magen om jag var onykter. Där hade kleptomanen tur ;)

Sist men inte minst, Jag älskar min egna Johan <3




brb

Har städat och rensat min garderob idag, och de var på tiden! Orkade aldrig rensa när jag bytte rum, slängde bara in skiten. Blev 4 påsar med kläder som ska kastas/ges bort.

Nu ska jag till Johans pappa och hjälpa hans tjej att söka jobb haha =) sen ska jag till Antnäs å lämna kläder åt hans systrar ;D

Jag saknar min lilla gris och tycker att han ska komma hem nu!


Elit

De jag kommer säga nu är inge ljug jag lovar ;) Jag har faktiskt varit ute och sprungit nu på "morgonen", kännde för att springa när jag vaknade så jag letade fram löpardojjorna och for ut. Jag var ute i lite mer än 20 min, inte alls länge men de känndes ändå ! Har nog inte sprungit seriöst sen idrotten i 9an, om ens de var seriöst.



Förlåt Johan för att jag svettas i din jacka hehe ;)


Spontant

Jag vill göra nått galet ! Eller inte galet men spontant, kanske en kväll känna att "fan vi drar till sthlm" sätter sig i bilen och ser vad som händer.  Jag tror jag behöver lite mer spontana saker i min tillvaro. Så om någon spontant får för sig att dra till sthlm, jag är på !


Spontant

Kan visa upp mina senaste inköp, bara för att jag har lite att göra =)



Linne från H&M "genomskinligt"
Var tvungen att köpa hårsprayet bara för att.
Nagellacket var skit gulligt


Stackars Jenny

De sista dagarna har jag fått höra "stackars Jenny" en hel del, Men jag håller inte med, jag tycker inte det minsta synd om mig! Visst Johan har farit till Norge och de är skiiit tråkigt, men han kommer hem till mig igen ! hans pengar ska VI ha kul för tillsammans.

Att ha en pojkvän som älskar en så mkt att han far bort och jobbar för min skull, kommer hem igen fasst han får heltidstjänst om han vill. de är inte synd ! Jag kan skratta mig lycklig som har en sån underbar gubbe <3

Klart jag är ledsen, körde hem men solbrillorna på från flygplatsen även fasst de inte var minsta lilla solsken bara för att ingen skulle se att jag grät.  Jag älskar min Johan utan tvekan.


Dagen före dagen

Imorgon far Johan tbx till Norge och jobbar, han kommer inte hem försän den 3e maj.....Pissigt som fan och jag stödjer INTE  hans beslut att fara dit.  Igår var vi och handlade massa mat åt honom, och idag ska vi packa allt som kan vara nödvändigt.  Självklart är jag ledsen och vill inget hellre än att han ska stanna, men nu måste jag tänka frammåt !

Johan lämnar sin bil till mig och de gillar vi !
Utan gubben blir de garanterat mkt mindre snask !
Jag ska börja träna nu !!
Kanske kan börja göra skolarbeten lite seriösare.


bilder

Några bilder från helgen.




Ojoj, här skulle man vara cool och burka men tippade istället.


Några av mina minsta 3-männingar, så söta =)


En tradition som vi har är att ha ett fackeltåg med alla skotrarna.


myspys


bror visar hur man gör...


Helt okej

Påsken har bestått av massa god mat, grillning på isen, skoter körning, bus, grillstugs häng, cider och skumpa, mys i allmänget. slänger upp lite bilder när syster kommer hem med kameran.
 Jag och Johan for hem en dag tidigare, Vi tänkte grilla ikväll, men vi kom fram till att vi inte fick fram grillen för all jävla snö så de blev grillpanna istället, nästan lika gott. Jenny har varit här å vi har jobbat med projektet. Nu ser jag och Johan film och njuter av att ha huset för oss själva :)


1/4

Så vem har ni lurat idag?? jag har lyckats hålla mig borta från allt svammel ;D Packar det sista, ska käka och sen bär de av till pirttiniemi, som ligger utanför korpilombolo som i sin tur ligger utanför pajala. De är en tradition och den kan man ju inte bryta....Fy faaan vad jag ska köra skoter :D

Nu blir de bloggtorka tills på  måndag , Glad påsk på er ! :)


RSS 2.0