Onsdag

Jag älskar Zumba! Dom säger ju i den här reklamen för tvshop något i stilen med "man känner inte ens att man tränar". Vet ni vad? De stämmer juuuu! Efter ett zumba pass känns det knappt som att man har rört på sig, men när jag såg mig själv i spegeln var jag röd i fejjan som en gris och svettig som som bara den. Zumba <3


Redo!


Tisdag

Jag älskar Bingo! Han är så jävla grym, jag har för ovanlighetens skull läst en bok och jag blev kär. 2 dagar tog det för mig att läsa ut den, och jag är ingen som brukar läsa...

Det jag vill säga med detta inlägg. Läs boken! :)


Söndag

Jag och Johan hade en riktig mysig morgon med glögg och lussebullar i sängen, älskar när det inte finns några måsten, man kan mysa i flera timmar. Men även det blir man less på, så vi har hunnit städa lite.


Igår for vi till Candy World och kollade in utbudet, jag och Julle plockade ihop en stoooor godispåse. 2,5kg slutade kalaset på. Tjejen i kassan skrattade åt oss, jag och julle höll också på att dö när vi fick veta vad den vägde. Men nu har vi godis för ett halvår frammåt.



Lördag

Dricka lite vin hos Jenny slutade såklart på Allstar, men jag var duktig och hade tanken "du jobbar imorgon Jenny" i huvudet nästan hela tiden. Arbetsdagen gick bra men tanke på gårdagen, ikväll blir de bio. Detta är upplagt för att bli en perfekt helg :)



Stjärnan är på plats i fönstret, den är så mysig.


Tisdag

 Tänkte börja inlägget med ett citat sagt av papsi tha man  :)

"Om vi skulle varit i behov av att byta fönster skulle datorn flyga, men jag är för snål" 


Jag och Camilla har varit på zumba och kört järnet, efter det så blev de en liten sväng i gymet. Jag kan endast tala för mig själv, jag måste sett ut som en levande nudel när de var done!


Nu ska årets första LusseBULLE  förtäras, ååh jag känner en smak symfoni i munnen, det kommer bli såååå gott!








Måndag

Idag gjorde jag tabben och kom för tidigt till jobbet! Trodde att jag började klockan 8.00....Bättre än sent antar jag...

Har varit på Storheden med min gubbe och syster.Vi var runt på Media Markt, Elgiganten och Expert, Johan övertalade mig till att köpa ett ps3. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha det till, men har en otroligt glad kille just nu. Som ett litet barn på julafton :)

Söndag

Har käkat hos mormor, nu ligger jag utslagen och har någon slags matkoma, trevligt värre! :)

Tycker att det är tråkigt att jag inte har tid att träna på att göra naglar, och det är så trist att jag inte får ha de nu när jag jobbar i charken. Jag hade räknat med att bli arbetslös till hösten och ha all tid i världen! Men arbetslösheten blev till mer än ett heltidsjobb. Någon gång i framtiden ska jag bli king på detta! vi får se när!

huvva

Varvar ner efter jobbet, nackdelen med att sluta sent är att jag absolut inte kan sova direkt efter. Kollar på senaste avsnittet av Värsta pojkväns akademin. De skulle hålla i en "begravning" och ta ett sista förväl av sina flickvänner. Då började tårarna spruta! Det var så mycket känslor.  Nu ska jag pussa sönder min gulleplutt <3 Är en aning kärlekssjuk!

Lördag

Om 55minuter börjar jobbet, vilken härlig lördagskväll... Men allvarligt, dubbel lön! lätt värt :)

Bingo

Jag har fixat mig en Volvo C70 cab, coolt va!! Tänk att glida omkring i den på sommaren, underbart! Jag räknar nämligen med att vinna den på bingon imorgon, och jag har köpt en vinstlott!!


skönt!

Då var min Zumba oskuld borta, de var riktigt roligt, skaka lite rumpa är väl aldrig fel?  En timmes köttande! var jag trött efter?? jajamensan, Blev det även 30min core efter zumban? jajamensan! Jag och Camilla har köttat rejält med andra ord!

Blir otroligt besviken om detta inte känns ikroppen imorgon!


Måndag

 Nu är det ca 2månader kvar tills vi åker iväg till värmen, oooh vad jag längtar. Det kommer bli så fantastiskt bra!!  Men till något helt annat, jag och gubben sitter och spanar på kryssningar, vi har hittat the one! Men denna historia är dyr! 100 000kr/person. Önska kan man ju alltid ;)  


Har hunnit vara på spinning idag, och kl 17 börjar jobbet, de ger bra med penkizar ;)


11.11.11

Ingen har väl missat dagens datum? (eller gårdagens om man ska vara exakt). Jag försöker varva ner från kvällens jobb, jag och gubben har ätit varma mackor, nu sitter vi vid varsin dator som de två nördarna vi är :)
Har även uthärdat ett spinningpass idag, lär inte kunna gå imorgon men de är ett framtida problem!

Torsdag

Då var första kvällen i delin avklarad, jag kan nog vänja mig med detta! Mindre jobb, mer betalt ;) som de ska va!
Sitter och gluffar på den sista chokladbiten någonsin!, nä det var en lögn, en fet jävla lögn. Jag tycker om choklad fööör mkt för att kunna sluta helt, men nu ska "lördagsgodis" få en helt ny betydelse, inge mer slisk på vardagarna! Nu ska jag bli nyttig, på riktigt :)

Onsdag

Jag tänkte skriva nått vettigt men kom inte på ett skit! ......... Julle fick sin försenade födelsedagspresent idag, så nu luktar både hon och jag Justin Bieber, eller jaaaaaooo ni fattar!! parfymen :)

Imorgon jobbar jag min första stängning i delin, spännande att få börja jobba lite kvällar :) hälsar även min ny-gammla kollega från MAX välkommen :D

Tisdag

Min man har blivit sjuk, stackarn hade nästan 40graders feber tidigare idag. Hoppas att jag inte blir smittat, har verkligen inte tid att bli sjuk nu!!! peppar,peppar!

Nu vill han ha lite the, min lilla sjukling <3

Måndag

Nu är jobbhelgen över, får vila upp ordentligt så jag orkar det kommande 6 jobbdagarna! Jag börjar med ett bubbelbad ;)



In time

Mysigt med bio, men en dålig film!


Torsdag

For på IKEA med familjen idag, blev inte mkt shopping för min del men lite saker får ju alltid följa med hem ;)  En trevlig roadtripp var de! =)
Nu väntar min man i min renbäddad säng! Mys :)

Nickelback


Mums!

En "äkta" caecarsallad måste innehålla följande! Romansallad, krutonger, parmesanost, dressing såklart, kyckling och bacon. det övriga är endast en bonus ;) Gott som bara den!

lätt att älska ;)


Nelly.com

Beställde hem lite kläder från nelly, dessa klänningar var på rea, och de blir perfekta att ha när jag ska skutta runt på Kuba om ca 2 månader ;)





Fick även hem ett par skor, dessa är sååå snygga! Men förjävligt stora! Har man breda fötter ska man köpa! blir att skicka tillbaka för min del.


Söta

Karin gjorde dessa sötnosar på jobbet! buuuuuh ;)


Tisdag

Jag och mormor har städat mitt rum i 4timmar, det finns inte en dammpartikel kvar!! Rent äre!




 


RSS 2.0