31/3

Tänk att detta är sista dagen i Mars, snart sommar ;) Har bara haft en lektion  idag och vi mediterade  (jag sov). Gårdagens road trip var riktigt rolig, känndes knäppt att jobba på en annan restaurang, de var kaos då ingen visste vart någonting var, de var galna SAIK fans där, jo personalen var tvungna att ha SAIK kepsar... Vi lulebor uppskattade inte de så speciellt mkt.  Nu håller jag på å packar för fullt, imorgon drar vi till stugan och möter upp tjocka släkten.

29/3

Snart påsklov, de är varmt välkommet ! Har inte allt för mkt att skriva just nu, De har hänt så mkt roliga saker att jag inte riktigt vet vart jag ska börja ;D Imorgon drar jag ner till skeå med Jacob och Sara , vi ska jobba kväll. Kul att jobba på en annan restaurang =)


<3




Cause we belong together now, 
Forever united here somehow, You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you!


<3

Tänkte bjussa på lite öron godis denna lördag! Han är så söt och låten sätter sig på hjärnan ! låten är en riktigt förfests låt  ! Tänk att killen bara är 12/13år !




27/3

Idag gjorde jag frulle på sängen till min grabb, vi såg även på The bucket list, en riktigt mysig morgon. Nu är hela familjen i full gång med att fixa sig inför 40års festen vi ska på.


Jag är inte riktigt redo att haka på mittbens trenden,
men snart kanske ?? ;)


26/3

Är äckligt mätt, riktigt god middag som mami komponerade ihop ! Kvällen blir nog lugn, jag och Jojje ska förbi hemmakväll och hyra någon film. Så de lutar nog åt tv hållet ;)

söt

Johan är så söööt, alla vet väl vad sången prästens lilla kråka är?

Johan sjunger : HÄSTENS lilla kråka....
Jag: Johan vad sjunger du ??
Johan: Hästens lilla kråka...
Jag : Men gubben man sjunger ju PRÄSTENS lilla kråka.
Johan: Men vadå en häst kan ju ha en kråka, mamma mu hade ju en !
Jag. men du sjunger fel
Johan: SHIIT JAG HAR SJUNGIT FEL I 22ÅR !!!


Onsdag

Otroligt skönt att vara ledig, vaknade vid 12 tiden och kort därefter for jag och gubben till stan, fick med mig ett nagellack och en sjal hem. sjalen ser ut som en zigenarsjal men jag gillade färgerna (Y)


Johans dag

Grattis gubben på 22års dagen <3 Sitter ute i antnäs, de har käkat smörgåstårta, jag är riktigt anti mot de så jag snaska kladdkaka istället ;)

puzzis

Är fortfarande proppmätt efter lunchbuffen på exotic som Johans mormor & morfar bjöd oss på idag. Ska hoppa i duschen och skämma bort håret med en inpackning. Sen blir de lite plugg innan sängen kallar :)


22/3





It's the final countdown


21/3

Vet inte hur jag ska börja att beskriva gårdagen. stägningen gick hur bra som helst, Vi begav oss till Gstaden och sa grattis till Elin. Skjutsade Lina & Co till Allstar, hämtade min gubbe och M som blev skjutsade till björx, Efter ett tag lockade Max dit vi for.  Skjutsade hem M & Co. Jag och Gubben gick på 40års festen som mina päron var på. Jäääääävla vilket drag ! helt otroligt ;) Johan dansase med min mami. (Johan kunde inte dansa)  skjutsade hem 4 svängar från festen, jag var hemma vid 5...

Lördag

Grattis till Johanna B som vann dipptävlingen,
hon svarade med imponerande 52 dippar och det korrekta svaret var 53 !  haha ;)

Efter jobbet så for Jag, Jenny och Krille till Linns 20års fest där alla goa brudar var ! jag blev så hääääääääääär sugen på att dricka av såhäär. Men jag körde bil....  Sen gick vi på Allstar ett par killar vinkade oss till deras bord, visade sig att vi satt med luleå hockey. Lite små kul att prata engelska med vissa spelare, lite små kul att mina vänninor drack gratis ;) Drog hem vid 1, slocknade på en gång =)

 


Pusss

Vad gör man en fredag som denna ?? Först ska jag till jobbet och .....jobba ;) Sen tänkte jag att jag kunde vara snäll och skjutsa mina vänner till krogen. så ring mig :) Både Anna och Linn firas ikväll ! Grattis till er tjejor. Själv hade jag tänkt att bli fullCola blandat med Fanta. Ueev va äckligt de lät. Men de kan inte alltid vara gott. Okej överdrivet nu. Men i alla fall så lär ju sockerchocken sätta igång party humöret, eller?   

Tro de eller ej imorgon jobbar jag igen! denna gång stängning, sen beger jag och Emma oss fort som bara den till Elin på hennes 20 års party, Även denna kväll är de cola och fanta som gäller då mina päron dricker riktig saft på ett 40års party, Jag ska vara chaufför och basa Guns´n roses åt min papi.

Vad kan jag då tänkas göra på söndag ?  Jobbaaaa :D



wohoo en Tävling här i bloggen!
Hur många dippar tror ni jag kommer sälja ikväll?
Den som har närmast svar vinner ett sånt här kort !
Detta kort bjuder er på en plusmeny och dip till erat mål..




haha jag är såklart oseriös ! Men gissa ändå ;)


19/3

Försökte verkligen göra allt för att ligga kvar i sängen idag, den var extra varm och så jävla mysig. Men mamma och Johan krigade för att få upp mig och de lyckades. Men jag tänker inte tjura över de. Jag tänker bara skita i vad de säger, så jag far till skolan till min andra lektion :)

mami <3

Gick förbi mamsen på hennes jobb och visade upp sminkningen när den var klar, berättade även att jag lagt undan en kavaj. När mamma kom hem hade hon köpt den åt mig <3 Underbara mami :) Så nu har jag äntligen en "lång" svart kavaj !

Mary Kay

Studiebesöket på 1000 nya ungdomsjobb var intressant, lite tjatigt dock men givande, Traskade med Jenny på stan en snabbis och gick sedan till Mary Kay, Blev nöjd med resultatet, hon visade bla hur viktigt de är med redskapen som man använder, har du dåliga grejer blir de en dålig sminkning, Så jag passade på att köpa lite "verktyg"




Hon gjorde en lila make på mig :)


Godmorgon bloggen

Vilken spännande dag jag har framför mig, studiebesök och sminkkursen, okej studiebesöken skiter jag i. Jag skulle skriva nått roligt som jag tänkte på för 5 sek sedan !!!! men nu har jag glömt bort de . Vi säger att jag skriver någonting roligt här, och ni sitter och småler för er själva för att de var så roligt. hehe :P


.

Ska ta och plocka fram min kreativa sida och hjälpa lillebror med sin bilduppgift, en gång i tiden var jag ganska duktig på att rita, vi får se om de sitter i ;)



Ser ni vem de är ? ;)


17/3

Skolan idag var lika ovärd som alla andra dagar, Är på riktigt dåligt humör idag igen ! Imorgon ska vi på studiebesök sen ska jag på sminkkurs. Orkar inte me nått av dem ......


.

Ska krypa ner i min renbäddade säng, sängkläderna har varit ute sen i söndags då vi sovit i antnäs de senaste dagarna, Nu är min säng riktigt underbar ;)


16/3

Idag lyckades jag somna på alla mina lektioner,
Jag var sur på Johan som inte orkade hämta mig från skolan.
Blev surare  när jag upptäkte att jag inte hade mitt busskort och tiggde om en tia från okänd person!
Blev inge gladare när kvällen spenderas i Nk b böckerna.



Klänningen som jag köpte igår, skit söt men risken med en klänning från vila är ju att mååånga andra har den. Så jag tänkte att min mami ska få sy om den till en ballongklänning , om de nu går ;D ja ni kanske fattar bilden.

15/3

Löning ;) och en del av de pengarna spenderades på en klänning. Ska även hämta ut mitt paket från hm. Kul att hela klassen har beställt en likadan bikini!

Johans lillasyrra fyller 7 år idag så grattis till henne ;D


13/3

Fixar mig inför Agnes 20års party ! :D


Nöjd

Gick nästan hela vägen till staden, camilla plockade upp mig och vi käkade på max (jag som skulle börja mitt nyttiga liv) men jag var duktig och skippade pommesen.

Vi var då på "Mary Kay" började med att behandla händerna, sedan ansiktet, läpparna och testade en ny foundation,  vi bokade in ett nytt möte så på torsdag ska jag på en make up kurs :) roligt med lite tips och trix.
Köpte också en mineralfoundation :)

Nu blir de lite rättskunskap ;)


429 kr !


11/3

Varför ska de vara så svårt att skriva rubriker ? någon som har samma problem som jag,  skit samma har just gjort bort historia uppsattsen, riktigt jobbigt! ska plugga rättskunskap och kl 18 har camilla bjudit med mig och några till på ansiktsbehandling. Funderar på att traska till stan. Skulle inte vara helt fel med lite motion. Nu jävlar ska feeet röven få röra på sig !

hehe

Oj vad de blev mkt inlägg idag, skrev ju de sista för någon minus sedan . Men tänkte bjussa lite på Johan. Ni som har träffat johan vet att han är en väldigt tankspridd person och är inte rädd att säga vad han tänker. Ibland kan de bli lite tokigt ;)

Jag: har du redan duschat?
Johan: Jo jag använde  varmlufts sprutan till håret
Jag:  hmmm okej en hårtork.


Jag: Men johan jag måste få klämma den där pormasken på dig!
Johan: Neeeeeej
Jag : varför inte??
Johan: men vadå lever den eller?
Jag : eeh nee


Johan och ronny/robin ??

R: kan jag få tändaren?
Johan : jag har ingen men använd den rostade bröd maskinen
R: okej........





PEpp

Jag har inte bara pluggat rättskunskap, jag har även gjort en uppsats om hedersmord till livskunskapen ! Mitt pluggande är på topp gott folk ! =D

Btw så fick vi en "läxa" idag på hälsopeddan. vi ska försöka gå 30 min varje dag, och de är någonting jag ska försöka satsa på ! Lyckas jag gå 4 dagar i veckan är jag nöjd.


lyckat

Tog en för long Powernap, blev bara tröttare, ska till kvarre och inhandla plugg snask, dricka koffein drycker och plugga rättskunskap. Avis, ?? kanske någon ?


10/3

Tandläkar besöket gick precis som väntat, fick beröm för mina perfekta tänder ;) Det var sista gången som jag gick till tandis utan att betala, passade på att ta ett abonemang för 3 år , mitt skulle kosta 420 kr/år. Altså det billigaste man kan komma undan med.
 

Hela klassen gick på en promenix på hälso peddan, riktigt skönt att traska på isen, Nog för att jag var riktigt iriterad när jag och jenny diskuterade framtiden för vissa folk. VAD FAN TÄNKER VISSA MED??

9/3

Har druckit en Vitamin well Focus och gjort klart religionen, riktigt underbart !!!! Nu kan jag ägna resten av kvällen till rättskunskapen, Jag ligger en hel dag före i planerigen ! Kan kanske satsa till provet på fredag ? :)

Kul att jag ska till tandläkaren kl 8.20 imorgon när jag egentligen har sovmorgon (Y)

nej

Jag vill inte vara pojkvänsfri längre, nu tycker jag Johan kan komma hit och gosa med mig ! att jag lyssnar på "I will always love you" gör inte saken bättre . åååh gliiisen <3


8/3

varför ska skolan alltid vara så tung efter lov? Blev en pojkvänsfri kväll och då passar man på att skämma bort sig själv, har bakat en suverän kladdkaka och myst till fruarna på 3an. Lyssnat på bra musik och bara haft de lugnt och skönt.  Pluggandet gör jag imorgon, finner ingen insperation till plugg när man slutar kl 5. Synd men sant.


söndag

Grattis till pappsen som kom på 1568e plats av 16 000 i vasaloppet idag. stackarn var missnöjd och sa att de var de sämsta han har gjort, jag tycker att de var as grymt ! Menmen är man träningsnarkoman och samtidigt tävlingsinriktad så är man.

Själv har jag jobbat idag, riktigt trött efter gårdagen då jag fick dras med en full Johan, Nej de var inte kul ! jag ville hem och sova men johan skulle runt på 2 partyn till innan han skulle hem från krogen.

Kul att skolan börjar imorgon !


15år igen

Vi tänkte gå på bio igår men Johan kunde tydligen inte, Så jag fick för mig att ferra , har för fan inte ferrat sen jullovet ?!?! Min underbara mami räddade mig på alkoholfronten <3 Min gubbe skjutsade mig till Jocke på storsand. Vid 11 tiden for jag och Grabbarna på allstar då tjejerna for till kallax. På Allstar sög de ! Min gubbe skjutsade oss till kallax, Där var de precis som förr. En lokalfest med mkt folk, folk som grinar, folk som är för fulla, folk som är dryga, folk som man inte har träffat på länge, folk som söker bråk, djupa diskussioner. Ja allt som hör till en lokalfets

Vi satt för mkt folk i en liten merca som körde för fort (då vare ej johan som körde),vi cruisa staden, vi hämtade upp ännu mera folk, vi for tbx till storsand, Där började de laga fyllekäk, jag & carro dansade, Min prins kom och hämtade oss björxbor. vi for förbi max, Lyssnade på var ligger landet där man böjer bananerna, släppte av alla glada fulla människor, for hem och kröp ner i sängen.

Gårdagen var riktigt rolig!  Känndes som att jag var 15år igen ;)

dagen

Vaknade tidigt för att vara lov (11) gick upp å gjorde bort lite läxor, skönt som bara den :) har varit på en promenix med Johan å Magnus i det sköna vädret, traskade en ganska bra bit ändå :) har käkat en riktigt gooo middag , nu blir de lite smiiiink =)

ibland

Idag var en  dag då jag fick mig ett ryck, tvingade Johan att följa med mig å åka skrillor på isvägen i stan. Lillebror följde glatt med ! Fick as ont i fossingarna med härdade eftersom jag inte åker skrillor så ofta. När vi väl kom hem så lagade vi as god lunch och ikväll blir det eventuellt en öl på roasters :)


klart

Då har jag bokat upp min mammas kusse som ska sminka mig till balen, Annica är riktigt duktig och har jobbat för Oriflame. Kommer ihåg när jag var mindre hur lycklig jag var när hon sminkade mig, man blev så vacker :)

synsk

Jag börjar bli rädd för mig själv på riktigt ! I lördags fick jag reda på att Jenny fick jobbet som hon sökte så jag ringde och berättade de för henne, och sa att chefen skulle ringa upp henne i veckan.  Idag skickade jag ett sms till jenny och frågade om chefen hade hört av sig,

Jag tänkte att han har säkert inte gjort de , men bara för att jag skickade smset så kommer han ringa upp henne på en gång.

Jennys svar på smset var "nej".

2 min senare ringer jenny upp och sa att han ringde direkt leveransrapporten försvann från displayen

De är inte heller första gången de här händer ! Så otroligt läskigt .

Gattis till Jenny som fick jobbet!!!!

=)

Jens och Johan har förvandlat mitt rum till en cs-zon. Jag flyr fältet och passar på att skämma bort mig själv med allt från hårinpackningartill nagelmålning, bara så ni vet =)

duktigt Jenny

Just nu krigar jag med religions uppgiften vi har fått, jag är ute i jävligt god tid ! inte alls likt mig. Kristendomen är svår... men jag ska vara klar innan jag går och lägger mig !!! Då har jag gjort de riktigt bra! :D


RSS 2.0