Lördag

Håller på att packa för fullt, vet inte riktigt vad jag ska ta med mig men de blir nog bra. Gruvar mig inför morgondagen, jag är inte riktigt frisk ännu så de kan bli en jävligt jobbig flygresa. Jaja, imorgon far jag och min älskling och njuter i 2 veckor! På återseende :)

Tisdag

Om vi leker med tanken att alex mamma i solsidan träffar en ny man, kanske den där grannen som kallar alex för fribajsarn, ni vet han. Och så flyttar dom in hos alex och anna! Vilket bra avsnitt de skulle vara!?!?!?! För jag har nyss avslöjat handlingen i nästa avsnitt! Haha jag är så elak.


Annars då, jag har sett alla filmer som finns, typ alla serier, jag lever på nyponsoppa och the. Jag duschar 6ggr/dag och börjar bli sugen på att avboka thailand.. Jag är dödssjuk och vi far på söndag, kul!! Johan har börjat bli frisk nu, de tog ju bara 8 dagar lixom....Jag är less.


Stackars mig

Jag har hög feber, hostar så jag kräks, svettet bara rinner...Jag är inte glad på Johan som smittade mig.

Lördag

Jag som trodde att Johans förkylning inte skulle smitta mig, men se så fel jag hade! Nu har vi båda feber... De suger!

Johan pratar i sömnen!

Johan: Jenny jag vill inte vara hära!
Jag: ööh vart vill du vara då?
Johan: Men i Sverige såklart!

Vi hade tydligen krigat mot kina, hahaha jag dör...

Fredag

Jag skyller min dåliga uppdatering på Johan, förutom att jobbat så tar jag hand om en jätte sjuk pojkvän. Fy fan vad jag skämmer bort mannen, de är typ inte mänskligt.


Tisdag

Nu när jag är ledig så jävla mkt börjar jag sakna skolan biiig tiiime! Jag saknar att ha läxor, och jag var ju inte direkt nån pluggis i skolan. Men hör och häpna jag har börjat göra min lillebrors läxor, haha jajamen! Båda vinner på de, jag  får plugga och han slipper!  Nog om de!

Jag har även varit på 3års kalas och ätit jordgubbstårta, fii faasen vad jag började längta till sommaren! Inte för att jag åt några jordgubbar, jag är allergisk! Jag vet de suuuger :)



Måndag

Jag somnade direkt efter jag kom hem från jobbet, och vaknade typ 3 timmar senare, Jag kommer inte kunna somna ikväll, typiskt. Min mammas kompis har ganska nyligen börjat jobba på AF, och hon ville öva på att kolla igenom cv´n. Så jag har varit försöks kanin och nu är mitt cv grymmt vill jag lova!


Fick dessa av min chef idag, jag äger!

Söndag

Skulle jobbat till 19, slutade 14, behöver jag säga att de var så skönt? For till Jenny och snackade lite skit med henne, har kollat på solsidan och fixat naglarna. Nu är jag trött och ska natta!



Lördag

De tog 1,5 timme att ta sig hem från jobbet idag, varför?? Jo för att fitt jävla pumpen på OK käkade up mitt kort! Hade vi nån bensin i bilen?? Nääää! Hatar OK!

lite natt

Jag är inte ens lite trött, klockan är 3! Smidigt Jenny, smidigt som fan. Jag somnar och vaknar senare för varje dag som går, och de är inte roligt längre! Skönt att jag jobbar i helgen så man får se  lite sol.

Johan har somnat för länge sen, så jag passar på att ta massa fula bilder! mm så uttråkad är jag!

Torsdag

Nu har jag gråtit till Titanic, de var allt!

Onsdag

Jag bara myser å myser, har fortfarande inte kommit upp ur sänngen ännu, Jojje har gett mig frukost på sängen. Jag är så bortskämd !  Gissa vad jag ska göra nu?? Jo jag ska ut och åka skidor! :P


Tisdag

Idag kom taxfree katalogen, de innebär att de inte alls är speciellt länge kvar tills vi åker, vilken lycka. De är nått speciellt med dom där katalogerna, man vill som ha exakt allt som finns i den! Men ska försöka hålla i pengarna, eller man måste ju få lyxa till de lite. 

Annars så har jag städat mitt rum riktigt jävla ordentligt, men Jojje har stökat ner igen :( Vi har även varit å prommat, och nu blir de äntligen sängen <3


För ganska precis ett år sen då jag å Jojje myste på Grankan <3


Måndag

Nu är jag ledig tills lördag, jag är redan uttråkad! Finns inget vettigt att göra menmen, vet ni?!?! Jag och Johan var och åkte längdskidor igår! helt frivilligt, vad händer med världen?? Jag hade absolut inget glid på mina jävla skidor, och johan hade absolut inget fäste. Så han bara gled ifrån mig, less jag var!

Vi har tagit hem skååjtern för ett tag sen, så nu tänkte vi ta en liten sväng bara för att de inte finns nått bättre att göra!


Torsdag

Igår bråkade jag å Jojje om vad vårat framtida barn ska heta i mellannamn, de hela slutade med att vi blev jävligt ovänner och slutade prata med varandra. Så kan de gå när man är 2 tjurskallar. Annars då joo, jag njuter av att vara ledig! Vi käkade frulle halv 3 idag, och ska snart åka mot älvsbyn å hälsa på Jojjes mormor å morfar.

Onsdag

Mammas å pappas bardomsvänner har varit här på middag med deras familj, var ganska trevligt och as god mat om inte annat. Blev lite bubbel,vin och likörer, party suger blev stort! Men de blev inte nått av de, har kollat JVM och målat mina naglar istället! :)


Tisdag

Jag har jobbat så mkt på senaste tiden att jag har glömt bort "hur man är ledig", jag har inte gjort nått kul alls idag, gick på en promenad när jag vaknade och de var ju inte lite kallt. Sen bastade jag, lagade mat och har kollat på hockeyn. Jag är uttråkad som fan!

Kallt !

Måndag

Nu är jag äntligen ledig i 5 underbara dagar! Dessa dagar ska användas till träning!! Nu får någon gärna ge mig en spark i baken så jag sätter lite fart!

bakfull?

Kom hem kring 4 tiden inatt, klev upp 10 och for till jobbet. Har aldrig kännt mig så äcklig i hela mitt liv! Jag orkade verkligen inte duscha, håret stank cigg, mina ögon var röda, härliga påsar under ögonen, nä huvva! Mina bekanta som har kommit förbi för att käka har skrattat åt mig för att jag ser så jävla sliten ut. Men de värsta är ändå att frisco inte ens var gott idag!


Annars då, jo nyårsfirandet började som vanligt hos min mammas kusse, där var de skumpa å 3 rätters som gällde! Otroligt gott, mums! Sedan for jag vidare till JennyB där Blom,Ellie,Jossi och Erica var. Vi spelade med andra ord som jag å Erica sög på!  De började rammla in folk och blev en jävligt bra fest! De bästa nyåret !! Pussades med Johan på tolv slaget som var myspys. Jag fattar inte hur jag kunde vara så bakis idag, för inte fan var jag så full igår, eller??







RSS 2.0