Little mermaid


Färgen gör ingen rättvisa, den är mer ljusblå och skiftar lite i grönt, ganska häftigt :)
Jaaaa

Den har kommit :D

Still alive

Bytte avdelning till från frukten till kolonial idag, kände mig som ett vilset litet barn men ooooh så fort dagen gick!!
När jag känner för att lyfta rumpisen från sängen ska jag hämta ut lite paket, har på känn att det är nagelsaker!! wiiie :P

Fredag

En fredag är alltid en bra dag, men inte är jag ledig i helgen för de. Tur att  jag gillar handels ob´n!  Jag har laddat upp med chirre, dipp och cola, kan inte bli annat än en bra kväll!!


Water for elephants

Igår var en sådan dag jag absolut inte gjorde någonting ansträngande, jag gosade under täcket till klockan 14, jag såg ikapp några danska PHavsnitt, de blev även lite hollywood fruar. Maria Montazami, hur går det att inte älska henne?

Efter lite muffins bak som blev så otroligt perfekta!!! Såg jag och min man Water for elephants. Jag har fått för mig att den skulle var dålig,  men så fel jag hade. Den var fantastisk!

Woot

Hur vet man att man har slutat jobba på max??  Man testar sina gamla jobb brallor som sitter pöööösigt nu för tiden... Varför har jag testat mina gamla jobb brallor är då nästa fråga. Jo jag har "gäst jobbat" på Max idag.. mitt enda krav var "prao-mat" (inte betala en krona).. De flöt på bra! Tur att jag gick delat pass med 2timmars  rast, för fyyy vad jag tjockade mig ;)

Söndag

Bakfyllan idag var hemsk!! sånt som händer när man har blivit en tant.  Världens bästa pojkvän tog hand om mig <3 Så jag passade på att överdriva en aning, för att få "extra valuta för pengarna" lixom :P


friday night disco


Kvällens skapelser
<3

Efter massa mys i bubbelpoolen säger jag godnatt.

Tisdag

Har några avsnitt av danska PH att ta igen, kvällen är räddad! :P

Måndag

Har gjort ärenden men min man hela eftermiddagen, de ska nämligen bli en fet kräftskiva på lördag! Kul ;)

Kännde även för att färga fransarna, jag har ju redan väldigt mörka fransar, men i topparna bleks dom, så lite skillnad blev de även om den inte blev stor :)

Imorgon väntas jobb, lite kul med tanke på att jag blev arbetslös i fredags! Men så lätt blev dom inte av med mig ;) jag fick nämligen förlängt!! Suuuuper nöjd tjej :D

Hej kom och hjälp mig

Helt ok! Jag tycker själv inte att man ska ka glittret hela vägen ner, jag gillar när de tonar ut sig! Men så länge jag får öva är jag nöjd :)

Någonting annat jag måste öva på ar att ta bilder!!! ;)


Franskt på en nagelbitare


Lördag

Jag hade en toppen födelsedag! Vi hade en liten 20års buffe här hemma, eller liten och liten, det var närmare 40personer och firade mig hära :) Det underbara med min släkt är att vi är så tighta!!

Har jag varit på bolaget ännu??? Nää jag vågar inte!! De känns för pirrigt haha ;)


Igår var jag på 50års fest, väldigt trevligt måste jag säga.


Öva,öva,öva, övaaaa


20år

Grattis till mig själv på 20årsdagen! :D

träningsläge

Okej jag har försökt komma ihåg hur min "nagel mamma Julia" (blogg) gjorde sina rosor, så jag försökte mig på ett par stycken. Kul men svårt som allt annat!!!

Min syster har gjort tipparna, hon tycker de är skitkul att kladda med glittret,så tipparna är hennes verk, blommorna är mina :)

Försök nummer 1


försök nummer 2


Försök nummer 3


Försök nummer 4

Akrylnaglar

Nu har jag fixat till mina naglar (franska), jag är inte hel nöjd med formen, det silvriga glittret som jag la in blev sådär.... men va fan jag fick ju göra ena handen med vänstern, otroligt svårt!!!


De under är min systersnaglar, hon är en riktig nagelbitare, därför var de också otroligt svårt....


Sen testade jag mig på en blomma... de var svårare!!!på tal om ingenting Luleås nya matchtröjor, va är de för skämt?

Tisdag

For till jobbet, mådde inge bra så jag for hem. Mamma tar hand om mig nu <3


Lk var as bra!!! Kalas roligt som vanligt ;)

Idag den 9/8 har jag och min älskade Johan varit tilsammans i 3år (lite till och från).. 3 helt fantastiska år <3


Sist men inte minst!! jag har fått hem mina nagelsaker!, de är svårt! men de blir helt ok för att vara första gången!!!!!!som vanligt är mobilkameran kass!

Förklaringen till den lilla random röda nageln då.... jag gjorde den igår, bara för att testa, den har jag byggt helt själv..... De franska är gjorda med tippar.

Så om ni vill/vågar, kom hiiiit så jag får öva på er!!! :)Ha de bäst!

Tisdag

Efter den 12e Augusti är jag "typ" arbetslös..... de suger!

RSS 2.0