Onsdag

Längtar till söndag då jag är ledig!!! klockan ringer 5 nästan hela veckan! de är jobbigt!!!

Har bakat i nästan 4 timmar, nu jävlar hoppas jag att kollegorna blir imponerade då de är min tur att briljera! Men då är de ju lite osäkert att baka något som man aldrig ens har smakat själv! Men No risk no fun!?! eller? I värsta fall få vi äta frukt, hehe....för de har vi gott om :)

söndag igen

Idag har jag

*Bott i min morgonrock
*Börjat läsa en bok
*Tränat en aning....
*Haft strömavbrott
*Städat


På tisdag kommer lönen, jävligt passande då jag endast har 55kr på kontot! Jag tycker dock att jag gjort det bra då jag lever på ca 3000kr/mån.... Resten av lönen sparas!! Duktig tjej!Ibland får vi ta med oss grejer hem från jobbet, så denna bok ger jag en chans, den har dock inte imponerat på mig ännu, men vem vet! Reflexen diggar jag dock ;)


Söndag

Idag fyller min bästa syster 14år! Grattis på fjårtiiiz dagen :)  Har varit fullt hus hela dagen, nu är jag lagomt trött efter allt bus med de småa :)

Ska ta en dusch och sedan slänga mig i sängen, nu ska jag och min man mysa till en film <3


Klockan ringer 05.00.... vad kul!

Fredag

Det skulle blivit en hel ledig helg, men icke sa nicke! Har fått massa extra pass så i oktober månad är jag ledig varje söndag!! Alla andra dagar jobbar jag, och de är inte korta pass heller, denna vecka har jag bara haft 10h/pass. Men fy fan vad pengar de kommer ge!!

Snart ska de bli en liten kvarre fest, maskerad?!?! Vad fan ska man klä ut sig till??
Min chef (40+): Klä inte ut dig, säg att du är en alkoholist!

Jag tänker nog vara tråkig och bara ta på mig studentkläderna, har ingen bättre fantasi

Yeey

I morgon har jag sovmorgon!!! Börjar klockan 8.00 YEEEEY!

Måndag

Helgen är över, och den var fantastisk!! Camilla & co tog med mig till stuk i lördags, och fy faaaan vad kul jag hade!!!! ÅÅh vad vi dansade loss! De var fest på hög nivå!!!

Vi har även börjat spåna på en utlandsresa, en liten "par" semester! Vi får se om pengarna räcker ;)

fredag

Jag är inne i ett tråk bloggläge, men det finns inge kul att dela med sig av mitt liv. Att jag äter,jobbar och sover vet ni väl redan??

Min syster har gett mig många skratt de senaste dagarna !! Hon slänger in så roliga kommentarer helt oväntat!
De är så svårt att beskriva, ni förstår inte om man inte beskriver sammanhanget, men ska ge de ett försök!

Julle sitter och pratar samtidigt som hon letar recept på nätet, mitt i allt så utbrister hon " MEN VA FAN ÄR NEGERBULLAR!?!?!?"

Hon är så söt min syster, och stor!! Snart 14år, herre gud!¨


Mini Julle och fjortiz Jenny <3


Onsdag

Bara 103 dagar kvar till Kuba!!!!

Måndag

Oktober=heltid!!Jag kommer lägga naglarna på hyllan för ett tag framöver, speciellt nu när jag inte får ha de på jobbet!! Jätte tråkigt, jag hade ju kommit på värsta grejen!

Första dagen i delikatessen var bra! Mycket att ta in, nya saker och massa PLU nummer, Kan jämföras med att jobba på Max, och de var jag ju förjävla bra på! Så delin blir inga problem! Men saknar redan frukten!! (på frukten får jag ha naglar)
Men positivt  att jag älskar mina "damer" i charken, dom är som mig, riktigt busiga, super glada och har en grym inställning, nä detta blir bra!!!
Nu ska jag krypa ner i min prins famn, de lät som ett bra avslut men jag lurades, jag ska retas och slå av hans xbox ;)

RSS 2.0